sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Α, έτσι εξηγείται λοιπόν...και μενα η γιαγια μου, μου διηγειται κατι ιστοριες με ιταλους που ειχαν παει στο χωριο για τον πολεμο ..![]()
Να ζήσει η γιαγιά!!!!

Α, έτσι εξηγείται λοιπόν...και μενα η γιαγια μου, μου διηγειται κατι ιστοριες με ιταλους που ειχαν παει στο χωριο για τον πολεμο ..![]()

οταν οι ντοπιοι υστερουν (ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανείς) κοιτας την διπλανη χωρα!!!Α, έτσι εξηγείται λοιπόν...
Να ζήσει η γιαγιά!!!!![]()

καταρχήν δεν παρεξηγούμαι ............οταν οι ντοπιοι υστερουν (ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανείς) κοιτας την διπλανη χωρα!!!
![]()

για το θέμαΜπράβο tkdreamer5, πλούτισες τη ζωή σου με μια ευχάριστη ανάμνηση. Μετά από χρόνια, περισσότερα θα έχεις να θυμάσαι από αυτό το τρίωρο παρά από 30 κοινότυπες μέρες ζωής. Αυτό εξ άλλου δεν αναζητάμε στα ταξίδια μας ;
παρόμοια θεματολογία με το θέμα του τόπικ υπάρχει και στην ταινία Before sunrise, http://www.imdb.com/title/tt0112471/του 1995 με τους Ethan Hawke kai Julie DelpyΝομιζω ότι αξιζει να αναφερουμε στο θεμα που συζηταμε ότι η απολυτη καλτ ταινια (για μενα) και μαλιστα Ελληνικη που εχει σαν θεμα της ακριβως αυτό, τον ερωτα αναμεσα σε μια ξενη κι έναν ....
καταρχήν δεν παρεξηγούμαι ............
τι εννοείς όμως με το " οταν οι ντόπιοι υστερούν " καλη μου νεραιδούλα ?κοιτας η βουτάς την διπλανή χώρα !!!!!
...και οταν λες διπλανή εννοείς την ιταλία ??? γιατι και η εξωτική Αλβανία τα απίστευτα Σκόπια οι Φιλοι μας οι Βούλγαροι και οι εχθροί μας Τούρκοι είναι στα σύνορα μας
η sapienza έχει να πεί κάτιγια το θέμα

ναι πραγματι! τοσο πολυ που λεω να το βαλω και στο ταξιδι - ονειρο!!!Βρε λές να εννοεί την Αλβανία?Γι αυτό μετά το πρόσφατο ταξίδι μου στην Αλβανική ριβιέρα φαγώθηκε του χρόνου να πάμε μαζί???Χμμμμμ....
![]()
!ναι πραγματι! τοσο πολυ που λεω να το βαλω και στο ταξιδι - ονειρο!!!per carita'
!

Άσε τον Ciccio,Marcelo,Davide,κτλ, ο Φρανκ της Ρούλας σε περιμένει!!!![]()
Μου κάνει πολυ εντύπωση που υπαρχουν ακόμα ρομαντικοί άνδρες!! είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και οι 2. Πολύ αληθινοί και ρεαλιστικοι διαλογοι.παρόμοια θεματολογία με το θέμα του τόπικ υπάρχει και στην ταινία Before sunrise, http://www.imdb.com/title/tt0112471/του 1995 με τους Ethan Hawke kai Julie Delpy
που συναντιούνται τυχαία σε ένα τρένο, και επροκειται να περάσουν μαζί ενα ρομαντικό απόγευμα και μία νύχτα στην Βιέννη που γνωρίζουν και οι 2 οτι θα ειναι και η τελευταία τους!
9 χρόνια μετά με τους ίδους πρωταγωνιστές γυρίστηκε η συνέχεια της ταινίας, με τον τίτλο Before Sunset!
Before Sunset (2004)