Οδικό σχέδιο Νησιών Νότιου Ιονίου

GiorgosBerlin

Member
Μηνύματα
18
Likes
8
Υπάρχει καράβι από Βασιλική, νότια Λευκάδα, για Φισκάρδο.
μόλις μιλαγα στο τηλεφωνο με το πρακτορίο, δυστυχώς το λιμάνι της Βασιλικής είναι...under construction και το καραβι φευγει απο Νυδρί (2 ώρες διαδρομή αντί για 1) - ελπίζουν πως ίσως οι εργασίες θα έχουν τελειώσει αλλά..
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Ε, εντάξει, είναι μεγάλο πρόβλημα για εσάς; 1 ώρα παραπάνω, αλλά είσαι στο πλοίο, δεν είναι οδήγηση. Το Νυδρί είναι πιο κοντά στην πόλη, αν μείνετε εκεί.
 

GiorgosBerlin

Member
Μηνύματα
18
Likes
8
Ε, εντάξει, είναι μεγάλο πρόβλημα για εσάς; 1 ώρα παραπάνω, αλλά είσαι στο πλοίο, δεν είναι οδήγηση. Το Νυδρί είναι πιο κοντά στην πόλη, αν μείνετε εκεί.
νυδρί θα μείνουμε αλλά έλεγα να μείνω και δυτική λευκάδα για 1-2 μέρες γιατί όλες οι εντυπωσιακές παραλίες είναι από εκεί και θα αποφύγω τα χιλιόμετρα.
 

GiorgosBerlin

Member
Μηνύματα
18
Likes
8
@aathena1971 εσυ που ξερεις απο Κεφαλονιά που να μείνω; είναι τεράστια και σκεφτόμουν Ερισό / Άσσο γενικώς στο βόρειο κομμάτι μιας και δε θα εχουμε πάρα πολλές μέρες και λέμε να επικεντρωθούμε εκεί αλλα είναι πανακριβα
 

Στάθης

Member
Μηνύματα
516
Likes
1.072
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
H Άσσος για μένα είναι το ομορφότερο και πιο γραφικό χωριό της Κεφαλονιάς. Επίσης βολεύει και για τις εξορμίσεις σας γιατί είναι σε κεντρικό σημείο. Απ'την άλλη και το Αργοστόλι είναι σε πολύ καλό σημείο,όμορφο και με περισσότερα πράγματα να κάνετε και να δείτε!
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Η Άσος είναι το ομορφότερο μέρος από ό,τι έχω δει από Κεφαλονιά. Όμως, για να πας οπουδήποτε, ανεβοκατεβαίνεις ένα βουνό. Είναι μικρό χωριό, μη φανταστείς πολλά ενοικιαζόμενα γι αυτό φαντάζομαι είναι και ακριβά. Δεν ξέρω τί μετράει περισσότερο για εσάς, να ξυπνάς στο ομορφότερο μέρος του νησιού αλλά να είσαι κάπως αποκομμένος και σε ήσυχο μέρος ή να βρεις κάτι φθηνότερο (όχι σε άσχημο μέρος, γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Κεφαλονιά) και να κάνεις εξορμήσεις από εκεί.
Δεν ξέρω τί να σου πω, φοβάμαι μήπως σε πάρω στο λαιμό μου. Εκεί πήγαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια διακοπές, είχαμε και ένα ζευγάρι φίλους μας εκεί, η κοπέλα που μας νοίκιαζε το μπάνγκαλοου ήταν τέλεια, φιλόξενη.... έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά είναι υποκειμενικά τα γούστα. Ας πούμε, δεν μου άρεσε καθόλου το Φισκάρδο. Δεν μείναμε πολύ, για λίγο καθήσαμε αλλά ας πούμε, δεν φαινόταν η θάλασσα από τα σκάφη.... και είχε πολύ κόσμο και ήθελα να φύγω.
Νότια, έχει σαφώς περισσότερα πράγματα να δεις....
Σας παίρνουν οι μέρες να τις χωρίσετε;
Αχ Κεφαλονιά, θα μου λείψει φέτος.
 

firefly23

Member
Μηνύματα
21
Likes
36
Καλησπερα!
Εγω θα σας προτεινα να μην μεινετε στο Νυδρι.
Ειναι απλα ενα πολυ υπερτιμημενο μερος της Λευκαδας που για μενα αξιζει απλα μια βολτα και αυτη αν μεινετε αρκετες μερες στο νησι.
Μεινετε στη πολη της Λευκαδας για να εχετε ευκολη προσβαση στις παραλιες της Δυτικης πλευρας του νησιου(Καθισμα,Πορτο Κατσικι,Μυλος,Γιαλος κτλ) και επισης στα ομορφα χωρια Αγιος Νικητας,Καρυα,Εγκλουβη.
Αλλιως μπορειτε να μεινετε στον Αγιο Νικητα(εαν προτιματε κατι πιο ηρεμο κ χαλαρο).
Πανεμορφο γραφικο χωριουδακι,απεχει 15 λεπτα απο το κεντρο της Λευκαδας
και ακομα πιο γρηγορη προσβαση στις υπολοιπες παραλιες του νησιου.
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Συμφωνώ απόλυτα, ήθελα κι εγώ να το πω αλλά δίσταζα. Μπορείτε να μείνετε και Λυγιά, που είναι λίγο έξω από Λευκάδα και έχει πολλά ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία σε σχετικά προσιτές τιμές και Άγιο Νικήτα στα δυτικά.
Το Νυδρί είναι τουριστικό μέρος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
 

GiorgosBerlin

Member
Μηνύματα
18
Likes
8
θα μείνω 3 μερες Αγ Νικητα και 3 Μερες Νυδρί λόγω της πρόσβασης στο λιμάνι για ημερήσιες στα πριγκηπονήσια.. τα δωμάτια είναι σε αρκετά καλη τιμη και χιλιομετρικά είναι στη μέση του νησιου :)
απλα μιας και ειναι Ιουνιος θα θελαμε να υπαρχει και λιγος κοσμος να βγουμε ..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.199
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom