Κατάρ Νότια Κορέα Νότια Κορέα: Άλλος κόσμος!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Εμείς ευχαριστούμε για την αναλυτική γραφή σου και τις όμορφες εικόνες! Με το καλό στα επόμενα ταξίδια σας! Να μας τα αφηγηθείς κι αυτά.
Να τι θέλω να ρωτήσω: Πες πως έχει κάποιος την ευκαιρία, στα πλαίσια άλλου ταξιδιού, να περάσει 10 ώρες στο Busan κι άλλες 8 στο Jeju, αυτά όλα κι όλα από τη Ν. Κορέα. Αφετηρία τα λιμάνια τους, χωρίς αυτοκίνητο. Πώς θα του σύστηνες να κινηθεί; Τι να παρακάμψει και τι να δει; Να πάρει ημερήσιο τουρ οργανωμένο στο Jeju; Στο Busan θα προλάβαινε να κινηθεί επιλεκτικά;
Λες ότι δεν σας έφτασαν οι δύο εβδομάδες ενώ εγώ σκεφτόμουν συν δύο βράδια στη Σεούλ, επιστροφή από Σεούλ και κάτι είδαμε από Κορέα...
Υγ. Κούκλα η Ντίνα σου 🧿

maratha

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εμείς ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας , όσο για μένα το απόλαυσα πολύ !!!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
να περάσει 10 ώρες στο Busan
Να ξέρεις ότι εγώ είμαι των γρήγορων επισκέψεων, οπότε σε δέκα ώρες θα σου πρότεινα μερικά πράγματα από εκείνα που εμείς επισκεφτήκαμε. Αρχίζουμε με την αγορά Jagalchi Market και το λιμάνι με τα ψαροκάικα που είναι δίπλα. Εκεί είναι και το κέντρο της πόλης και μπορείς να κάνεις βόλτα σε εμπορικούς δρόμους και στον Βusan Τower για να δεις από ψηλά την πόλη.
Με ένα ταξί μπορείς να πας στο Haedong Yonggungsa Temple, που είναι καταπληκτικό, αν είδες και την περιγραφή μου.
Αν τα κάνεις γρήγορα θα έχεις χρόνο και για οτιδήποτε άλλο.
Να πάρει ημερήσιο τουρ οργανωμένο στο Jeju;
Το Jeju έγραψα ότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αν βρεις ένα τουρ να συνδυάζει επίσκεψη στο Jeju Stone Park και στο Seongsan Ilchulbong, θα έχεις δει τα σπουδαιότερα μέρη του νησιού. Σε ένα οκτάωρο δε νομίζω ότι προλαβαίνεις να δεις κάτι άλλο.
Υγ. Κούκλα η Ντίνα σου
Σε ευχαριστώ κι εγώ αλλά και εκείνη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.191
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst