Λισσαβώνα Ξενοδοχεία στη Λισσαβώνα

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
HPIM0531.JPG

Η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να μείνεις στο κέντρο της πόλης, για να μπορείς να γυρίσεις περπατώντας τα αξιοθέατα, να διασκεδάσεις τα βράδυα, να πιεις τα ποτά σου και να γευτείς τις θαλασσινές λιχουδιές.
Αν και η Λισσαβώνα είναι φθηνότερη από την Αθήνα, δεν παύει να είναι μια πρωτεύουσα που ζει στον ρυθμό του ευρώ.
Να αποφύγεις να μείνεις στην περιοχή απέναντι από την πόλη, δηλαδή στην άλλη μεριά του Τάγου. ΄Οσο φθηνό και να βρεις κατάλυμμα, θα το πληρώσεις διπλά στην κίνηση και τα διόδια της γέφυρας.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια ξενοδοχεία στην πόλη

Hotel Real Palacio
http://www.realpalaciohotel.com/index.html. Πεντάστερο και πολύ όμορφο. Βρίσκεται στα βόρεια του κέντρου, περίπου 800 μέτρα απόσταση από αυτό, κοντά στο πάρκο του Eduardo VII. Η τιμή στα 165 ευρώ.

Hotel Avenida Palace
http://www.hotelavenidapalace.pt/EN/index_en.html. ΄Ενα πεντάστερο ανάκτορο του 19ου αιώνα που έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ο Νουρέγιεφ, ο Μιττεράν, ο Αζναβούρ, έχουν προτιμήσει τις σουίτες του.
Οι τιμές του κοντά στα 170 ευρώ. Βρίσκεται στην Λεωφόρο AvenidadeLibertador, κοντά στο κέντρο.

Hotel Britania
http://www.heritage.pt/hotel_britania.htmlΤέσσερα αστέρια, γι΄ αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα κτίσματος αρτ ντεκό του 1940. Βρίσκεται στα βόρεια της AvenidadeLibertador. Η τιμή του κοντά στα 200 ευρώ.

Hotel Residencial Florescente
http://www.residencialflorescente.com/entrar.php?lg=eng&op=0. Δύο αστέρια και 80 ευρώ γι΄ αυτό το ξενοδοχείο του κέντρου. Δίπλα ακριβώς από την PracadoRossio και την PracadosRestauradores

Hotel VIP Inn Veneza
http://www.viphotels.com/hotel.aspx?HotelID=15Τρία αστέρια για αυτό το ξενοδοχείο που κτίστηκε το 1886. Στη μέση περίπου της AvenidadeLibertador. Ητιμήστα 65 ευρώ.

Aparthotel Vip Eden
http://www.viphotels.com/hotelmain.aspx?HotelID=6Praca dos Restauradores. Πιο κέντρο δεν γίνεται και ύφος αρτ ντεκό. 129 ευρώ το στούντιο δύο ατόμων.

Hotel Vincci Baixa
http://www.vinccihoteles.com/en/hotels/portugal/lisboa/vincci_baixaστην καρδιά της εμπορικής περιοχής Baixa. Σοφιστικέ, στα 4 αστέρια και 115 ευρώ.

Hotel Lisboa Regency
www.lisboaregencychiado.com/. 4 αστέρια και στην καρδιά της επάνω πόλης, το Chiado. Οι τιμές γύρω στα 180 ευρώ.Είναι ένα μπουτίκ hotel με μια όμορφη ταράτσα για καφέ και θέα στην πόλη.

Bairro Alto Hotel
http://www.bairroaltohotel.com/΄Ενα πεντάστερο πανέμορφο ξενοδοχείο, στην Praca Luis De Camões, στην επάνω πόλη. Οι τιμές του γύρω στα 110 ευρώ.

Hotel Borges
http://www.lisbonhotelborges.com/. Δύο αστέρια για το παλαιότερο ξενοδοχείο της πόλης. Ακριβώς απέναντι από το Brasilieira Cafe, στην επάνω πόλη. 90 ευρώ

Jeronimos8 Hotel
http://www.jeronimos8.com/στην Belem. Ατμοσφαιρικό, με εξωτερικό εποχής και εσωτερικό μοντέρνο. 4 αστέρια, στα 125 ευρώ[/FONT]

Pension Inn Solar Do Castelo
http://www.heritage.pt/solar_do_castelo.html. Πανέμορφη, με καταπληκτική διακόσμηση και υπέροχη θέση. Δίπλα ακριβώς από ο κάστρο. 4 αστέρια και 208 ευρώ.

Pension Residencial Alcobia Grande
http://lisbon.ratestogo.com/Hotel/70713Τριώναστέρων, στα 70 ευρώ. Πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.208
Μηνύματα
883.793
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom