Να μαι και εγώ......

Panos_Red

Member
Μηνύματα
67
Likes
136
Επόμενο Ταξίδι
Ταιλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Γεια σε όλους......:D!Μόλις έκανα εγγραφή στο travelstories αν και το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό σε ημερήσια βάση και το έχω λατρέψει....Είμαι μόλις 17 χρονών οπότε δεν έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες παρόλο που δεν υπάρχει μέρα και λεπτό που να μην σκέφτομαι μελλοντικούς προορισμούς......Το ''μικρόβιο'' αυτό το κόλλησα από τον πατέρα μου, ο οποίος στα νιάτα του γύρισε την μισή υφήλιο και απότον οποίο "κληρονόμησα" εκατοντάδες ταξιδιωτικά περιοδικά....Ποιος είναι ο σκοπός μου??Μα φυσικά να γυρίσω όλο τον κόσμο.....αν και εν μέρει το έχω καταφέρει μέσα από τις υπέροχες ιστορίες του travelstories.......Ευελπιστώ να γίνω μέλος της μεγάλης ταξιδιωτικής παρέας του forum....:)!!
 

Ελεννα

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Παρακολουθώ καιρο το site κ με έχουν βοήθησει οι συμβουλές σας. Στην δύσκολη αυτη κρίση προσπαθώ να πάω γαμήλιο ταξιδι. Πάντα ονειρευόμαστε να πάμε Αμερική όμως τα πακέτα κ τα εισιτηρια είναι πανάκριβα. Δν μπορω να σκεφτώ άλλο προορισμό καθώς έχω ήδη πολλα ταξιδια ευρωπη(Γαλλία Αγγλία Ισπανία Πορτογαλία Άμστερνταμ ιταλία Ελβετία γερμανία Αυστρία Πράγα ) και δυο εξωτικά ( Μπαλί ταιλανδη ). Ηλπιζα ότι ήρθε η ώρα για κάποιο μέρος στην δύση αλλα μας πρόλαβε η κρίση κ το μπατζετ μας Δν μπορει να ξεπέρασει τα 2500?. Καμία ιδέα κανεις???!!!:clap:
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες στην παρεα. Για Ταυλανδη δε φτανουν τα λεφτα σου; Καλως ηρθες και συ Panos Red.Ολοι εδω το ιδιο ονειρο εχουμε, να γυρισουμε τον κοσμο αλλα....
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.741
Likes
15.160
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρίσατε και απο εμένα παιδιά.
 

Panos_Red

Member
Μηνύματα
67
Likes
136
Επόμενο Ταξίδι
Ταιλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα........!ANNA-PANOS το να γυρίσεις όλο τον κόσμο είναι αναμφίβολα δύσκολο επιχείρημα........αλλά τουλάχιστον τα όνειρα δεν κοστίζουν........!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.243
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom