Νυμφαίο και Καστοριά ή Γιάννενα?????

ntintikα

Member
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχουμε μια εβδομάδα στη διάθεσή μας για αρχές Δεκεμβρίου, αναρωτιόμαστε που να καταλήξουμε. Νυμφαίο και Καστοριά; Ή Γιάννενα Ζαγοροχώρια;
Έχουμε ένα παιδάκι 1,5 χρόνων και για αυτό ρωτάω κάποιους που έχουν πάει ποιο μέρος αξίζει αν υπολογίσουμε και το ποσό κρύο ίσως θα έχει
Σας ευχαριστώ

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχουμε μια εβδομάδα στη διάθεσή μας για αρχές Δεκεμβρίου, αναρωτιόμαστε που να καταλήξουμε. Νυμφαίο και Καστοριά; Ή Γιάννενα Ζαγοροχώρια;
Έχουμε ένα παιδάκι 1,5 χρόνων και για αυτό ρωτάω κάποιους που έχουν πάει ποιο μέρος αξίζει αν υπολογίσουμε και το ποσό κρύο ίσως θα έχει
Σας ευχαριστώ
Το κρύο θα είναι δεδομένο και στις 3 περιοχές. Εάν έχεις μία εβδομάδα στη διάθεση σου μπορείς να τα δεις όλα, ανάλογα από που έρχεσαι.
Το κουκλίστικο Νυμφαίο θέλει τουλάχιστον μία διανυκτέρευση, μετά θα πας στη Φλώρινα για 1-2 διανυκτερεύσεις στην περιοχή για να δεις και τις δύο λίμνες Πρέσπες, μία διανυκτέρευση στην Καστοριά και με μια στάση στην Κόνιτσα για καφέ καταλήγεις στα Ζαγοροχώρια που θα βάλεις τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις για να δεις αρκετά χωριά.

ntintikα

Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ, ερχόμαστε από Μυτιλήνη. Πετάμε Θεσσαλονίκη και από κει θα πάρουμε αυτοκίνητο. Έλεγα να μη συνδυάσω όλα αυτά για να μην τρέχουμε με το μικρό

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ορθως σκέφτεσαι. Και εμένα ταπεινή μου γνώμη ειναι να μην τα βάλεις όλα γιατί θα ταλαιπωρηθειτε αρκετά με το παιδι. Είναι εξάλλου περιοχές που έχουν μπόλικο "ζουμί". Και τα δύο είναι πολύ καλά σενάρια πάντως. Στο σενάριο Καστοριά- Νυμφαιο αξίζει να προσθέσεις κ τις Πρεσπες (Άγιος Αχίλλειος- Ψαράδες). Στο σενάριο Ιωάννινα- Ζαγοροχώρια αξίζει να βάλεις κ το Μετσόβο, αφού έχετε 1 εβδομάδα. Εντελώς μα εντελώς υποκειμενικά το σενάριο Καστοριάς- Νυμφαιου το βρίσκω λίγο ελκυστικοτερο- όχι φυσικά ότι και το άλλο είναι κακό

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Κι εγώ πριμοδοτώ την Καστοριά. Με διαμονή σε αυτήν την πόλη μπορείς να κάνεις ημερήσιες εκδρομές σε Νυμφαίο, Έδεσσα, Φλώρινα, Πρέσπες. Ωστόσο όταν είχα κάνει με την οικογένειά μου αυτήν την εκδρομή, τα παιδιά μου ήταν κάπως μεγαλύτερα σε ηλικία, δηλαδή ήταν Δημοτικού.

ntintikα

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, θεωρείτε είναι κουραστική η εκδρομή στην Καστοριά και γύρω εκδρομές για ένα μωρό 1,5 ετών;

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, θεωρείτε είναι κουραστική η εκδρομή στην Καστοριά και γύρω εκδρομές για ένα μωρό 1,5 ετών;
Αυτό θα πρέπει να το κρίνετε μόνοι σας. Δείτε τις διαδρομές και στους χάρτες γοογλε. Για ενήλικες είναι άνετες οι αποστάσεις. Από την Καστοριά μέχρι το Νυμφαίο ή τις Πρέσπες οι διαδρομές είναι 60-65 χλμ., περιλαμβάνοντας και ορεινά τμήματα. Δεν ξέρω μήπως ζαλίζεται το μικρούλι. Η Έδεσσα είναι πιο μακρυά και θα πρέπει να υπολογίζετε και την επιστροφή, εκτός αν μοιράσετε τη διαμονή σας σε δύο τοποθεσίες.

ntintikα

Member
Αυτό θα πρέπει να το κρίνετε μόνοι σας. Δείτε τις διαδρομές και στους χάρτες γοογλε. Για ενήλικες είναι άνετες οι αποστάσεις. Από την Καστοριά μέχρι το Νυμφαίο ή τις Πρέσπες οι διαδρομές είναι 60-65 χλμ., περιλαμβάνοντας και ορεινά τμήματα. Δεν ξέρω μήπως ζαλίζεται το μικρούλι. Η Έδεσσα είναι πιο μακρυά και θα πρέπει να υπολογίζετε και την επιστροφή, εκτός αν μοιράσετε τη διαμονή σας σε δύο τοποθεσίες.
Σας ευχαριστώ πολύ, θα περιοριστουμε σε Καστοριά Φλώρινα Πρέσπες Νυμφαίο αν πάμε προς τα εκεί. Έδεσσα όχι, σε άλλη εκδρομή καλύτερα

tdoumos

Member
Πρεσπες τι να κανετε χειμωνα;
Για ανοιξη και φθινοπωρο αξιζει οπου εχει και καραβακια.

Καστορια και Νυμφαιο μολις γυρισαμε χθες, μιας και το καταφυγιο του Αρκτουρου με τις αρκουδες ειναι ανοιχτο και κανουν ξεναγηση.

Δεκεμβριο για Νυμφαιο δεν το προτεινω, θα ειναι κλειστο το καταφυγιο, τζαμπα θα ταλαιπωρηθειτε στις στροφες μεχρι να φτασετε.

Κατ'εμε το καλυτερο πλανο ειναι να πατε πρωτα στα λουτρα Πόζαρ δυο μερες να ευχαριστηθειτε τις πισινες με το παιδι.
Ξενοδοχεια εχει παρα πολυ κοντα στα λουτρα.
Πχ τα αγαπημενα μου

Melies Boutique Hotel · Loutraki Pellas
Agapi Luxury Hotel · Pozar Baths
Hotel Naiades · Όρμα

Για φαγητο στο Διονυσο οπωσδηποτε
Διόνυσος | Dionisos · Όρμα

Μετα το Λουτρακι παντε αλλες δυο μερες Εδεσσα, να δειτε τους καταρρακτες και το Βαροσι.

Επισης μια δυο μερες στον Αγιο Αθανασιο που ειναι τοπ προορισμος για χειμωνα, η εστω μια αυθημερον για βολτα και σκι.

Φλωρινα αδιάφορη με το παιδι.
Καστορια ωραια είναι αν θελετε και κει μια μερα να κανετε γυρολιμνια και στο Σπηλαιο του Δρακου.

ntintikα

Member
Πρεσπες τι να κανετε χειμωνα;
Για ανοιξη και φθινοπωρο αξιζει οπου εχει και καραβακια.

Καστορια και Νυμφαιο μολις γυρισαμε χθες, μιας και το καταφυγιο του Αρκτουρου με τις αρκουδες ειναι ανοιχτο και κανουν ξεναγηση.

Δεκεμβριο για Νυμφαιο δεν το προτεινω, θα ειναι κλειστο το καταφυγιο, τζαμπα θα ταλαιπωρηθειτε στις στροφες μεχρι να φτασετε.

Κατ'εμε το καλυτερο πλανο ειναι να πατε πρωτα στα λουτρα Πόζαρ δυο μερες να ευχαριστηθειτε τις πισινες με το παιδι.
Ξενοδοχεια εχει παρα πολυ κοντα στα λουτρα.
Πχ τα αγαπημενα μου

Melies Boutique Hotel · Loutraki Pellas
Agapi Luxury Hotel · Pozar Baths
Hotel Naiades · Όρμα

Για φαγητο στο Διονυσο οπωσδηποτε
Διόνυσος | Dionisos · Όρμα

Μετα το Λουτρακι παντε αλλες δυο μερες Εδεσσα, να δειτε τους καταρρακτες και το Βαροσι.

Επισης μια δυο μερες στον Αγιο Αθανασιο που ειναι τοπ προορισμος για χειμωνα, η εστω μια αυθημερον για βολτα και σκι.

Φλωρινα αδιάφορη με το παιδι.
Καστορια ωραια είναι αν θελετε και κει μια μερα να κανετε γυρολιμνια και στο Σπηλαιο του Δρακου.
Πολύ ωραία θα το μελετήσω κι αυτό το πλάνο, με βάλατε σε σκέψεις σας ευχαριστώ πολυ

duty_free

Member
Αφου θα ὲχετε μια εβδομὰδα, νομὶζω ὸτι δεν θα σας ὲτρωγε χρὸνο (σε χαλαστικὸ βαθμὸ) το να προσθὲτατε Ἀγιο Αθανὰσιο στο πρὸγραμμα. Εχουμε και Βὸρα , ελὰχιστα πὰνω.

χαρτης.jpg

paefstra

Member
1. Μετα το Λουτρακι παντε αλλες δυο μερες Εδεσσα, να δειτε τους καταρρακτες και το Βαροσι.

2. Επισης μια δυο μερες στον Αγιο Αθανασιο που ειναι τοπ προορισμος για χειμωνα, η εστω μια αυθημερον για βολτα και σκι.
1. Σε μιση μερα τα βλεπει καποιος.
2. Θα τους πιασουν τον πωπο για διαμονη και φαι. Πας κι απο Εδεσσα ημερησια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.155
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
Melenios665

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom