Να πάω Νέα Υόρκη; Και αν ναι, πότε να κοιτάξω για εισητήρια;

Geofonos

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους.
Αρχικά, ζητάω συγνώμη προκαταβολικά σε περίπτωση που το θέμα που ανοίγω δε ανήκει στο συγκεκριμένο νήμα αλλά ομολογώ ότι ψιλοχάθηκα στο τεράστιο φόρουμ! Στο θέμα μου τώρα:
1. Σύντομα και εγώ (μέσα Ιουλίου 2014) βάζω την κουλούρα και ετοιμάζομαι για ταξιδάκι του μέλιτος. Η ιδέα είναι για Νέα Υόρκη καθότι συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι ζωής - όπως λένε όλοι όσοι έχουν πάει ΝΥ - και να πάμε και εμείς για πρωινό στο Tiffany's. Αξίζει όμως να πάει κάποιος honeymoon στην ΝΥ;
2. Αν υποθέσουμε ότι πάμε, πότε να κλείσω εισητήρια και από πού; Αν ψάξω από τώρα για Αύγουστο, βρίσκω χοντρικά 900€ round trip το άτομο, πράγμα που δεν το λες και προσφορά. Αντίθετα, το airtickets.gr βγάζει προσφορές για τις επόμενες μέρες συνήθως κοντά στα 500 € το άτομο πήγαινε-έλα. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Υποτίθεται ότι αφού το ψάχνω μερικούς μήνες πριν, θα έχω καλύτερες τιμές...ή μήπως όχι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εγώ σας πρώτη συμβουλή έχω να σου πώ ότι για Νέα Υόρκυ το κόστος των αεροπορικών αποτελεί το 1/4 του συνολικού κόστους του ταξιδιού (δεν είναι πχ σαν την Ασία που αποτελεί το μισό και ίσως και περισσότερο κόστος) μιας και αποτελεί μια αρκετά ακριβή πόλη (διαμονή,φαγητό κτλ)
Οπότε δες πότε σε βολεύει και 50 ευρώ πάνω-50 ευρώ κάτω και κλείστα!!Δεν λέμε βέβαια για 900-500 αυτή είναι αρκετά μεγάλη διαφορά!!
Όσο για το αν είναι καλός προορισμός για honey moon,μιας και ακούω πολλά ζευγάρια ότι θέλουν να πάνε (και έχουν πάει) εκεί honey moon λογικά θα είναι...αυτό θα φανεί αφού γυρίσεις!!!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Αξίζει όμως να πάει κάποιος honeymoon στην ΝΥ;
Και γιατι να μην κανει?Χρημα,μερες και γερα ποδια θελει...:)ειναι ωραια πολη...εξαρταται,ομως και εσυ τι θελεις να κανεις...
Οσο αφορα τα εισιτηρια...ριξε μια ματια στο http://gr.skyscanner.com/ βαλε επιλογη,ολο το μηνα στις ημερομηνιες και θα παρεις μια πιο γενικη ιδεα.
 

gmaman

Member
Μηνύματα
20
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Κύπρος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ετοίμαζω κι εγώ ένα γαμήλιο ταξιδι που θα περιλαμβάνει και τη Νέα Υόρκη ως προορισμό. Αν μπορείς να προσαρμοσεις τις ημερομηνίες του ταξιδιού ώστε τα αεροπορικά εισιτήρια να σου κοστίζουν ~600 το άτομο, θα μιλάμε για τις πιο ρεαλιστικές τιμές της εποχής. Ενδεικτικά έκλεισα για αρχές Σεπτέμβρη 570 ευρώ με Turkish.
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Δεν βλέπω τον λόγο να μην πας για ταξίδι honeymoon στην NY. Το που θα πας έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός και εφόσον αυτό σου αρέσει, τότε δεν έχεις λόγο να το συζητάς.

Τα εισητήρια τον Αύγουστο είναι δυστυχώς ακριβά και το ανακάλυψα και εγώ τελευταία που προγραμμάτισα ταξίδι για Σεπτέμβρη. Αν δεν μπορείς να είσαι ευέλικτος με τις ημερομηνίες τότε κλείσε το συντομότερο και μην το αργείς. Εγώ έκλεισα από τώρα απευθείας με Delta στα 734. Τα 900 δεν είναι φθηνά ούτε προσφορά αλλά είναι μέσα στα πλαίσια του αποδεκτού για αυτό τον προορισμό.

Όσον αφορά το απο πού, έχεις αμέτρητες επιλογές (ταξιδιωτικό γραφείο, απευθείας με εταιρεία, online γραφεία κτλ) αλλά πρέπει να μας δώσεις τι έχεις στο μυαλό σου και τι εμπειρία από ταξίδια για να βοηθήσουμε.
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αν είσαι άνθρωπος που ψάχνεται πάντως, και δεν σε ενδιαφέρει να ταλαιπωρηθείς λίγο αν είναι να γλυτώσεις ένα σεβαστό ποσό ,δες μέσω του skyscanner τιμές και από άλλα ευρωπαικά αεροδρόμια!!
Εγώ πχ είχα δεί σε μια παρόμοια έρευνα Οσλο-Νεα Υορκυ 250ευρώ αεροπορικά μετ επιστροφής !Δλδ αν είναι να δώσεις 900 ευρώ το άτομο, σίγουρα θα μπορείς να γλυτώσεις κάποια χρήματα πηγαίνοντας από Αθήνα Ρώμη,Μιλάνο,Λονδίνο ή ακόμα και Κωνσταντινούπολη πχ και κάνοντας την πτήση για Νέα Υόρκυ από εκεί!Κάνεις μια καλή έρευνα για τα δρομολόγια και αν βολέψει βλέπεις και μια μέρα καμιά άλλη πόλη!! Αλλά βέβαια αυτό θα το έκαναν ελάχιστοι φυσικά!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.179
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom