• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Νέο μέλος!

Vaso Kom

New Member
καλησπέρα σε όλη την ομαδάρα!

παρακολουθώ χρόνια τις ιστορίες σας και είμαι μεγάλη φαν!

Αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει υλικό για Κω. Σκέφτομαι να περάσουμε με τον σύζυγο 8 ημέρες σε Κω και Πάτμο, με πτήση στην Κω. θα το προτείνατε? Και αν ναι, πόσες ημέρες στο καθένα?

ευχαριστώ πολύ!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλώς ήρθες και καλή αρχή!
Αρκετές πληροφορίες για την Κω μπορείς να βρεις εδώ:

Νησιά Αιγαίου

Αν χρειαστείς κάτι περισσότερο μπορείς να επανέλθεις με ερωτήσεις.
Είναι ένας πολύ εφικτός συνδυασμός αυτός που έχεις σκεφτεί, με την Κω ως μεγαλύτερο νησί να πρέπει να πάρει το κύριο μερίδιο του χρόνου, τύπου 5 και τρεις μέρες στην Πάτμο αντίστοιχα.
Απαραιτήτως θα χρειαστείτε μέσο μεταφοράς.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
καλησπέρα σε όλη την ομαδάρα!

παρακολουθώ χρόνια τις ιστορίες σας και είμαι μεγάλη φαν!

Αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει υλικό για Κω. Σκέφτομαι να περάσουμε με τον σύζυγο 8 ημέρες σε Κω και Πάτμο, με πτήση στην Κω. θα το προτείνατε? Και αν ναι, πόσες ημέρες στο καθένα?

ευχαριστώ πολύ!
:welcome:

varioAthens

Member
Καλωσορισες Βασω! Τι θες να μαθεις για Κω? Ωραιο νησακι ειναι... η πρωτευουσα ειναι αρκετα ομορφη -προσωπικα μου θυμιζει μικρογραφια της Ροδου- αρκετα κοσμοπολιτικη, με "κουλτουρα ποδηλατου" και εχει ενδιαφερον επισης η τουρκικη γειτονια. Επιπλεον και αρχαια εχει και ωραιες παραλιες εχει και γραφικα ορεινα χωρια (ειδικα η Ζια ειναι πανεμορφη).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.027
Μέλη
39.744
Νεότερο μέλος
Theodore21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom