Ρουμανία Ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι?

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Παιδιά γεια χαρά... έχω κλείσει ταξιδάκι για Ρουμανία για 17 Απριλίου,αρχικά θα πηγαίναμε μόνο Alba Iulia,Sibiu,Bran παρακάμπτοντας το Βουκουρέστι αλλά η Ολυμπιακή μου άλλαξε τα σχέδια-αλλάζοντας τις ώρες- και εφόσον δεν γινόταν τίποτα άλλο θα πρέπει να παραμείνουμε για 2 νύχτες και στην πρωτεύουσα τελικώς...Υπάρχει καμιά καλή ιδέα για φθηνό και κεντρικό ξενοδοχείο?Εννοώ γύρω στα 50-60 το δίκλινο το πολύ...Ποια περιοχή θα θεωρούσαμε κέντρο σε αυτή την πόλη?Γιατί βρίσκω κάποια καλά με αυτές τις τιμές αλλά δεν γνωρίζω αν βολεύει σε σχέση με τα αξιοθέατα...
Α,επίσης,με ποιο τρόπο πάω κέντρο από το αεροδρόμιο και τούμπαλιν-είμαστε 6 άτομα.τι μας συμφέρει?Να πάρουμε ταξί ή θα μας γδάρουν?:roll:
Σας ευχαριστώ:p
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Γειάααα σου Sarah:)!! Να μαστε πάλι στην Ρουμάνικη αναζήτηση;)
υπάρχει τρένο από το Otopeni έως το Gara de Nord όπου από εκεί υπάρχει μετρό που σε κατεβάζει στο κέντρο της πόλης. Για κέντρικά ξενοδοχεία, calea victoria ή Bd. Nicolae Balcescu (αν το γράφω σωστά..)
 

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εμεις ειχαμε μεινει σε ενοικιαζομενα διαμερισματα. Πολυ καλη και φθηνη επιλογη στο κεντρο, χωρις πρωιονο βεβαια (ειχαμε κουβαλησει κεικ και μπισκοτα πο την Ελλαδα!). Συμφερουν περισσοτερο απο τα ξενοδοχεια, ειναι μεγαλα και πεντακαθαρα.
 

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Ευχαριστώ Δεσποινάκι,μάλλον όμως θα κοιτάξω για ξενοδοχείο διότι θα έχω και 4 μαθητές μου μαζί και το πρωινό απαραίτητο σε αυτή την περιπτωση...
thanks anyway
 

ManolisMRC

Member
Μηνύματα
15
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
κάπου μακριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Υπάρχουν αρκετά hostels με ποικιλία δωματίων (από 2 μέχρι 8 άτομα) στο κέντρο του Βουκουρεστίου σε αρκετά οικονομικές τιμές και όμορφο περιβάλλον. Τα περισσότερα από αυτά είναι προσφάτως ανακαινισμένα.
Η προσωπική μου εμπειρία ήταν στο lucky house hostel οι ιδιοκτήτες του οποίου ήταν ένα πολύ φιλικό νεαρό ζευγάρι. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία Alba Iulia που είναι νότια της πλατείας Unirii. Υπάρχει η σχετική συγκοινωνία για το κέντρο όπως και μετρό.
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ενάμιση χιλιόμετρο από το Lipscani, βγαίνει άνετα με τα πόδια σε ένα εικοσάλεπτο κατα μήκος της Calea Victoriei, που έτσι κι αλλιώς θα περπατήσετε για τα υπέροχα κτίρια.

Πρωινό ικανοποιητικό, ήσυχα και καθαρά δωμάτια, εξυπηρετικό προσωπικό. Στα μείον, τα δωμάτια είναι υπερβολικά μικρά.
Αν έχετε αυτοκίνητο, φροντίστε να τους ειδοποιήσετε, για να σας κρατήσουν θέση στο πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από την είσοδο.

Tip: δείπνο οπωσκαιδήποτε στο Caru cu Bere, αν πάτε Lipscani. Κράτηση απαραίτητη.
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ποπο ! ολοκληρη αναλυση! ευχαριστω παρα πολυ!!!:clap:
Εχω κατι πληροφοριες οτι εχεις και αλλα να μου πεις εν καιρο!!!(Turda:roll:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.837
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom