Βατικανό Ιταλία Ξεναγός στη Ρώμη και στο Βατικανό

elenisf

New Member
Καλησπέρα σας. Εάν έχετε τα στοιχεία θα τα ήθελα κι εγώ σας παρακαλώ!
Καλησπέρα,αν έχετε τα στοιχεία του ξεναγού θα μπορούσατε να μου τα στείλετε ;
Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε προγραμματίσει στη Ρώμη ταξίδι από 13-17/08/23. Στις 14/08/23 θα βρεθούμε στο Βατικανό στις 10,30(skip the line), εχω κανονίσει με ελληνόφωνη ξεναγο, ενδιαφέρεται κάποιος για να μοιραστούμε το κόστος?
Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου στείλετε τα στοιχεία του ξεναγού ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Vanessa Roum

Member
Καλησπέρα σε όλους σας
27/02 θα επισκεφτώ την ΡΩΜΗ με την οικογένεια μου. Θέλω να επισκεφτώ το Βατικανό , μήπως έχετε κάποιον ξεναγό να μου συστήσετε;

Last edited:

maria12

New Member
Καλησπέρα σας, η κορη μου και εγω θα επισκεφτουμε τη Ρωμη 14/4/25 με 19/4/25.

Ενδιαφερόμαστε για ξενάγηση στο Βατικανό. Ξέρετε κάποιον ελληνόφωνο ξεναγο ή υπάρχει κάποιος που εχει κλείσει ήδη ξενάγηση στα ελληνικά και επιθυμεί να μοιραστούμε το κόστος; Ευχαριστώ

Dorakou

New Member
Καλησπέρα! 😌
Ενδιαφερόμαστε 3 άτομα για ξενάγηση στα βασικά αξιοθέατα της Ρώμης ανάμεσα στις ημερομηνίες 24/6/25 - 27/6/25 και είμαστε σε αναζήτηση ξεναγού. Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να δημιουργήσουμε γκρουπ; Ευχαριστώ!

Stella Bakopoulou

New Member
Καλησπέρα σας ,
Θα βρισκόμαστε στην Ρώμη εγώ με το αγόρι μου στις 28 Νοεμβρίου με 4 Δεκέμβρη και έχουμε βρει ξεναγό ελληνόφωνο για 30 Νοεμβρίου στο Βατικανό. Οποιος θα βρίσκεται στην Ρώμη εκείνη την ημερομηνία και θέλει να μοιραστούμε τα έξοδα του ξεναγού για το Βατικανο να στείλει .
Ευχαριστώ πολύ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.176
Μέλη
39.909
Νεότερο μέλος
Stella Bakopoulou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα