i love travels
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- καλοκαιρινές διακοπές!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Καλησπέρα σας,ηρθε η ώρα να κανονισουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας...Το ευχάριστο είναι οτι πια εχουμε ενα αγοράκι 10 μηνών!Το δυσκολο;;;Ολα τα υπόλοιπα...Θέλουμε ένα μέρος με
Η πρώτη μας σκέψη ήταν προς Καλαμάτα,αλλά θέλουμε κάτι πιο κοντά.Η δεύτερη σκέψη μας ήταν Εύβοια.Η βόρεια Εύβοια έχει πολλές στροφές.Οπότε λέγαμε για Ερέτρια!Ξέρω ότι είναι οικογενειακό μέρος και εχει πολλές προυποθέσεις.Με την θάλασσα εχουμε μπερδευτεί λίγο...αλλοι μας τα λένε έτσι ,αλλοι αλλιώς.Εσείς ξέρετε κάτι σχετικό;Για μέσα στην Ερέτρια...γιατί λίγο πιο έξω εχει μονο all inclusive ξενοδοχεία που ναι μέν διαθετουν κουζινα αλλα δεν συμφέρει καθόλου η τιμή αφου θα μαγειρεύω ούτως ή αλλως και δεν ξέρω αν θα μπορεσουμε να ακολουθήσουμε και το πρόγραμμα του ξενοδοχείου.
Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις και σε οποιαδήποτε πληροφορία....
- ωραία θάλασσα που να μην βαθαίνει απότομα
- που να είναι κοντά στην Αθήνα γιατί δεν θελουμε να απομακρυνθούμε μιας και δεν ξερουμε πως θα αντιδράσει το μωρό σε πολύωρο ταξίδι
- να έχει δωμάτια που διαθέτουν κουζίνα και ψυγείο.Θα πρέπει να μαγειρευω στο μωρό και σκεφτόμασταν να κάνουμε και λίγο οικονομία τρώγοντας μεσα και εμεις που και που
- να είναι το δωμάτιο κοντά στην θάλασσα γιατί υπαρχει περιορισμός ώρας σχετικά με το ποτε το παιδί πρέπει να ειναι στην θαλασσα.
- να εχει πολιτισμό...ένα φαρμακείο, ενα σουπερμάρκετ και τα λοιπά μαγαζιά που χρειάζονται για τις πρώτες ύλες του φαγητου.
- Να είναι οικονομικό σαν μέρος
- Να μπορουμε το βράδυ να κάνουμε καμια βολτούλα χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτουμε.
Η πρώτη μας σκέψη ήταν προς Καλαμάτα,αλλά θέλουμε κάτι πιο κοντά.Η δεύτερη σκέψη μας ήταν Εύβοια.Η βόρεια Εύβοια έχει πολλές στροφές.Οπότε λέγαμε για Ερέτρια!Ξέρω ότι είναι οικογενειακό μέρος και εχει πολλές προυποθέσεις.Με την θάλασσα εχουμε μπερδευτεί λίγο...αλλοι μας τα λένε έτσι ,αλλοι αλλιώς.Εσείς ξέρετε κάτι σχετικό;Για μέσα στην Ερέτρια...γιατί λίγο πιο έξω εχει μονο all inclusive ξενοδοχεία που ναι μέν διαθετουν κουζινα αλλα δεν συμφέρει καθόλου η τιμή αφου θα μαγειρεύω ούτως ή αλλως και δεν ξέρω αν θα μπορεσουμε να ακολουθήσουμε και το πρόγραμμα του ξενοδοχείου.
Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις και σε οποιαδήποτε πληροφορία....