Γενικά Ηνωμένο Βασίλειο Να πάω Σκωτία ή Σκανδιναβία;

vasilis mou

Member
Μηνύματα
23
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
πραγα για χριστουγεννα !
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
οχι σκανδιναβια ....αλλα μονο νορβηγια !!! και μονο φυση....!!!!! καθολου πολεις....απλα ισως μονο μπεργκερ και αλεσουντ λογω διαδρομης ...οπωσδηποτε απο γκερενγκ φιορδ και επανω ισως η ωραιτερη διαδρομη στην ευρωπη που μπορει καποιος να οδηγησει!!!!!!! για την σκωτια υπεροχη !!! εκει συγουρα εδιμβουργο !!!!!! απιστευτη πολη με καταπληκτικο φεστιβαλ τον αυγουστο ... χαιλαντσ ... αποστακτηρια .... και φυσικα βορεια ψαροχωρια ουλαπουλ!!!! η οδηγηση εμενα δεν προβληματισε ιδιαιτερα παρα λιγο στην αρχη ....αν ομως τελικα ζητας την γνωμη μου εχω περασει απιστευτα και στους δυο προορισμους αλλα.... μαλλον σου προτεινω νορβηγια .....!!!!!!βορρας ..φιορδ...δαση....βουνα ....παγος...τουνελ....καταρακτες.....ποταμια....παγετωνες....σολωμος...βακαλαος....και σιγουρα τελος αξιοποιεις καλυτερα τις δεκαπεντε μερες που θα πας ...
 

ioannisp

Member
Μηνύματα
242
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Σε ευχαριστώ Βασίλη, οπότε θα πάω Σκωτία τώρα και κανονίζω στο μέλλον Νορβηγία.

Αλήθεια, θα είναι πολύ δύσκολο το ταξίδι στη Νορβηγία το χειμώνα;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αλήθεια, θα είναι πολύ δύσκολο το ταξίδι στη Νορβηγία το χειμώνα;
εξαρτάται που πας. σε ορεινές διαδρομές που το καλοκαίρι είναι υπέροχες, το χειμώνα είναι αδιάβατες. στο βορρά δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα.
περιοχή Stavanger πχ που έχω πάει καταχείμωνο, χιόνι δεν υπάρχει στην πόλη παρά μερικές εβδομάδες το χρόνο χωρίς να φέρνει καμμία δυσκολία στην κυκλοφορία ειδικά των ΜΜΜ. καλύτερα χειμώνα νοτιοδυτικά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom