Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έχω την αίσθηση (με ενδεχόμενο να κάνω και λάθος, ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα), ότι φωνάζουν από τα μεγάφωνα να πας στην πύλη μόνο όταν έχεις δώσει παραδοτέα βαλίτσα. Οπότε και κάνουν μια προσπάθεια να σε βρουν πριν μπουν στην-πιο χρονοβόρα- διαδικασία να ψάχνουν τη βαλίτσα για να την αφαιρέσουν από το αεροσκάφος, προκειμένου αυτό να φύγει (δε μπορεί να φύγει με "ασυνόδευτες" αποσκευές).

Κατά τ' άλλα, ο χρόνος είναι χρήμα στα αεροδρόμια. Οπότε μια καθυστέρηση ακόμα και 3-4 λεπτών, προκειμένου να περιμένει ένα αεροσκάφος τους επιβάτες του ενώ η πύλη έχει κλείσει, κοστίζει. Συν ότι προσωπικά πάντα διαφωνώ με το γενικότερο κόνσεπτ "οι συνεπείς να περιμένουν τους ασυνεπείς". Σου έτυχε κάτι/χάζευες/ξεχάστηκες και καθυστέρησες; Κρίμα μεν, υπάρχει ένα τίμημα γι' αυτό δε.
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
βασικά όταν λέει boarding time στις 13.00 k πας τουαλέτα κάπου στις 12.55 τότε έπαιξες έχασες. Το πως θα το αντιμετωπίσει η κάθε εταιρεία είναι δικαίωμα τους.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κουβέντα. Τι θα πει άργησα λίγα λεπτά η πολλά λεπτά...

το ότι βγαίνει η συγκεκριμένη k το παίζει αδικημένη το βρίσκω εντελώς άτοπο.
Ας πήγαινε τουαλέτα 40 λεπτά νωρίτερα. όχι 4. εκτος αν έχει διογκωμένο προστάτη , οποτε μάλλον έχουμε πιάσει "λαβράκι" καταλάθος
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.010
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Απορίες:
α. Ισχύει ακόμη η πρακτική με τις λίστες αναμονής; Θυμάμαι ότι υπήρχαν παλιά.
β. Όταν περνάς έλεγχο ασφαλείας, το βλέπουν στην πύλη σου ότι πέρασες ή όχι; Δεν εννοώ σωματικό έλεγχο και έλεγχο αποσκευών, αλλά το τσεκάρισμα της κάρτας επιβίβασης για να προχωρήσεις.
Εμπειρίες από ΕΛΒΕΛ:
Ακούω το όνομά μου "τελευταία επιβάτης κλπ" ενώ είμαι στην τουαλέτα δίπλα στην πύλη, βγαίνω κακήν κακώς και βλέπω ότι σωστά έχω υπολογίσει, στέκονται ακόμη καμιά δεκαριά επιβάτες στην ουρά. Κοιτάω μήπως είναι όλοι άντρες κι έτσι κατάλαβαν πως δεν περιμένει συγκεκριμένη επιβάτης, όχι δεν ήταν άντρες. Ρώτησα πώς και με κάλεσαν, απάντηση δεν πήρα. Δεν θυμάμαι αν είχα παραδώσει βαλίτσα.
Άλλη φορά που έχουμε φτάσει στο αεροδρόμιο "λογικά", αλλά όχι με το γράμμα του νόμου, βρίσκουμε ανησυχητικά μεγάλη ουρά στον έλεγχο αποσκευών, το αναφέρω σε υπάλληλο που ρυθμίζει τους ιμάντες και ρωτάει αν ακούσαμε ανακοίνωση με τα όνοματά μας, αφού δεν βγήκε ανακοίνωση προχωράμε κανονικά.
Σε πολύ πρόσφατη πτήση, διαμαρτυρήθηκαν επιβάτες άλλης πύλης που έχασαν την πτήση τους - όπως καλή ώρα - και τους απάντησαν ότι δεν είναι υποχρέωσή τους να τους φωνάζουν κι όταν υπάρχει πίεση στην πύλη, δεν βγάζουν ανακοίνωση. Δεν θυμάμαι όμως με ποια εταιρεία πετούσαν, ίσως είναι και θέμα αεροπορικής.
 

Sam-chal

Member
Μηνύματα
868
Likes
1.924
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ας είμαστε σωστοί στην ώρα μας και μετά να γκρινιάζουμε κ. Ζέτα και υπόλοιποι.
Να αισθανθώ βλάκας που πάω αεροδρόμιο 2 ώρες πριν και στην πύλη μόλις ανακοινωθεί;
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.279

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το περίεργο είναι ότι δημοσιοποίησαν τις απόψεις τους πιστεύοντας ότι έχουν δίκιο και ότι έτσι θα εισπράξουν τη συγκατάβαση του κόσμου για τις πράξεις τους. Είναι ένα κάποιο ταρακούνημα.
 

anestispro

Member
Μηνύματα
59
Likes
86
27 Αυγούστου Αστυπάλαια - Αθήνα καμία διαθέσιμη θέση και για τα 3 ημερήσια δρομολογια που έχει. Ξέρετε τι πολιτική έχει? Έχει λίστα αναμονής? Υπάρχει περίπτωση να προσθεσει καποιο δρομολόγιο?
 

Pel

Member
Μηνύματα
752
Likes
3.810
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Δεν βρίσκω καν να υπάρχουν 3 δρομολόγια της Skyexpress Αστυπάλαια Αθήνα στις 27/8. Μέσω Κω και Ρόδου βλέπω και βλέπω να έχει θέσεις, αν και ακριβές
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.227
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom