Γενικά Οδηγός: Υγρά στη χειραποσκευή

kabamarou

Member
Συγγραφέας
Το ότι δεν μπόρεσε ένας υπάλληλος να εντοπίσει ότι ένα μπουκαλάκι είναι μεγαλύτερο από τις επιτρεπόμενες διαστάσεις δεν σημαίνει ότι λειτουργεί το αεροδρόμιο διαφορετικά

Alex0077

Member
Προς κατάργηση το όριο των 100 ml για υγρά στις χειραποσκευές στα αεροδρόμια της ΕΕ

Για το Malpensa συγκεκριμένα ισχύει το εξης Baggage rules | Milano Malpensa Airport

σε πρόσφατο ταξίδι μου μου είπαν να μην βγάλω τίποτα από τη χειραποσκευή και ότι τα σκανάρουν όλα από εκεί (laptop tablets)

At Milan Linate and Milan Malpensa Terminal 1, it is once again permitted to carry liquids, aerosols, and gels in individual containers with a maximum capacity of 2 litres, without the need to separate them from hand luggage.

Last edited:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα,

Τελικά μπορούμε να μεταφέρουμε υγρά έως 100ml στην χειραποσκευή; Πχ αρώματα, σαμπουάν κτλπ;

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

babouridis

Member
Καλησπέρα. Έχω ένα σκεύασμα φαρμακευτικό για ναυτία υγρο από φαρμακείο αλλά είναι σε.μπουκαλακι 120ml. Θέλω να βρω ένα δοχείο κατάλληλο για τρόφιμα 100ml. Όχι πλαστικά κινέζικα κτλ. Η είναι κατάλληλο για τρόφιμα κτλ. Που μπορώ να ψάξω? Θεσσαλονίκη. Και άμεση αγορά καθώς το θέλω μέσα στην εβδομάδα .Ευχαριστώ!

kabamarou

Member
Συγγραφέας
Στο jumbo σίγουρα έχει γυάλινα μπουκαλάκια μικρά. Λογικά είναι κινέζικα βέβαια. Στην πλατεία εμπορίου επίσης στα γύρω δρομάκια. Μάλλον στην Εδέσσης σίγουρα έχει μικρά γυάλινα μπουκαλάκια για υγρά

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Οχι ακριβώς υγρά, αλλα μπορω να παρω ενα αντιηλιακο σπρέυ (100μλ);
Επισης εχω μια σχετικά μικρή κοκενταμα, μπορώ να την παρω μαζι μου στο αεροπλανο;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Οχι ακριβώς υγρά, αλλα μπορω να παρω ενα αντιηλιακο σπρέυ (100μλ);
Επισης εχω μια σχετικά μικρή κοκενταμα, μπορώ να την παρω μαζι μου στο αεροπλανο;
Ναι, μπορείς να πάρεις ένα αντιηλιακό σπρέι 100 ml.
Η κοκεντάμα δεν ξέρω τι είναι.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το σπρέυ οντως το πηρα. Την κοκενταμα την αφησα καλού κακού. Ειναι "τεχνική" διατήρησης φυτών αλλά δε ξερω πώς να το εξηγήσω στα ελληνικά🥲 ενα μικρό φυτό ας πούμε
Παρεπιπτόντως στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης δεν εβγαλα ουτε λαπτοπ ουτε υγρά. Επισης υγρά, θα χα καμιά 30αριά (<100μλ)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom