ΗΠΑ Ξενοδοχειο για Νεα Υορκη

ko_ve

Member
Μηνύματα
36
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
έχει τονιστεί 1.000 φορές σ' αυτό το φόρουμ οτι η διαμονή πρέπει να είναι στο μανχάταν γιατί αλλιώς χάνεις τη μαγεία όλης της πόλης! Για λογικές τιμές κοίτα το gershwin και το the milford NYC
δεν ξερω ρε φιλε αλλα οσα βρηκα στο μανχαταν ηταν πανακριβα.και αυτα που μου πες στο ενα δεν εχει διαθεσιμοτητα και το αλλο δεν το βρηκα στο booking.
ενταξει βρισκεις και κεντρικα καποια ψιλοφθηνα αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι,εγω απλα να κοιμηθω θελω αξιοπρεπες και ασφαλες.
 
Μηνύματα
67
Likes
145
Επόμενο Ταξίδι
España? We'll see.
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Όσον αφορά την τιμή, το φθηνότερο στο Μανχάταν είναι μάλλον το Hotel Carter. Hotel Carter | New York CIty, Hotel in New York CIty, Times Square, Theater District, Affordable Hotel in New York City
Είναι 20 βήματα από την Times Square.


Στο ίντερνετ οι κριτικές είναι αποθαρρυντικές, εγώ το τόλμησα πάντως και δεν είχα παράπονο. Το κρεβάτι καθαρό, το στρώμα μια χαρά. Πριβέ μπάνιο με μπανιέρα. Τηλεόραση LCD με αρκετά μεγάλη οθόνη μάλιστα.

Στα μείον είναι ότι οι καμαριέρες περνάνε μέρα παρά μέρα και όχι καθημερινά, και σκούπα κάτω από τα κρεβάτια δεν μπαίνει ποτέ :Ρ Αλλά τα σεντόνια & τα σκεπάσματα είναι καθαρά και αλλάζουν κάθε 2η μέρα.

Για καλομαθημένους όχι, δεν είναι. Για low-budget ταξιδιώτες που θέλουν μόνο έναν ύπνο & ένα μέρος να αφήσουν τα πράγματά τους, είναι ό,τι πρέπει.

Tip: Να ζητήσετε ανακαινισμένο δωμάτιο, και κατά το booking και κατά το check-in. (Το ξενοδοχείο είναι σε στάδιο ανακαίνισης, το πάνε όροφο-όροφο). Οι εικόνες που είδα στα διάφορα sites από μη ανακαινισμένα δωμάτια, δεν είχαν καμία σχέση με το δωμάτιο που μείναμε εμείς.


Επίσης υπάρχει και η εναλλακτική λύση: www.airbnb.com . Ήμουν στο τσακ να κλείσω διαμέρισμα γιατί είχα βρει πολύ καλύτερες τιμές από τα ξενοδοχεία ;)
 

vlassis

Member
Μηνύματα
115
Likes
33
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
έχει τονιστεί 1.000 φορές σ' αυτό το φόρουμ οτι η διαμονή πρέπει να είναι στο μανχάταν γιατί αλλιώς χάνεις τη μαγεία όλης της πόλης! Για λογικές τιμές κοίτα το gershwin και το the milford NYC
Εδώ διαφωνώ, έχω πάει 2 φορές ΝΥ έμεινα εκτός Μανχάταν και την μαγεία της πόλης είδα και τα λεφτά στην στέπη μου μείναν. Ολα έχουν να κάνουν με το πώς βλέπει ο καθένας την διαμονή του όταν πάει ένα ταξίδι. Εγώ δεν διανοούμε να δώσω πολλά λεφτά σε διαμονή γιατί φεύγω το πρωί και γυρνάω το βράδυ και κάνω απλά έναν ύπνο.
Για φτηνή διαμονή λοιπόν προτείνω η Queens κοντά στον σταθμό του μετρό Queensboro ( 12 λεπτα για Times Square) Π.Χ. στο Country Inn & Suites Long Island City η στο Ramada Long Island City, η διαμονή απο την άλλη μεριά στο NJ στην περιοχή Secaucus στο: Rodeway Inn Secaucus όπου έχει στάση λεωφορείου πολύ κοντά και κάνει 20 λεπτα για να φτάσει στο Port Authority Bus Terminal δίπλα στην Times Square. Η τιμή θα σας αποζημειώση.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.109
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν μου λετε ρε μαγκες μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα κατι καλα και σχετικα αρκετα οικονομικα στο long island στην περιοχη κουινς,και γενικα βρηκα καλα σχολια για την περιοχη το ξερω οτι θα με φαει το μετρο.αλλα στο κεντρο και τριγυρω βρηκα κατι πανακριβα.

τι πιστευετε αξιζει να κλεισβ ενα ξενοδοχειο στο long island η στο κουινς?
Ενα ειναι το ξενοδοχειο για σενα

Booking.com: Hotel The Marmara Manhattan, New York, U.S.A. - 76 Guest reviews. Book your hotel now!

Τουρκικο οπως σ' αρεσει!
 

neraida

Member
Μηνύματα
391
Likes
87
http://www.davincihotel.com/
Εγω εμεινα σε αυτο την προηγουμενη εβδομαδα και μειναμε πολυ ευχαριστημενοι!
Ηταν ακριβως αυτο που θελαμε! Καθαρο, με δικο του μπανιο, κεντρο κεντρο, και νομιζω μια κανονικη τιμη για Μανχαταν, 800 ευρω το δικλινο για 8 βραδυα, θα ελεγα οικονομικο...
Στα μειον του ειναι οτι το πρωινο ειναι ιδιο καθε μερα και περιορισμενο, και τα δωματιο ηταν μικρο. Δεν συνισταται για απαιτητικους τουριστες που επιθυμουν πολυτελειες.
Το ξενοδοχειο προσφερει ακριβως αυτο που σου ειπα, οικονομικο, κεντρο και καθαρο! Καθε μερα ερχοντουσαν οι καθαριστριες, και το κρεβατι καθαρο και το μπανιο!
 

mariaki

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη

Καλημέρα, το Πάσχα θα είμαι για λίγες ημέρες στην Νέα Υόρκη και είχα κλείσει από το booking δύο ξενοδοχεία το Wolcott (Affordable New York City Hotels - The Hotel Wolcott) και μετά από πρόταση φίλου του forum το Tribeca Blu (Tribeca Blu Hotel). Σήμερα έλαβα ένα e-mail από το Tribeca Blu ότι τελικά λόγω ενός λάθους στο σύστημά τους δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο και μου προτείνουν το Hilton Millenium (NYC Hotels, New York City Hotel - Millenium Hilton New York, NY) στην ειδική τιμή 170 δολάρια τη βραδιά με πρωϊνό. Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό και η τιμή για Hilton μου φαίνεται καλή....απλά δεν ξέρω τι γίνεται με την περιοχή, αν βολεύει κλπ. Θα βρεθώ για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη.....Μεταξύ Hilton Millenium και Wolcott τι θα επιλέγατε?η τιμή του Wolcott αν θυμάμαι καλά είναι 200 δολάρια (+φόρους) χωρίς πρωινό....Σας ευχαριστώ.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κοιτα το ιδανικό είναι να βρίσκεσαι στο midtown. Η περιοχη του Χιλτον δεν είναι άσχημη , έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα τριγύρω ( είσαι μια ανάσα κοντα στο WTC memorial )
Το ξενοδοχείο απο ότι είδα είναι σούπερ και η τιμη παρα πολυ καλη.
Εγω θα σου έλεγα να το κρατήσεις , αφου έγιναν έτσι τα πράγματα
Εξάλλου με το μετρο θα μπορείς να πηγαινοερχεσαι σε όλη τη πολη
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.782
Likes
18.174
Συμφωνώ απολύτως με την Ευαγγελία...κράτα το και για τις μετακινήσεις μετρό και άγιος ο θεός...
 

giorgosk

Member
Μηνύματα
322
Likes
63
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Subway και άγιος ο Θεός !!!!
 

xrissa

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Καλησπέρα, θα πάμε ΝΥ αρχές Απριλίου για 10 μέρες (πέφτει και το Καθολικό Πάσχα τότε) και είμαι στην αναζήτηση ξενοδοχείου στο Μανχαταν. Έχω κάνει 2 κρατήσεις στο Hudson Hotel και στο Row NYC στην Times Square, έχει κάποιος εμπειρία ή άποψη για κάποιο από τα δύο? Επίσης, το hudson το έκλεισα με ακύρωση ένα μήνα πριν την άφιξη και τώρα το βρίσκω λίγο πιο φτηνό και με πρωινό αλλά με άμεση πληρωμή μέσω booking και δεν ξέρω τι να κάνω.
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Mεταξύ των δυο..το δεύτερο είναι σε καλύτερη τοποθεσία..

Eπίσης θα τολμήσω να πω αν και σίγουρα πολλοί θα έχουν διαφορετική άποψη...ότι το πρωινό σε ξενοδοχεία στην Νέα Υόρκη είναι λίγο περιττό..υπάρχει πληθώρα επιλογών έξω..και αξίζει να δοκιμάζεις κάθε πρωί κάτι διαφορετικό..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.795
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom