lefterismega
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταράκτες Ιγκουασού
Γεια σας καλοί μου συμβουλάτορες
...επιστρέφοντας από Γαλλία σκέφτομαι να μην κάνω την ίδια διαδρομή (Αγκόνα-Μπολώνια-Τορίνο-Λιόν-Τούρ) αλλά να περιδιαβώ όλα τα νότια χλιδάτα παράλια (Σαν Τροπέ-Κάννες-Νίκαια-Μονακό κλπ) ...
Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:
1) Στο πριγκιπάτο η "διέλευση" είναι ... εφικτή με το τερατάκι Diesel Τζιπάκι μου ?
2) Με την Ελληνική (και με λατινικούς χαρακτήρες) ταυτότητές μας κυκλοφορούμε κανονικά ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά όποια άλλη συμβουλή δεκτή ...
...επιστρέφοντας από Γαλλία σκέφτομαι να μην κάνω την ίδια διαδρομή (Αγκόνα-Μπολώνια-Τορίνο-Λιόν-Τούρ) αλλά να περιδιαβώ όλα τα νότια χλιδάτα παράλια (Σαν Τροπέ-Κάννες-Νίκαια-Μονακό κλπ) ...
Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:
1) Στο πριγκιπάτο η "διέλευση" είναι ... εφικτή με το τερατάκι Diesel Τζιπάκι μου ?
2) Με την Ελληνική (και με λατινικούς χαρακτήρες) ταυτότητές μας κυκλοφορούμε κανονικά ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά όποια άλλη συμβουλή δεκτή ...
. Στο "ηπειρωτικό" Μονακό και στο Μόντε Κάρλο κυκλοφορείς κανονικά με το αμάξι. Στην "χερσόνησο" (εκεί που είναι τα Ανάκτορα, το Ωκεανογραφικό Μουσείο κλπ) είναι πεζοδρομημένο, οπότε άσχετα με το τι όχημα θα είχες, θα έπρεπε να το άφηνες κάπου και να πήγαινες με τα πόδια έτσι κι αλλιώς.