magda pap.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χώρες Βαλτικής
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Σκωτία
Καταρχήν και εγώ έχω πάει Πράγα αλλά επειδή ήμουν με γκρουπ δεν την ευχαριστήθηκα γιατί πήγαμε και δύο μέρες εκτός (Καρλοβι Βάρυ και Τσέσκυ) οπότε τώρα θέλω να την περπατήσω και να την φωτογραφίσω εννοείται!!!!Ευχαριστώ πολύ, επίσης! Και σε εμάς έκανε αυτό το δώρο η Ryanair(χιχιχιχι) ποιος σηκώνεται από το αξημέρωτο για να φύγει από μια τόσο όμορφη πόλη? Πράγα έχουμε πάει(υπέροχη τα Χριστούγεννα , μαγευτική η πλατεία της και ερωτεύσιμη!) και γι’ αυτό προσπαθώ να οργανώσω μονοήμερες στα μέρη που έχει αναφέρει πολλάκις εδώ μέσα η ωραία παρέα. Σίγουρα Bamberg και Rothenburg ob der Tauber είναι πρώτα στη λίστα και σκέφτομαι το Μόναχο. Επειδή όμως δεν μου αρέσει να κλέβω μια ματιά από ένα μέρος και να φεύγω σκέφτομαι το Μόναχο να το αφήσω άλλη φορά σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Και μιας και το έχεις ψάξει από ότι καταλαβαίνω θεωρείς ότι το εισιτήριο Βαυαρίας συμφέρει καλύτερα για μεταφορές σε αυτές τις πόλεις?
Όταν λες εισιτήριο Βαυαρίας τι εννοείς; εγώ τιμές και εισιτήρια έψαχνα σε αυτό το site https://www.bahn.com/en/view/index.shtml αλλά νομίζω ότι για μια διαδρομή 40 λεπτών για Βamberg τα 40€ το άτομο θεωρώ ότι είναι πολλά!