Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Λοιπόν, θα κάνω αυτά που κοροϊδεύω τόσο καιρό που έβλεπα τα μηνύματα των έντρομων πελατών της Ράιαν..Σας ερωτώ λοιπόν....(Ωχ, ωχ, ωχ, ποιος θα με πρωτοβρίσει δεν ξέρω..) Μια κοπέλα από την παρέα (δεν τη γνωρίζω καν) που τώρα έβγαλε ταυτότητα μας ενημέρωσε πως το όνομά της γράφεται Evgenia (όταν κάναμε την κράτηση μας είπε να γράψουμε Eygenia) και το επίθετό της τελειώνει σε Koy (επέμενε...) και σήμερα που πήρε την ταυτότητα μας είπε ότι τελειώνει σε Kou (λογικότατο!!) Καλώ εδώ και ώρα την Ryannair για να ενημερώσω και να κάνουν την αλλαγή και μιλά...Τι θα λέγατε να κάνω το check in ως έχει και να τυπώσω τα εισιτήρια με τα 2 λαθάκια και αν υπάρχει θέμα να το λύσει η κοπέλα μόνη της στο αεροδρόμιο; !!!Είμαι πολύ κακιά; Μόνο Αθήνα Μιλάνο πετάμε με Ράιαν..
Karfitsa μου, πώς τα έγραψα τώρα???:rolleyes-80:
Edit: Χι, χι..Μίλησα με την εταιρεία. Άλλαξαν το λάθος στο όνομα....Έστειλαν νέο μέηλ με την αλλαγή. Προχωρώ με το check in. Να τονίσω ότι απ'όταν μπήκε στη ζωή μου το Travelstories έχει διευκολύνει πολύ την οργάνωση των ταξιδιών μου! Μπράβο σε όσους αφιερώνουν χρόνο να λύσουν απορίες άλλων!!:clap:
 
Last edited:

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ε, η αλήθεια είναι ότι της χρειάζεται ένα τέτοιο χουνέρι για να είναι πιο προσεκτική και λιγότερο επιμένουσα την επόμενη φορά!:p
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Αν δεν το έχει αναφέρει κανείς ακόμη, να πω πως όταν δηλώνεις ταυτότητα δεν ζητάει πια ημερομηνία λήξης! Και ήμουν έτοιμη να δηλώσω ημερομηνία λήξης 5 χρόνια μετά το ταξίδι ή 15 χρόνια μετά τη χρονολογία έκδοσης της ταυτότητας!!!
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Ας μην είμαστε κακοί με τους συνανθρώπους μας γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί και σε δικό μας ταξίδι. Λίγη θετική αύρα, λίγη βοήθεια απ΄όλους μας και όλα γίνονται καλύτερα.

Υ.Γ: Φυσικά αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση ερωτήσεων οι απαντήσεις των οποίων έχουν γραφτεί δύο τρία ποστ νωρίτερα:haha:
 

MARI@

Member
Μηνύματα
20
Likes
1
Γεια σας παιδια εχω μια απορια! σημερα εκτυπωσα το εισητηριο μου και μου τα εβγαλε όλα.. αλλα παλια μου εβγαζε και ένα κουτακι που ελεγε ότι εχω μια χειραποσκευή 10 κιλα και μια μικρη τσαντα.τωρα δεν μου εβγαλε τπτ.Αλλα κατω από τα στοιχεια μου ειχε ένα άλλο κουτακι με κατι οδηγιες ( important reminders) οπου εκει αναφερει για την χειραποσκευή.η απορια μου είναι αμα δικαιούμαι την χειραποσκυη χωρις να το αναφερει το boarding pass?το εκτυπωσα 2 φορες αλλα παλι το ιδιο μου εβγαλε
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.726
Likes
14.885
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
το γράψει δεν το γράψει, δικαιούσαι μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρότερη.
 

V@SILIS

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Παιδιά καλησπέρα.Καινούριος στο φορουμ και εδώ και πολύ ώρα διαβάζω για την ryanair όχι λόγω αμφιβολιών,αλλά αποριών κυρίως.Στο on-line check in http://www.ryanair.com/gr/ επιλέγω τον προορισμό μου και στη συνέχεια ανοίγει την σελίδα στην οποία δηλώνεις αποσκευές,θέση κτλ.Δύο ερωτήσεις.Αν δεν δηλώσω αποσκευή-διότι με γυναίκες πότε δε ξέρεις-και το κάνω στο αεροδρόμιο υπάρχει κάποια επιβάρυνση?Η ταξιδιωτική ασφάλιση τι είναι και γιατί δεν μπορώ να την επιλέξω (αναγκαστικά επιλέγω σαν "χώρα διαμονής" το ταξίδι χωρίς ασφάλιση καθώς δεν έχει την Ελλάδα.)Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Στο αεροδρόμιο αν προσθέσεις βαλίτσα το πληρώνεις αρκετά ακριβότερα,αν το κάνεις όμως στο τσέκιν μερικές ώρες πριν την πτήση(μέχρι 4 ώρες)πληρώνεις το ίδιο ποσό που θα πλήρωνες αν πρόσθετες βαλίτσα και την στιγμή της κράτησης.Λίγες ώρες πιο πριν θα ξέρετε φαντάζομαι τι πράγματα θα πάρετε μαζί σας οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις στο αεροδρόμιο αυτό το πράγμα και να χρεωθείς παραπάνω;)

Ταξιδιωτική ασφάλιση δεν μπορείς να επιλέξεις από Ελλάδα.Αν μπεις στο site της Ryanair και ψάξεις θα βρεις τι προσφέρει αλλά δώρον άδωρον να συζητάμε για αυτό νομίζω την στιγμή που δεν μπορούμε να την επιλέξουμε:)
 

mariangela

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Ερωτησουλα (μπορεί χαζή) ..κλείνω εισητήριο για Θεσσαλονίκη-Αθήνα αρχές Σεπτέμβρη να κρατήσω θέση (ενώ κλείνω το εισητήριο)ή παίζει να μείνω όρθια στο ταξίδι?
 

spyroshimitras

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα...Ειμαι απο Κυπρο και εκανα on line check in και εκανα λαθος στην χωρα εβαλα Croatia αντι Cyprus...Θα εχω οποιοδήποτε πρόβλημα?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.898
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom