Ξαφνικα...Road Trip...

turms

Member
Μηνύματα
2.067
Likes
2.825
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκι στην Παταγονια
Λοιπόν. Τα πραγματα εχουν ως εξης
Εχουμε αδεια απο 3 Οκτωβριου ως 19 Οκτωβριου. Ηταν προγραμματισμενο να παμε να κανουμε ενα ακομα κομματι απο το Camino Frances αλλα τελικα δεν ειναι εφικτο να περπαταμε τοσες ωρες και χλμ καθε μερα... Συνεπως προσανατολιζομαι σε κατι αλλο. Το να παμε καπου εξωτικα ή στην αλλη πλευρα του ατλαντικου το απορριψαμε...Καταληξαμε σε ενα Road Trip σε καποιες πολεις της Ευρωπης (η συζυγος παντα ηθελε να την παω Παρισι...οποτε)
Εχουμε και λεμε λοιπον...δεδομενου οτι τελικα 17 του μηνος πρεπει να ειμαστε πισω γερμανια (δηλαδη να ειμαστε απο την Πεμπτη 16) τα πραγματα συμπτηχθηκαν καπως και ετσι εβγαλα στα γρηγορα το εξης προγραμμα
Α. 3.10 παμε Παρισι. Και μενουμε ως την Δευτερα 6 Οκτ.
Β. στις 6 αναχωρουμε και φτανουμε Μπριζ και καθομαστε ως τις 8
Γ. Στις 8.10 αναχωρουμε και παμε Αμστερνταμ και καθομαστε ως τις 11
Δ. Αναχωρουμε απο το Αμστερνταμ στις 11 και παμε προς Κιελ (ή Αμβουργο). Καθομαστε εκει ως τις 14 οποτε παμε και αυθημερον μια εκδρομη Κοπεγχαγη....Μετα στις 14 φευγουμε για Βερολινο, καθομαστε 14 , 15 οποτε στις 16 φτανουμε σπιτακι μας.

Δηλαδη
3 βραδια Παρισι
2 βραδια Μπριζ
3 βραδια Αμστερνταμ
3 βραδια Κιελ ή Αμβουργο
2 βραδια βερολινο

Λοιπον...καταρχην Κιελ ή Αμβουργο παμε επειδη θελω να επισκεφτω καποιους συγγενεις μου, που δεν θα εχω αλλη ευκαιρια μαλλον και κατοπιν προσκλησης οποτε πιθανως θα εχουμε και δωρεαν διαμονη.
Τα αλλα δεδομενα...Δεν με ενδιαφερουν καθολου μουσεια. Δεν προκειται δηλαδη να παμε Λουβρο κλπ. Ουτε σε καμια αλλη πολη. Αυτο που μας αρεσει ειναι να κανουμε βολτες στην πολη, να χαζευουμε, να δοκιμαζουμε ντοπια φαγητα, καφε κλπ κλπ κλπ ...οκ, θα παω ισως στον πυργο του Αιφελ αλλα ως εκει...
Συνεπως δεν ψαχνω διαμονη κοντα σε μουσεια κλπ.

Αρα:
1. ποια ειναι καλη περιοχη να ψαξουμε για να μεινουμε Παρισι? θελω να ειναι καταρχην safe να μπορεις να περπατησεις ως το βραδακι (ενταξει για λογικες ωρες παντα) και να υπαρχει καλη προσβαση για μερικες βολτες κλπ
2. τι κανω με το αμαξι? πρεπει να ψαξω ξενοδοχειο ή διαμερισμα με παρκινγκ? υπαρχουν? ή υπαρχουν και παργκινκγ που μπορεις να το αφησεις?
3. Αμστερνταμ Μπρυζ Βερολινο που ειναι καλυτερα να μεινω? δεδομενου οτι εχω αμαξι? μηπως καλυτερα εξω απο την πολη, και να πηγαινοερχομαι πχ με τραινο λεωφ ή και ποδηλατο ?

Γενικα οτιδηποτε προταση για διαμονη ειναι ευπροσδεκτη. Ακομα και για 100/βραδια το δικλινο το αντεχω αν υπαρχει και δυνατοτητα παρκινγκ....

4. Οκ για Κιελ κλπ δεν ρωταω γιατι εχω γνωστο να με κατατοπισει. Αλλα αξιζει να πας μια βολτα Δανια? αφου θα βρεθω εκει?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom