Οι 7 μέρες του Ιανουαρίου που θα σας ταξιδέψουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το Qatar Airways Travel Festival σχεδιάστηκε με έναν και μόνο σκοπό: να εξασφαλίσει πως το 2017 θα είναι μία ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη ταξίδια για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Έχετε ακριβώς 7 μέρες, από τις 9 μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, για να κλείσετε τα ταξίδια που θα κάνουν την επόμενη χρονιά – μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου του 2017, δηλαδή – πραγματικά αξέχαστη.

Έχετε παιδιά; Θα ταξιδέψουν δωρεάν!
Ναι, σωστά το διαβάσατε. Για έως και 2 παιδιά μέχρι και 12 ετών που θα συνοδεύονται από έναν ενήλικα, τα εισιτήρια θα είναι δώρο από εμάς. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο όταν κάνετε κράτηση εδώ!

7 ακόμη λόγοι που πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσετε την φανταστική αυτή προσφορά της Qatar Airways.
  • 2 εισιτήρια στην τιμή του 1
  • Περισσότερα εισιτήρια, μεγαλύτερη έκπτωση
  • Εάν είστε μέλος του Privilege Club, κατά τη διάρκεια του Travel Festival θα αποκτήσετε διπλάσια Qmiles για τις κρατήσεις σας.
  • Βρείτε το Χρυσό Εισιτήριο στο Κυνήγι του Θησαυρού για να κερδίσετε ένα ταξίδι εντελώς δωρεάν! Αναζητήστε το χρυσό εισιτήριο για έναν συγκλονιστικό κρυφό προορισμό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Qatar Airways.
  • Επίσης, κάντε κράτηση για ενοικίαση αυτοκίνητου μεταξύ 9-16 Ιανουαρίου για να λάβετε 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς FESTIVAL2017. Η προσφορά ισχύει μόνο όταν κάνετε κράτηση μέσω του παρακάτω link.
  • Επιπλέον καλά νέα εάν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa. Κερδίστε επιπλέον έκπτωση αγοράζοντας τα εισιτήρια σας με κάρτα Visa κατά τη διάρκεια του Qatar Airways Travel Festival.
  • Μη νομίζετε πως ξεχάσαμε τη διαμονή σας! Η παραμονή σε ένα ξενοδοχείο των AccorHotels άλλωστε μένει πάντα αξέχαστη. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και απολαύστε επιπρόσθετη έκπτωση έως και 10% στις κρατήσεις ξενοδοχείων AccorHotels.

Λοιπόν; Ο στόλος των αεροπλάνων της Qatar Airways σας περιμένει. Το ίδιο και μερικοί από τους μαγικότερους προορισμούς στον πλανήτη!

Βρείτε την ιδανική για εσάς προσφορά τώρα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις


Seychelles.jpeg
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.429
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom