ΟΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΤΙΡΟΛΟ/ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

StratosZ

Member
Καλημέρα σε όλους!
Οργανώνω οδικό ταξίδι στις Αυστριακές Άλπεις, κυρίως Τιρόλο και Σάλτσμπουργκ.
Αφετηρία και τερματισμός, το αεροδρόμιο του Μονάχου, από όπου θα νοικιάσω αυτοκίνητο.
Επιβάτες, εγώ και η γυναίκα μου, με όρεξη για πολλά χιλιόμετρα και εικόνες..
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιανουαρίου '26, με διάρκεια 1 εβδομάδα.
Ονειρεύομαι το συγκεκριμένο ταξίδι πολλά χρόνια και έχω μαζέψει αρκετές πληροφορίες γι'αυτό, ξέρουμε όμως όλοι εδώ μέσα πως κάθε επιπλέον γνώμη βοηθάει και, από εμένα, είναι όλες ευπρόσδεκτες..!
Οποιος έχει σχετικές εμπειρίες και θέλει να βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά!

StratosZ

Member
Παραθέτω κάποιες πρώτες βασικές σκέψεις, τις οποίες όμως δεν έχω πρόβλημα να επεξεργαστώ/μετατρέψω....
Άφιξη , περίπου 18:00 στο Μόναχο, άρα - μάλλον - δ/ν στο Μόναχο..βόλτα στις πλατείες..
Αναχώρηση, 11:00 το πρωί από Μόναχο, άρα - μάλλον - δ/ν , την προηγούμενη ,στο Μόναχο..
Παρά τα παραπάνω, σκεφτόμαστε να μην "κάψουμε" το Μόναχο, μήπως το επισκεφτούμε κάποια στιγμή για 2-3 μέρες στο μέλλον και δούμε τα αξιοθέατά του..
Σίγουρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Σάλτσμπουργκ και λίμνες γύρω του, Χάαλστατ ( ταξιδιωτικό όνειρο..), zell am see, kitzbuhel, Ινσμπουργκ, Ζέεφελτ , Γκάρμις-Παρτενκίρχεν..
Περιήγηση από το πρωί έως το απόγευμα κάθε μέρα, άφιξη σε διαφορετικό μέρος κάθε βράδυ , τακτοποίηση σε δωμάτιο και βραδινή βόλτα.
Βάσει πείρας από προηγούμενα ταξίδια, προτιμάμε σε κάποιο μέρος, στο μέσο του ταξιδιού, να μείνουμε 2 νύχτες.
Δεν ασχολούμαστε με χειμερινά σπορ..
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.185
Μέλη
39.912
Νεότερο μέλος
chaly50evi