Οι κινεζικές αρχές απαγόρευσαν τους αναπτήρες και τα σπίρτα στα αεροσκάφη

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Η Κίνα απαγόρευσε τα σπίρτα και τους αναπτήρες από τις πτήσεις εσωτερικού στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Από τις 13 Μαρτίου έχει απαγορευτεί στους επιβάτες να μεταφέρουν οποιαδήποτε υγρό μέσα στα αεροπλάνα."Για τις ανάγκες της ασφάλειας των πτήσεων οι επιβάτες απαγορεύεται να φέρουν σπίρτα και αναπτήρες από τις 7 Απριλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας.

Τον περασμένο μήνα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα αεροσκάφος από την επαρχία Σιντζιάνγκ πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση μετά τον εντοπισμό ενός Ουιγούρου που σχεδίαζε μια «τρομοκρατική επίθεση». Κινέζοι αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι πίσω από την αποτυχημένη επίθεση κρύβονται αυτονομιστές που επιδιώκουν την ανεξαρτησία του Σιντζιάνγκ, οι κάτοικοι του οποίου είναι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, μουσουλμάνοι.


ΑΠΕ
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Χα χα!!!! Αχ και να ξερες πόσους αναπτήρες πέταξα σε 15 μέρες στην Κίνα;;;; Πως είναι εδώ με τα μπουκαλάκια νερού;;; Έτσι εκεί με τους αναπτήρες να γεμίζουν ολόκληροι κουβάδες!
Θα σας περιγράψω και πως καπνίζεις στις αίθουσες αναμονής αφού κανένας δεν έχει αναπτήρα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.265
Μηνύματα
885.719
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom