Ταϊλάνδη Οδήγηση στα νησιά της Ταϊλάνδης (κο Σαμούι)

christinad

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για κοιταξε εδω.Αυτο ισως σε βοηθησει:
Bangkok City Map, locations of Bangkok hotels and guide to Bangkok, Thailand
Skytrain (BTS) - Bangkok hotels and travel guide to Bangkok, Thailand

Μειμανε 2 μερες μονο βκκ και τρεχαμε σαν τους τρελους. Ευτυχως εκει που προσπαθουσαμε να προσανατολιστουμε στο skytrain, βρεθηκε ενας Ελληνας (τουριστας και αυτος!!!) και μας βοηθησε καπως...Ενα open market που ειδαμε το πρωτο βραδυ, ήταν στην σταση Sala Daeng.Στην Siam αν θυμαμαι σωστα ειναι τα εμπορικα..
 

air

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στο Σαμουι, καναμε διακοπες τον περασμενο Αυγουστο. Το αυτοκινητο το νοικιασαμε απο εναν ελληνα που ζει στο Σαμουι κ εχει γραφειο τουρισμου. Δεν ειχαμε απολυτως κανενα προβλημα.Γυρισαμε σχεδον ολο το νησι, χωρις να ταλαιπωρηθούμε καθόλου. Το μονο "θεμα", είναι να μπορεις να οδηγησεις δεξιοτιμονο...
Μήπως μπορείς να μου πεις που θα βρω και εγώ αυτόν τον έλληνα;Θυμάσαι πόσο κόστισε η ενοικίαση;Ο καιρός πως ήταν τον Αύγουστο;12-18 που θα είμαι εκεί όλο καταιγίδες και βροχές βλέπω στην πρόβλεψη.
 

christinad

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σωστά, αυτος ειναι! Θα σε βοηθήσει γενικότερα. Είχαμε νοικιασει ενα 4θεσιο vitara για το οποιο πληρωσαμε περίπου 10 000 baht (χοντρικά 30 ευρω/μερα).Εχει και 2θεσιο jeep, με τα μισα χρηματα...
Για τον καιρο, μην αγχωνεσαι καθόλου. Τα ιδια διαβαζα κ εγω περισυ,
(8-20 Αυγουστου) αλλα η βροχη είναι συνηθως μια δυνατη δεκαλεπτη καταιγιδα το πρωι και τιποτα αλλο. Το μονο κακο που μπορει να κανει, είναι να αυξησει την ηδη αυξημενη υγρασια!!
Οπωσδήποτε να πας στο Koh Tao & angthong national marine park & Koh Nangyuan. Ειναι απλα τελεια. Αν δεν εχεις κλεισει ξενοδοχειο, ριξε μια ματια εδω Atlantis Resort & Spa, Koh Samui hotels | Sawadee.com, Thailand .Παααρα πολυ ωραιο, αν και βλεπω πως εχουν ανεβασει αρκετα τις τιμες. (αν επικοινωνησεις απευθεις μαζι τους με mail κανουν καλυτερη τιμη, αν το παιξεις δυσκολος lol)
 

air

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με βοηθήσατε πραγματικά με τις συμβουλές σας.Είμαι σχεδόν έτοιμος και με αρκετό άγχος φυσικά.Θα ήθελα και κάτι τελευταίο να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει.Στην ΒΚΚ να κλείσουμε οργανωμένες εκδρομές από ξενοδοχεία ή δεν ξέρω από αλλού... ή να κινηθούμε μόνοι μας με skytrain-ταξί;Θα μείνουμε κοντά στις 3 μέρες να δούμε μόνο την πόλη ή να τραβηχτούμε και στα πέριξ (kwai-αγιουτάμα).Ελπίζω να μη σας κούρασα...!:roll:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.694
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom