Οδηγός φθηνής κράτησης ξενοδοχείων

tdoumos

Member
Έκανα μια κράτηση μέσω του agoda. Επέλεξα δυο μόνα κρεβάτια. οριν πληρώσω είχε και ενότητα special request όπου κ εκεί έδινε την δυνατότητα για δωματια μη καπνιζόντων και για ένα διπλό ή δυο Μινα κρεβάτια και επέλεξα δυο μόνα. Όταν πληρωσα και ήρθε το επιβεβαιωτικο email είδα που γράφει ένα διπλό κρεβατι. Μίλησα μέσω chat με agoda (απαντήσεις μέσω AI) και η απάντηση ήταν ότι δεν μπορει να γίνει τρόποποίηση από αυτός λόγω αυστηρών περιορισμών από το ξενοδοχείο και ότι θα πρέπει να μιλήσω με το ξενοδοχείο. Έστειλα μυνημα στο ξενοδοχείο και μου απάντησαν ότι έλαβαν υπόψη το αίτημα μου και θα προσπαθήσουν μα το πραγματοποιήσουν αλλά εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των δωματίων. Να σημειώσω ότι η κράτηση έχει δωρεάν ακύρωση και τα χρήματα θα τα πάρει από τη κάρτα δυο μέρες πριν πάω στο ξενοδοχείο.
Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχω μένει αρκετές φορές, πλέον είναι υπό νέα διοίκηση.
Να κανω ακύρωση της κράτησης και μετά εκ νέου καινούργια ? Αλλά τώρα έχει αυξηθεί η τιμή ή να ξανά μιλήσω μαζί τους 1-2 ημέρες πριν πάρουν τα λεφτά από τη κάρτα ?
Σε αυτη την περιπτωση καλυτερα απευθειας με το ξενοδοχειο να μιλησεις, μιας και η ακυρωση και ξανα κρατηση δεν θα ωφελησει καπου.

Τα Χριστούγεννα που ημουν Λαρνακα, μου ειχε συμβει ακριβως το ιδιο, δηλαδη ειχα επιλεξει διπλο και η κρατηση έγραφε δυο μονα, αλλα πηρα στο ξενοδοχειο και το σημειωσαν για διπλο.

Grtraveler

Member
Σε αυτη την περιπτωση καλυτερα απευθειας με το ξενοδοχειο να μιλησεις, μιας και η ακυρωση και ξανα κρατηση δεν θα ωφελησει καπου.

Τα Χριστούγεννα που ημουν Λαρνακα, μου ειχε συμβει ακριβως το ιδιο, δηλαδη ειχα επιλεξει διπλο και η κρατηση έγραφε δυο μονα, αλλα πηρα στο ξενοδοχειο και το σημειωσαν για διπλο.
Μίλησα με το ξενοδοχείο, είπαν ότι έχουν σημειώσει το αίτημα μου αλλά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα την ημέρα που θα πάω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.386
Μέλη
40.023
Νεότερο μέλος
Hollandaria

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom