Θάσος Λέσβος Λήμνος Σαμοθράκη Νησιά βόρειου Αιγαίου

kyriacosp

Member
Νομίζω πως από ένα πενθήμερο σε Λέσβο και Λήμνο θα είστε καλυμμένοι μια χαρά. Η Σαμοθράκη θα συμφωνήσω δεν είναι νησί για χαλάρωμα σε παραλίες, δε νομίζω ότι θα σας αρέσει. Τέλος ανάλογα με το αεροδρόμιο που θα προσγειωθείτε και ανάλογα με τις ημέρες και τα δρομολόγια των πλοίων, μπορεί να παίξει εναλλακτικά και island hopping μεταξύ Λήμνου και Θάσου, αλλά με αλλαγή πλοίου στην Καβάλα. Σε κάθε πάντως περίπτωση, μη βάλετε πάνω από 2 νησιά γιατί θέλουν το χρόνο τους και για να χαλαρώσετε κιόλας. Επομένως για μένα ή Λέσβος/Λήμνος (ειδικά αν προσγειώνεστε ή απογειώνεστε από/προς τα αεροδρόμια των συγκεκριμένων νησιών), ή Λήμνος/Θάσος (ειδικά εάν χρησιμοποιήσετε κάποιο αεροδρόμιο της βορείου Ελλάδος)
Ευχαριστώ! Λήμνος είναι σίγουρη επιλογή, μένει να αποφασίσουμε μεταξύ Λέσβου και Θασου..Προτιμήσεις άσχετου προσβασιμότητας;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ! Λήμνος είναι σίγουρη επιλογή, μένει να αποφασίσουμε μεταξύ Λέσβου και Θασου..Προτιμήσεις άσχετου προσβασιμότητας;
Εγώ κανονικά είμαι πάντα υπέρ Λέσβου. Όμως οι μέρες είναι λίγες.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τη Θάσο έχω πολλά χρόνια να την επισκεφθώ, αλλά μου είχε αρέσει όταν πήγα. Καταπράσινη, ζωντανή...ευχαριστιεσαι μπάνια σε πολλών ειδών παραλίες. Γραφική ιδιαιτέρως δεν θα έλεγα ότι είναι (πλην 1-2 χωριών). Η Λέσβος από την άλλη πλευρά έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Σαν να βλέπεις 2 νησιά σε 1 από μόνη της. Εννοείται πως μου άρεσε πολύ περισσότερο από τη Θάσο, αλλά όπως είπε και η katkats πιο πάνω ίσως - και λόγω των ημερών σας- το δίπολο Λήμνος/Θάσος να σας βγει πιο χαλαρό. Εξαρτάται όμως και σε ποιο αεροδρόμιο προσγειωνεστε από Κύπρο. Εάν π.χ προσγειωνεστε στη Μυτιλήνη, ευνοείται πως αξίζει να δείτε τη Λέσβο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.047
Μέλη
39.767
Νεότερο μέλος
KaterinaVr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom