Οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική

ravT

Member
Μηνύματα
141
Likes
167
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου
Σκεφτόμασταν διακοπές στη Χαλκιδική αρχές Ιουλίου αφού θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για δουλειές. Παρότι έχω πάει δυο φορές, το στάτους έχει αλλάξει καθώς πλέον δεν είμαι ούτε έφηβη, ούτε θα πάω με τον φίλο μου. Θα πάμε με τα παιδιά μας και θέλουμε πληροφορίες για παραλίες φιλικές στα παιδιά. Ρηχά, καθαρά νερά και να μη σηκώνει κύμα. Θα ήθελα εμπειρίες τόσο για παραλίες όσο και για καταλύματα (όσο το δυνατόν πιο κοντά στην παραλία) αλλά και προτάσεις για φαγητό (δευτερεύον αλλά σημαντικό). Δεν μας απασχολεί αν θα είναι 1ο ή 2ο πόδι αρκεί να μας καλύπτει.
 

ravT

Member
Μηνύματα
141
Likes
167
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου
Σε ευχαριστώ αλλά δεν είμαστε φίλοι του κάμπινγκ...
 

Konstantinb

Member
Μηνύματα
214
Likes
933
Εσείς ξέρετε, απλά έχει πολύ καλά κάμπινγκ και τύπου bungalow. Επειδή θα γράψουν και άλλοι για πρωτοδεύτερο πόδι, εγώ θα σου πω να τσεκάρεις και Ιερισσό μεριά και Αμμουλιανή. Καλά να περάσετε
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
512
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Εμεις οταν τα παιδια ηταν μικρα μεναμε στο Πορτο Κουφο σε δυο ξενοδοχεια με ιδιωτικη παραλια κυριολεκτικα χτισμενα πανω στην αμμο.Στο ενα μαλιστα για ολες τις μερες που μεναμε ειχαμε μονιμες ξαπλωστρες και ειχαμε αραγμενα κατω απο αυτες οοοοολα τα τζιμπραγκαλα των παιδιων κουβαδακια κλπ κλπ....Τα ξενοδοχεια ηταν το http://studios-meliton.gr/ και αυτό https://www.portokoufohotel.gr/. Hταν οι πιο ξεκουραστες διακοπες μου με παιδια,ολη μερα μεσα στο νερο και τα παιδια παιζανε με ολο το ξενοδοχειο αφου ολοι εκει ειναι οικογενειες με μωρα.
 

giannis84

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Διακοπές με βρέφος.

Καλησπέρα σας.. Θα ήθελα κάποια πρόταση συγκεκριμένου καταλύματος (τύπου Bungalow) με γκαζόν στο πρώτο η δεύτερο πόδι Χαλκιδικής σε κοντινή απόσταση από παραλία.. Σας ευχαριστώ travelers
 
Last edited by a moderator:

FotiniSt

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας... σκεφτόμουν να πάω διακοπές στην Χαλκιδική τον Αύγουστο με τον σύζυγο και την κόρη μου 6 μηνών..
Τι θα προτείνατε; Δεν έχω πάει και γενικά δεν ξέρω καθόλου από εκεί..
 

angelucky

Member
Μηνύματα
68
Likes
59
Επόμενο Ταξίδι
Καλαμάτα-Μεσσηνια
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια και τις συμβουλές για οικογενειακές (παιδί 8 ετών) στο 2ο πόδι Χαλκιδικής. Από μια μικρή έρευνα που έκανα, νομίζω ότι η Νικητή και ο Νέος Μαρμαράς είναι πιο family friendly αν δε κανω λάθος. Έχουμε και λέμε, 1.Διαμονη,διάρκειας μια βδομάδα. Οικογενειακό ξενοδοχείο με πισίνα κατά προτίμηση, ή κάποιο με κοντά παραλία. Εναλλακτικά και κάποιο διαμέρισμα με δυνατότητα κουζίνας καινούριο όμως και όχι ένα δωμάτιο με 1 κρεβάτι μόνο.
2. Παραλια. Απαίτηση για οργανωμένο beach bar, αμμώδης. Θα προτιμηθεί αν μαζί με το μπάνιο θα υπηρχε και η δυνατότητα να φας κάτι στον ίδιο χώρο.
3. Φαγητό. Ταβέρνα, ψαροταβέρνα, πιτσαρία, δεν υπάρχει περιορισμός. Θα προτιμηθεί οποιοσδήποτε παιδοτοπος, ή παιδική χαρά στο χώρο του μαγαζιού για την απασχόληση του μικρού και την αποφυγή να είναι όλη την ώρα με το tablet. (οι γονείς θα καταλάβουν).
4. Δραστηριότητες. Που θα μπορούσα να πάω σαν μικρή εκδρομή να δω κάτι γύρω στο 2ο πόδι; Από ένα καταρράκτη, ένα, μέχρι και ένα οργανωμένο χώρο με νερό τσουλήθρα, δραστηριότητα θεωρείται και αυτό.

Για όλα τα παραπάνω, δεν έχω περιορισμό στη τοποθεσία. Μπορώ να πάω για μπάνιο στη Νικητή, και για βόλτα φαγητο το βράδυ στο Νέο Μαρμαρά.

Περιμενω τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Ευχαριστώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.659
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom