Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Πάρα πολύ ωραία...Τα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?

Πάρα πολύ ωραία...Τα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?
Α, πάρα πολύ ωραίαΤα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?
Ναι, στο μετρό κεραμεικός στις 12Τα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?
Ένας άντρας που ισοδυναμεί με πολλούςΤελικα βρεθηκατε τοσες γυναικες και ενας μονο αντρας;
Ναι!!! 9 γυναίκες κι εγώ μονοςΤελικα βρεθηκατε τοσες γυναικες και ενας μονο αντρας;
Πω πω με κάνεις και κοκκινίζω.Ένας άντρας που ισοδυναμεί με πολλούςΜας φρόντισε, μας κανάκεψε, μας διασκέδασε...
αλλά κι εμείς όμως, στα καλύτερα τον φίλο μας, στα ώπα-ώπα το αστέρι μας
![]()
Μα φυσικά!!! Η συνάντηση έλαβε τέλος πριν από λίγο... Κράτησε περίπου ένα δεκάωρο...Τελικα βρεθηκατε τοσες γυναικες και ενας μονο αντρας;
Έχασες το λογαριασμό, ε;;; 10 ήμασταν, ζωή να'χουμε...Ναι!!! 9 γυναίκες κι εγώ μόνος
Έχασες το λογαριασμό, ε;;; 10 ήμασταν, ζωή να'χουμε...Ξεχνάς την pigi_dikaiou και τη φίλη μου
.
Πάντως όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε, αυτό έχω να πω μόνο