Μαυρίκιος Ονειρεμένος Μαυρίκιος

Padme

Member
Μηνύματα
91
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Ξημερώνει Κυριακή και ο ήλιος λάμπει ψηλά προμηνύοντας για ζεστή μέρα!!
Σήμερα αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τη λίμνη Grand Bassin και τους καταρράκτες Chamarel.
Περάσαμε πάλι από την πόλη Curepipe επειδή εκεί κοντά βρίσκεται ο κρατήρας του ηφαιστείου και το Trou aux Cerfs. Από εκεί απολαύσαμε μια μοναδική πανοραμική θέα στις γύρω πόλεις και τις κορυφές των βουνών στα νοτιοδυτικά του νησιού.
Ωστόσο τα πρώτα σύννεφα αρχίζουν να κάνουν έντονη την παρουσία τους… Μα που πήγε ο ήλιος? Πριν από 5’ εδώ ήταν..
Δρόμο για την λίμνη Grand Bassin… Λίγο πριν φτάσουμε κάνουμε πάλι μια στάση για να θαυμάσουμε το τεράστιο μπρούτζινο άγαλμα του Σίβα..
Η λίμνη Grand Bassin είναι μία από τις 2 φυσικές λίμνες του νησιού. Θεωρείται η ιερή λίμνη των Ινδών όπου γύρω –γύρω υπάρχουν διάφοροι ναοί και αγάλματα ινδουιστικών Θεών. Επειδή ήταν Κυριακή εκείνη την μέρα είχε πάρα πολύ κόσμο που ερχόντουσαν να προσευχηθούν στον ναό. Οικογένειες ινδουιστών κατέφθαναν σωρηδόν κουβαλώντας ένα καλαθάκι με φαγητά. Μου έκανε τεράστια εντύπωση και όταν ρώτησα κάποιον δίπλα μου, μου είπε πως σύμφωνα με τη θρησκεία τους όταν προσεύχονται πρέπει να χρησιμοποιείς όλες σου τις αισθήσεις..Τα φαγητά λοιπόν είναι για την αίσθηση της γεύσης, τα στικάκια που ανάβουν για την όσφρηση και πάει λέγοντας… Τα μαϊμουδάκια δε που ήταν τριγύρω έκαναν party με τόσα φαγητά!!
Ο ουρανός κατάμαυρος, πουθενά ήλιος και οι πρώτες ψιχάλες άρχισαν να εμφανίζονται… Όχιιιιιι δεν πτοούμαστε και ας φοράμε σορτσάκια και ραντάκια..Συνεχίζουμε για Chamarel…
 
Last edited by a moderator:

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να κάνετε πάντα τέτοια όμορφα ταξίδια :clap: !!! Ταξίδι-όνειρο ο προορισμός σου :cool: ανυπομονώ για τη συνέχεια και τις φωτογραφίες...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom