Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Συμφωνω με τα του Γιώργου, ενιωσα πολυ την επαιτεία, ολοι με μια ταση να σου κανουν τη μαϊμουδιά. Όχι σε θέμα ασφαλείας, αλλά σε θέμα σου σπάω τα νεύρα μέχρι να αγοράσεις κάτι από εμένα ή να μου δώσεις τιπς. Μόνο άμα σε δουν με κάποιον λόκαλ κατεβάζουν κάπως ταχύτητα.

Ξαναεπαναφέρω το ότι έμεινα 110% ευχαριστημένος από τη Nada (Αγγλοφωνη) που στη ξεναγηση 2,5 μέρες στο Κάιρο μας έκανε να ξεχάσουμε τελείως το τι ζήσαμε 2 μέρες στη Γκίζα από ξενοδόχους, ξεναγούς, εστιάτορες.

efipoly

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτο
Καλησπέρα ταξιδιώτες .εκλεισα ταξίδι στο Καιρο 6/3-9/3 αεροπορικά και ξενοδοχείο για ασφάλεια στο Sofitel . Μας ενδιαφέρουν τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι και μια εκδρομή στην πυραμίδα Ουνις και πέριξ . Δυστυχώς έχω επικοινωνήσει για ξενάγηση αλλά η δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ελληνόφωνου ή μου προτείνουν αυτά τα πακέτα που έχουν αρώματα και πάπυρους και γεύματα και τιμες υψηλες . Επικεντρώνομαι να κλείσω από το get your guide για την εκδρομή και τα άλλα μόνοι μας και αν διαθέτει το μουσείο ακουστικά . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος επέλεξε το εισιτηριο στο μουσείο που έχει και ξενάγηση , και επίσης αν στις 3 πυραμίδες ήθελε οδηγό . Επίσης επειδή είναι ραμαζάνι αν θα έχουμε περιορισμούς σε φαγητό κλπ .

duty_free

Member
Δεν εχω δει άλλη χωρα που φύλακας αρχαιολογικου χωρου να πετάγεται να κανει το φωτομπομπερ στις φωτογραφίες σου και να σου λεει "αν δε μου δώσεις τόσα θα ειναι η μούρη μου σε όποια φωτογραφία προσπαθήσεις να βγαλεις".
λὸλ και τιναφτόρε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.398
Μέλη
40.031
Νεότερο μέλος
Maroconnou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα