Ταϊλάνδη Ξενοδοχείο στο Κράμπι???

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
Καλημέρα!!!
Προγραμματίστηκε και για φέτος το ταξίδι μας!!! Ξεκινώντας σαν σκέψη μια εξόρμηση στις Φιλλιπίνες... τελικά καταλήξαμε και πάλι Ταιλάνδη, αφού τα εισήτηρια ήταν οικονομικά!
Φέτος πάμε Κράμπι!!! Διακινδυνεύοντας και για άλλη μια φορά τον καιρό, τέλος Αυγούστου πετάμε για Κράμπι 6 νύχτες και Μπανγκόκ άλλες 3.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο για Κράμπι, καθώς και σε ποιά περιοχή (παραλία) θα ήταν καλύτερα να μείνω.
Ευχαριστώ πολύ!
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
κατα τη γνώμη μου καλυτερη παραλία η Ράιλέι, αν θυμάμαι καλά έιχα μείνει 2-3 νύχτες στο sand&sea. συμπαθητικό, πληρεί τα βασικά και αρκετά παραπάνω. το μέρος είναι θεικό πάντως σε αντίθεση με την γειτονική Αονάνγκ που ήταν άσχημη
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Περιμένω και άλλες προτάσεις....
 

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.062
Likes
1.612
Άο Νανγκ ασυζητητί, όπου υπάρχουν τουριστικά καταστήματα, μερικά μπαράκια και αρκετά εστιατόρια. Και γενικώς κόσμος να κινείται. Η όντως καταπληκτική παραλία Ρέιλει είναι 15-20 λεπτά με long-tail βάρκα από Άο Νανγκ, αλλά από ζωή νέκρα, αν θυμάμαι καλά ούτε ηλεκτρισμός δεν υπάρχει στη Ρέιλει. Το λιμάνι της Αο Νανγκ είναι και το εφαλτήριο για εκδρομές στα γειτονικά νησάκια, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μείνει κάποιος σε άλλο σημείο. Η πόλη του Κράμπι και άσχημη είναι και μακρυά από τη θάλασσα.
Αν κάποιος θέλει ηρεμία και γαλήνη, θα πρότεινα καλύτερα να δοκιμάσει το ήσυχο Κο Λάντα, αν και τέλη Αυγούστου είναι off season και μάλλον θα είναι ερημιά.
Εγώ Άο Νανγκ θα κατέληγα, με ένα διήμερο στα Πι-Πι, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (χλωμό για τέλη Αυγούστου).

Πάντως από τις πληροφορίες που έχω εκείνη την εποχή βρέχει πολύ σε Κράμπι & Πουκέτ και ίσως ήταν καλύτερα να πας Κο Σαμούι-Κο Παγκάν.
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
Σε ευχαριστώ πολύ "αδιάφορε"!!!
Το ξέρω ότι διακινδυνεύω με το θέμα του καιρού αλλά δεν γίνετε διαφορετικά λόγω άδειας...Σαμούι πήγα πριν 3 χρόνια και Πουκέτ πέρσυ...Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα πολύ τυχερή με το θέμα του καιρού (ειδικά πέρσυ στο Πουκέτ) καθώς πάλι η περίοδος των διακοπών μου ήταν τέλη Αυγούστου.Η θάλασσα βέβαια ήταν ταραχώδης με κόκκινη σημαία, αλλά εμείς το μπανάκι το κάναμε και το διασκεδάζαμε κιόλας λόγω των κυμάτων!!!Βρόχή δεν είδαμε ούτε μια μέρα.Και πήγαμε και τις εκδρομές μας στα γύρω νησάκια...
Φέτος αποφασίσαμε Κράμπι και ελπίζουμε να σταθούμε πάλι τυχεροί!!!Μια βροχούλα δεν θα μας πτοήσει αλλά φοβάμαι μην βρέχει 2-3 μέρες συνεχόμενα!!!
Είμαστε στην διαδικασία που ψάχνουμε κάποιο ξενοδοχείο και γι' αυτό ζητάω κάποιες προτάσεις.Είδα κάποια στην Αο νάνγκ και κάποια στην Κλονγκ Μουανγκ...απλά θα ήθελα να ειναι κάπως καλό ώστε αν ο καιρός είναι χάλια να μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα μέσα στο ξενοδοχείο (επειδή δεν έιμαστε και honeymooners!!! ;-) ).
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
VarioAthens ευχαριστώ πολύ για το resort!!!Το κοιτάω αλλά με προβλημάτισε γιατί είδα κάποια αρνητικά σχόλια...σχετικά με την πρόσβαση του...είναι μόνο από θάλασσα έτσι δεν είναι?και εμείς που νοικιάζουμε μηχανάκι πού θα το αφήνουμε???
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.801
Likes
18.737
Eγώ βλέπω ότι είσαι στο σωστό δρόμο πάντως (3η φορά Ταϋλάνδη ε?). Με καλή διάθεση και πνεύμα, πάντα περνάς καλά, ακόμα και με βροχές. Άλλωστε το μπανάκι στη θάλασσα με τροπική βροχή είναι απόλαυση :lol:

Καλά να περάσετε!

...όσο για τη διαμονή, γιατί δε κλείνεις 2 βράδυα κάπου και μετά ανάλογα? Προσφορά υπάρχει πάντα άφθονη, είναι κρίμα να "κλειστείς" κάπου ενώ μπορεί να υπάρχει ένα άλλος μέρος δίπλα που να είναι πολύ ωραιότερο. Πας και βλέπεις...
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
Έχεις δίκιο GTS!!! Τι μου προτείνεις για εκεί τριγύρω??? Εκτός από phi phi που έχω πάει... και δεν θα επέλεγα να μείνω... Διαβάζω για Koh Lanta, αλλά αξίζει να μείνω και εκεί ή να κάνω μόνο εκδρομούλα? Σκέφτομαι και την βαλίτσα βρε παιδί μου!
Επίσης δεν μου προτείνετε και καμμιά εκδρομή από εκεί (από Κράμπι)? Είναι οι ίδιες με του Πουκέτ?
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.801
Likes
18.737
Δεν έχω πάει Κράμπι, οπότε δε γνωρίζω να σου πω. Εγώ θα έκλεινα πάντως 2 βράδυα κάπου (όχι στη τύχη, θα το έψαχνα πολύ) και αν μου άρεσε καλώς, αλλιώς θα πήγαινα αλλού....
 

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Στο Κραμπι εχω μεινει μια εβδομαδα στη Ρελει.Ενας δρομος ενωνει σε east και west τις δυο παραλιες.Ηλεκτρικο ρευμα υπαρχει στην περιοχη απο γεννητρια,η οποια μαλιστα εκανε πολυ θορυβο.Ειναι μαγικο το μερος αλλα εγω θα σου προτεινα καλυτερα να μεινεις στην Αο Ναγκ.Βρισκεις πληθωρα εστατοριων και καταλυματων καθε ειδους και κανονιζεις ευκολα εκδρομες.Πολυ ωραιο στην περιοχη ειναι το Krabi resort.Ειχα παει πριν 3 χρονια και ακομα ηχουν στα αυτια μου τα λογια της κορης μου-15 χρονων τοτε-,ενω κοιτουσε με υφος αποκοσμο....εδω τα ξεχνας ολα...
Με τις ευχες μου!!!!!!!!!Να περασετε τελεια!!
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική!!!
GTS με αφήνεις άφωνη!!! Δεν έχεις πάει Κράμπι??? Από τα λίγα που έχω διαβάσει κατάλαβα ότι είσαι Ταυλανδόπληκτος full!!! Θα πάω εγώ και θα σου τα πω ΟΛΑ!!!

Ευχαριστώ πολύ Πηγή!!!Θα κοιτάξω και αυτό το ξενοδοχείο!!!Σιγουρα θα περάσουμε τέλεια, με την βοήθειά σας!
 

coccobill

Member
Μηνύματα
326
Likes
347
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Προφανως στην Αο Νανγκ θα μεινετε οπου, οπως προειπαν, υπαρχουν επιλογες για φαγητο, ψωνια και μπαρακια. Θα βρειτε κι ενδιαφερουσες προτασεις για εκδρομες στα ηπειρωτικα, σε παρκα, ποταμια και σπηλαια.
Ειναι καλη ιδεα να κλεισεις τις πρωτες ημερες σε καποιο ξενοδοχειο, να ελεγχθει η διαθεσιμοτητα του σε περιπτωση που θελετε να συνεχισετε τη διαμονη σας σε αυτο αλλα να εχετε και την επιλογη να το αλλαξετε αν βρειτε αλλο που σας ταιριαζει καλυτερα. Εμας μας αρεσε μια χαρα αυτο (κυριως λογω τοποθεσιας κι εξυπηρετησης) :
Aonang Villa Resort - Ao Nang, Krabi - Thailand
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.240
Μηνύματα
884.595
Μέλη
38.927
Νεότερο μέλος
Vagkouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom