Οι γειτονιες του Παρισιου. Ποιες ειναι οι πιο επικινδυνες, ποιες οι πιο ασφαλεις.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
1/ Η περιοχή Βενσέν (Vincennes) θεωρείται ασφαλής? Είναι η μοναδική στην οποία βρίσκω οικονομικά καταλύματα..
Απο θέμα ασφάλειας μια χαρα είναι νομίζω. Προσπάθησες να βρεις να μείνεις οσο πιο κοντα στο μετρό (οχι στον rer).

ogiannis

New Member
Καλημέρα,
έχω κλείσει στο Hotel Bleu de Grenelle - Tour Eiffel. Γνωρίζετε για την περιοχή κάποιος;
Επίσης , η μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο με το RER Β είναι ασφαλής ;Πρωινή ώρα θα γίνει

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλημέρα,
έχω κλείσει στο Hotel Bleu de Grenelle - Tour Eiffel. Γνωρίζετε για την περιοχή κάποιος;
Επίσης , η μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο με το RER Β είναι ασφαλής ;Πρωινή ώρα θα γίνει
Μια ασφαλής και αδιάφορη γειτονιά στο Παρίσι. Έχει τα πάντα.

Ασφαλής είναι η μετακίνηση, ειδικά αν πάρεις το γρήγορο RER B που δεν κάνει όλες τις στάσεις.
Το RER B Δεν έχει στάση κοντά στο ξενοδοχείο σου, λογικά κάπου θα αλλάξεις σε μετρό.

Roadrunner

Member
Καλημέρα ! Ποια περιοχή προτείνετε για διαμονή στο Παρίσι ώστε να είμαστε πιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα ; Δεν θα κάτσουμε πολλές ημέρες .. ξέρω ότι η πόλη είναι μεγάλη και θέλει χρόνο

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
To 12o διαμέρισμα και ειδικότερα κοντά στον σταθμό gare de Lyon θεωρείται safe; Ή η περιοχή από την πλατεία Βαστίλης προς τον σταθμό; Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά θα έχουμε και παιδιά μαζί μας. Το προτιμώ γιατί το τρένο πάει κατευθείαν disneyland και θα μας βολεύει για την επιστροφή αργά το βράδυ.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
To 12o διαμέρισμα και ειδικότερα κοντά στον σταθμό gare de Lyon θεωρείται safe; Ή η περιοχή από την πλατεία Βαστίλης προς τον σταθμό; Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά θα έχουμε και παιδιά μαζί μας. Το προτιμώ γιατί το τρένο πάει κατευθείαν disneyland και θα μας βολεύει για την επιστροφή αργά το βράδυ.
Μια χαρα ειναι. Μην ανησυχεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η πλατεία Henri Fenay στη βόρεια πλευρά του σταθμού είχε θέματα προ ετών, αλλά πάνε χρόνια να ακούσω κάτι. To be safe, θα έκλεινα από την άλλη πλευρά.
Και μιας και θα είστε εκεί, τσεκάρτε για φαγητό το "Le Train Bleu" (προσοχή είναι ακριβό και θέλει κράτηση...).

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Η πλατεία Henri Fenay στη βόρεια πλευρά του σταθμού είχε θέματα προ ετών, αλλά πάνε χρόνια να ακούσω κάτι. To be safe, θα έκλεινα από την άλλη πλευρά.
Το ξενοδοχείο μας είναι δίπλα. Ibis styles gare de Lyon tgv.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom