Νεο μελος

driver01

Member
Μηνύματα
230
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
;)καλησπερα. Να χαιρετησω και εγω με την σειρα μου ολους τους φιλους-μελη αυτης της σελιδας.Ειμαι πολυ χαρουμενος και πραγματικα δεν μπορω να ξεκολλησω...διαβαζω με πολυ ενδιαφερον τις ιστοριες και εμπειριες ολων.Δεν εχω καταφερει ακομα να βγω εκτος συνορων....ελπιζω στη βοηθεια σας γιαυτο.Πεστε μου λοιπον καποιον προορισμο για Χριστουγεννα(Ευρωπη), ειναι μακρυα το ξερω, αλλα ειδα οτι ειναι ενα πολυ καλο 4ημερο.
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Καλώς ήρθες στο travelstories.gr ... οδηγέ!

Εύχομαι να βγεις εκτός συνόρων τα Χριστούγεννα που θέλεις και να περάσεις πολύ πολύ ωραία!

Προορισμοί πολλοί! Διαλέγεις και παίρνεις! :D
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.377
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome:Driver πιστευω θα σου προτεινουν αρκετους προορισμους για Ευρωπη. Καλα να περασεις οτι κι αν επιλεξεις , εγω δεν μπορω να βοηθησω αλλα οποτε χρειαστεις προταση για πιο μακρια εδω ειμαστε ;)
 

mike

Member
Μηνύματα
79
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μόντρεαλ-Ν.Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:clap:Γεια σου φίλε και απο εμένα και εγω μια απο τα ιδια ειμαι μου αρεσουν τα ταξιδια αλλα μονο μια φορα εχω βγει στο εξωτερικο.Κλαιγομαι :klaps: εδω στο forum μηπως υπάρχει κανενα πλουσιο μελος και μας κανει κανενα ταξιδι δωρο :birthday: αλλα τιποτα,αλλα δεν στεναχωριεμαι εχω ακομα πολλα δακρυα να χυσω :D .Αν θες παντος κανενα τοπικο προορισμο για χειμωνα θα σου προτεινα Παλαιο Παντελεημονα στη Κατερινη.
 

fosia

Member
Μηνύματα
36
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
είναι υπό συζήτηση
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Γεια σου driver01. Μη στεναχωριέσαι δεν είμαστε όλοι πολυταξιδεμένοι, αλλά σίγουρα εδώ μέσα ταξιδεύεις και μετά από λίγες μέρες σε βρίσκεις να σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι. ;)
 

smarty

Member
Μηνύματα
12
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Χώρες Βαλτικής
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Το να προτείνεις σε κάποιον έναν προορισμό χωρίς να ξέρεις την ηλικία, το στυλ και την προσωπικότητά του είναι παρακινδυνευμένο.
Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πριν κάνεις το real ταξίδι να ταξιδέψεις λίγο virtual μέσα από τις σελίδες του travelstories και να σκεφτείς τι σου αρέσει, τι σου κάνει κλικ. Αν κάτι σε τρελάνει (π.χ. Ρώμη, Βιέννη, Παρίσι, Λονδίνο., Άμστερνταμ ή Βαρκελώνη) ζήτα περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις και άρχισε να ψάχνεις τις προσφορές των πρακτορείων ή τις τιμές στο Internet αν πας μόνος σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάποιες πόλεις τις γιορτινές μέρες είναι τα πάντα (η σχεδόν τα πάντα) κλειστά. Την Πρωτοχρονιά του 2008 στο Γρατς στην Αυστρία ψάξαμε αρκετά για εστιατόριο. Όταν αποφασίσεις που θέλεις να πας ρώτα και πάλι και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις αρκετές και καλές απαντήσεις...
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Γειά σου Driver, και καλώς ήρθες! Αν θέλεις περιέγραψε τι ταξίδι σκέφτεσαι να κάνεις (π.χ. ρομαντζάδα με το έταιρον ήμιση, περιπέτεια και χιλιόμετρα με την παρέα, night life με τους κολητούς...) και για πόσες μέρες και είμαι σίγουρος ότι οι προτάσεις θα πέσουνε βροχή!
 

marakixin

Member
Μηνύματα
148
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
γεια σου driver.καλως ηρθες....μην στεναχωριεσαι ουτε εγω εχω ταξιδεψει πολυ σε σχεση με πολλα μελη αλλα και εγω ευχαριστιεμαι να περναω ωρες διαβαζοντας τις ιστοριες και χαζευοντας φωτο. μεχρι προχθες δεν ηξερα καν πως να ανεβασω φωτο και τωρα που το καταφερα χαιρομαι οσο για τις ιστοριες μου θα τις γραψω μολις βρω χρονο... για το ταξιδι σου τωρα σου προτεινω.... Παρισι κεραυνοβολος ερωτας.... Ρωμη ,μια πολη που το παρελθον περπαταει με το χθες....Βενετια μια υδατινη συμφωνια μια αισθηση νωχελικοτητας και ενας ρυθμος που σε κανει να καταργεις την βιασυνη σου και να μπαινει και εσυ στο ρυθμο του καναλιου που κυλαει διπλα σου και τελος Βιεννη που τα χριστουγεννα στολιζεται πανεμορφα και οι χορωδίες ψαλλουν τα καλαντα και η μουσικη ξεχυνεται στο χωρο... οσο για την Πραγα ζησε το παραμυθι σου σε μια πολη που θυμιζει παραμυθι....:lol: ολα τα μερη που εχω παει ειναι παραμυθενια και για αυτο στα αναφερω και ολα:lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.624
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom