Οικονομικό social!

Georgie

Member
Το
Αυτό ακριβώς από που προκύπτει; Δίοτι εάν εσύ βλέπεις μόνο αυτή τη μούρη της Ελλάδας, μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική, ή οι συναναστροφές σου τυγχάνει να είναι αυτό που περιγράφεις.
Να το δεχτώ, έστω και για τις συναντά στροφές μου, κανενα προβλημα.
Αναφέρεις ότι δε δε σου αρεσει το τσουβάλιασμα και συμφωνώ 100%
Όμως το δείγμα ειναι αρκετα μεγαλο και το αποτέλεσμα το δείχνει
Αν κλείνουμε αυτιά και ματια ειναι σα να μην υπάρχει και ίσως ειναι σοφή κίνηση στο τέλος της ημέρας.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Να το δεχτώ, έστω και για τις συναντά στροφές μου, κανενα προβλημα.
Αναφέρεις ότι δε δε σου αρεσει το τσουβάλιασμα και συμφωνώ 100%
Όμως το δείγμα ειναι αρκετα μεγαλο και το αποτέλεσμα το δείχνει
Αν κλείνουμε αυτιά και ματια ειναι σα να μην υπάρχει και ίσως ειναι σοφή κίνηση στο τέλος της ημέρας.
Δε γνωρίζω, υποθέσεις κάνω χωρίς παρεξήγηση.
Αν όντως συμφωνείς οτι δε σου αρέσει το τσουβάλιασμα, τότε θα συμφωνείς πως με αυτό που καταλήγεις ως συμπέρασμα (επαναλαμβάνω δε το λέω προσωπικά) αδικεί κάποιους, ένα μικρό ή και μεγαλύτερο ποσοστό.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό σημαίνει πως κλείνουμε αυτιά και μάτια.

Georgie

Member
Δε γνωρίζω, υποθέσεις κάνω χωρίς παρεξήγηση.
Αν όντως συμφωνείς οτι δε σου αρέσει το τσουβάλιασμα, τότε θα συμφωνείς πως με αυτό που καταλήγεις ως συμπέρασμα (επαναλαμβάνω δε το λέω προσωπικά) αδικεί κάποιους, ένα μικρό ή και μεγαλύτερο ποσοστό.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό σημαίνει πως κλείνουμε αυτιά και μάτια.
Εννοείται ότι δε παρεξηγώ, κουβέντα κάνουμε.
Κατάλαβα πως το έθεσες, αλλα η αναφορά μου ουσιαστικά αναφέρεται στη νόρμα της εποχής μετά απο σχολιασμό περί δημοσίων υπαλλήλων και "Πασοκαρας".
Την εζησα την εποχη.
Μακαρι να ηταν μονο η δικιά μου οπτική.
Θα περνούσε η άποψη μου σα γραφική και ολα καλα.
Τα αυτιά και τα ματια τα έκλεισαν κάποτε στο όνομα και τη δόξα του βολεματος.
Τωρα το κανουν για τη ψυχική ηρεμια.

paefstra

Member
Τωρα το κανουν για τη ψυχική ηρεμια.
Παρντον? Τεραστιες απεργιες διαρκειας των εκπαιδευτικων που εμειναν στην ιστορια.
Σε αλλη χωρα εζησα?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κατάλαβα πως το έθεσες, αλλα η αναφορά μου ουσιαστικά αναφέρεται στη νόρμα της εποχής μετά απο σχολιασμό περί δημοσίων υπαλλήλων και "Πασοκαρας".
Την εζησα την εποχη.
Μακαρι να ηταν μονο η δικιά μου οπτική.
Θα περνούσε η άποψη μου σα γραφική και ολα καλα.
Προφανώς εγώ δε διαφωνώ με το πρώτο σκέλος αλλά με τη μηδενιστική αυτή λογική που στο όνομα των λίγων -ή έστω και περισσοτέρων- παίρνει η μπάλα τους πολλούς. Μου κάνει σκέψη επιπέδου «μαζί τα φάγαμε» ή το κλασσικό σιχαμερό «η γενιά του πολυτεχνείου φταίει για όλα», συγγνώμη αλλά εγώ δε μπορώ να συμφωνήσω με αυτή τη λογική κι ας ανήκω σε διαφορετική γενιά.

panpan

Member
Στην Ιρλανδια που ζω τα μοναδικά group Ελλήνων που βλεπω ειναι όλοι πάνω απο 60
Αν βγεις μια βόλτα στην Ελλάδα και ρωτήσεις 10 εικοσιπεντάρηδες οι 8 δεν θα ξέρουν ποια είναι η Ιρλανδία.
Στην Ισπανια που ταξιδεύω παρα πολυ συχνά, το ίδιο.
Εδώ διαφωνώ. Έχει πέσει στο 40-50
Σε αντίθεση τα περισσότερα Ισπανικά και Ιταλικά group αποτελούνται απο μαθητές.
Κι εδώ. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα που είχε ένα συνέδριο για την ελληνική γλώσσα, είχε 800 μαθητές. Αν βάλουμε τα Εράσμους, αλλά και τις εκδρομές μέχρι το Πάσχα από την εικόνα που έχω θα είναι πάνω από 5.000 . Να φανταστείς ότι αναγκάζομαι να κάνω διπλές ξεναγήσεις πρωί και απόγευμα, όπως ήταν προ εποχής κοβίτ.
Από άτομα που εργάζονται σε τουριστικά γραφεία ακούμε πως οι Έλληνες που κλείνουν πολυτελή ταξίδια είναι πιο πολλοί από ποτέ και συχνά δεν βρίσκεις θέση.

Ας μας πουν όσοι πιθανόν ξέρουν αν ισχύει. @Yorgos , @panpan ....
Ναι είναι αλήθεια ότι πολλοί Έλληνες κλείνουν μέσω γραφείων και ξενοδοχεία τετράστερα και κεντρικά με τιμές που αν τις δούμε μόνοι μας θα χλιμιντρίσουμε.
Υγ.
Τέτοιες μέρες η δουλειά ήταν πεσμένη. Τώρα αν πω ότι θέλω να βγω στην σύνταξη, θα με δέσουν με αλυσίδες στο λεωφορείο μέσα.
Υγ. 2
Και να φανταστείς έχουν όλα ακριβύνει.Το τελευταίο είναι από 1 Φεβρουαρίου το πάρκινγκ των λεωφορείων από 20 πήγε 41 μίνιμουμ. Συν 6+ 6.

alma

Member
Αν βγεις μια βόλτα στην Ελλάδα και ρωτήσεις 10 εικοσιπεντάρηδες οι 8 δεν θα ξέρουν ποια είναι η Ιρλανδία.

Εδώ διαφωνώ. Έχει πέσει στο 40-50

Κι εδώ. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα που είχε ένα συνέδριο για την ελληνική γλώσσα, είχε 800 μαθητές. Αν βάλουμε τα Εράσμους, αλλά και τις εκδρομές μέχρι το Πάσχα από την εικόνα που έχω θα είναι πάνω από 5.000 . Να φανταστείς ότι αναγκάζομαι να κάνω διπλές ξεναγήσεις πρωί και απόγευμα, όπως ήταν προ εποχής κοβίτ.

Ναι είναι αλήθεια ότι πολλοί Έλληνες κλείνουν μέσω γραφείων και ξενοδοχεία τετράστερα και κεντρικά με τιμές που αν τις δούμε μόνοι μας θα χλιμιντρίσουμε.
Υγ.
Τέτοιες μέρες η δουλειά ήταν πεσμένη. Τώρα αν πω ότι θέλω να βγω στην σύνταξη, θα με δέσουν με αλυσίδες στο λεωφορείο μέσα.
Υγ. 2
Και να φανταστείς έχουν όλα ακριβύνει.Το τελευταίο είναι από 1 Φεβρουαρίου το πάρκινγκ των λεωφορείων από 20 πήγε 41 μίνιμουμ. Συν 6+ 6.
Όλα οκ αλλά την Ιρλανδία την ξέρουν,απλώς δεν έχει τη δημοφιλία άλλων χωρών. Ίσως δεν φημίζεται και για value for money,όταν είπαμε σε Άγγλους φίλους(τονίζω το Άγγλους επειδή πάνε συχνά κι είναι και κοντά τους),μας επεσήμαναν πόσο ακριβά είναι τα ξενοδοχεία στο Δουβλίνο και πως δεν είναι value for money...
Για Ισπανία έχω παρόμοια εικόνα. Πάρα πολλοί Έλληνες πια,λίγους ξέρω που να μην έχουν πάει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.413
Μέλη
40.043
Νεότερο μέλος
KOSTAS_captain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom