Ιταλία Οικογενειακό ταξιδάκι στη Ρώμη

Stavroula74

New Member
Μηνύματα
4
Likes
4

Σήμερα η μέρα είχε Βατικανό. Μετά από την προτροπή όλων όσων είχαν πάει στη Ρώμη, είχαμε βγάλει τα εισιτήριά μας μέσω internet. Σοφή κίνηση!!! Η ουρά ατελείωτη. Έπιανε ένα ολόκληρο τετράγωνο. Εμείς μπήκαμε σαν κύριοι. Το Βατικανό είναι υπέροχο. Βέβαια ο γιος μου βαρέθηκε απίστευτα αλλά νομίζω ότι και γι' αυτόν ήταν υπέροχη εμπειρία. Τελειώνοντας την ξενάγησή μας, κατάκοποι, καθίσαμε σε ένα καφέ έξω απ' το Βατικανό για καφέ. Τραγικό λάθος!!! 8? ο καφές και 12? ένα παγωτό για τον μικρό. Μου έγινε μάθημα και ποτέ ξανά δεν κάθισα στα τουριστικά μέρη για ξεκούραση ή φαγητό!!
Συνεχίσαμε τη βόλτα μας στην Trastevere, την παραδοσιακή γειτονιά της Ρώμης. Πολύ όμορφη γειτονιά. Με ωραία μαγαζάκια για τα δώρα μας και για ένα σύντομο lunch.
Στην επιστροφή μας για το ξενοδοχείο περάσαμε κι απ' το Castel Sant Angelo που σου προσφέρει μία απίστευτη θέα της Ρώμης.
Μετά από μία δίωρη ξεκούραση, ξεκινήσαμε πάλι τις βόλτες μας στους δρόμους της Ρώμης. Πήγαμε στη Via Venetto και είδαμε όλους τους μεγάλους οίκους μόδας (φάτε μάτια ψάρια) καφεδάκι και μετά φαγητό!!
Επιστροφή στο ξενοδοχείο γιατί τα πόδια μας δεν άντεχαν άλλο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.867
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom