Οργανισμοί/ομάδες όπου μπορεί κάποιος να δωρίσει αντικείμενα

the Lycan

Member
Μηνύματα
215
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας

27 November · 09:00 - 17:00
Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος
Π.Κανελλοπούλου 10 - ΓΟΥΔΙ

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 9.00 το πρωί με 5 το απόγευμα! Βόλτες με τα άλογα (9.30-1.30) για όλα τα παιδιά, φαγητό και ποτό (όλα σε συμβολική τιμή για τη στήριξη του Συνδέσμου) και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα!!!
Βοηθείστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να καλπάσουν στα όνειρα τους!
Info : 2107488566

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011. Θα χρειαστούμε την βοήθειά σας από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ ενημερώστε με e-mail στο [email protected], με fax στο 210 7488566 ή συμπληρώνοντας την λίστα που θα βρείτε στην αίθουσα αναμονής στις εγκαταστάσεις μας, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ώρες που μπορείτε να είστε διαθέσιμοι/ες. Σας ευχαριστούμε!

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στις εγκαταστάσεις του ΣΘΙΕ υπάρχουν διαθέσιμα ενημερωτικά έντυπα για το παζάρι μας. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει και να πάρει έντυπα και να τα μοιράσει στην γειτονιά του, στην δουλειά του, στην σχολή/σχολείο του,και όπου αλλού νομίζει ότι θα πιάσουν τόπο(προσοχή: ζητάμε πάντα την άδεια του υπεύθυνου) Μπορείτε να τα προμηθεύεστε μέρες και ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου. Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες και αφίσες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!


Όπως και πέρσι μαζεύουμε βιβλία, παιχνίδια, και δώρα σε καλή κατάσταση. Αν έχετε κάποια από τα παραπάνω σε καλή κατάσταση & δεν τα χρειάζεστε μπορείτε να τα φέρνετε στις εγκαταστάσεις μας Π. Κανελλοπούλου 10, στο Γουδή τηλ.210 7488566, μέρες και ώρες λειτουργίας του ΣΘΙΕ. Δευτέρα - Σάββατο 8.30 με 1 και Δευτέρα - Παρασκευή εκτός Τετάρτης 3.30-6.30.
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Αν ειναι κανεις απο Κοζανη ξεκινησε και αυτο

kathimerini.gr - «Μαγαζάκι αλληλεγγύης» στην Κοζάνη

«Μαγαζάκι αλληλεγγύης» στην Κοζάνη
Από το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης.

Ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια και είδη οικιακής χρήσης που βρίσκονται σε καλή κατάσταση συγκεντρώνει το «μαγαζάκι αλληλεγγύης» που δημιούργησε το γραφείο εθελοντισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, με στόχο την στήριξη ευπαθών ομάδων.
Όπως ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης για θέματα εθελοντισμού Ειρήνη Κακουλίδου, κάθε είδος, που χαρίζεται από πολίτη ή κατάστημα καθώς και ό,τι δίδεται σε δικαιούχο, καταγράφεται σε βιβλίο υλικού από υπευθύνους εθελοντές για να διαφυλαχθεί η διαφάνεια διαχείρισης υλικού και τοποθετείται ανά είδος και νούμερο στο «Μαγαζάκι». Τα αιτήματα όσων επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από το πρόγραμμα συγκεντρώνονται από το Γραφείο Εθελοντισμού αξιολογούνται και πιστοποιούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για την έγκριση ή την απόρριψη τους.

Δικαιούχοι είναι οι οικονομικά αδύνατες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα τέκνα ή μοναχικά άτομα εντός των ορίων του Δήμου Κοζάνης, με ανώτατο ετήσιο εισόδημα 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε προστατευόμενο παιδί. Το καθορισμένο αυτό εισόδημα αυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία 67% και άνω.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης και λειτουργίας της δομής, το «μαγαζάκι» θα δέχεται από την Τετάρτη 9 έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, τις προσφορές των συμπολιτών.
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Έναρξη του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων

Την ερχόμενη Κυριακή 13/11/11 και ώρες 11:00-16:00 ,τα μέλη του δικτύου ανταλλαγών Χανίων,πραγματοποιούν την έναρξη του δικτύου με ανταλλακτικό παζάρι.
Μετά από τις 2 συναντήσεις που προηγήθηκαν,κυρίως για την ενημέρωση-παρουσίαση του δικτύου στο κοινό,και μετά από πολλές εγγραφές νέων μελών,αποφασίστηκε από κοινού,η έναρξη του δικτύου ανταλλαγών να ξεκινήσει με το ανταλλακτικό παζάρι σε κεντρικό σημείο της πόλης!
(πλατεια αγορας).

Στο παζάρι,θα μπορούν να λάβουν μέρος τα μέλη του δικτύου,φέρνοντας προ’ι’όντα διατροφής,ένδυσης,υπόδησης,αντικείμενα και πολλά άλλα είδη προς ανταλλαγή, αλλά και άνθρωποι, μη μέλη του δικτύου,με την προ’υπόθεση να φέρουν οτιδήποτε δεν χρειάζοντε να ανταλλάξουν,και να πάρουν ότι έχουν ανάγκη και θα υπάρχει στο παζάρι.
Προ’ι’όντα,διατροφής,ένδυσης,υπόδησης,αντικείμενα,διακοσμητικά,βιβλία,και άλλα πόλλα,θα υπάρχουν προς ανταλλαγή!!!

Στο παζάρι θα υπάρχουν ενημερωτικά έντυπα για τον κόσμο ,θα γίνοντε νέες εγγραφες μελών,και θα συμπληρώνετε η λίστα δράσεων από άμεσα θιγόμενους.

Η λίστα δράσεων είναι ένα έντυπο ,το οποίο θα μπορούν να συμπληρώνουν όσοι αντιμετωπιζουν ένα κοινωνικό πρόβλημα-αδικία,και από ανθρώπους που δεν είναι μέλη του δικτύου
(π.χ. εξώσεις λόγω έλειψης χρημάτων,διακοπή ρέυματος π.χ. λόγω ανεργίας και αδυναμία πληρωμής ,κ.α.).
Τα μέλη του δικτύου,θα κινητοποιούντε,εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους θιγόμενος,θα δρουν οργανωμένα,και θα προσπαθούν να επιλύουν εμπρόθεσμα,κάθε πρόβλημα με νόμιμες ενέργειες!

Στο παζάρι τα μέλη θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με το σύστημα των Μονάδων του δικτύου,ή και ελέυθερα(χωρίς μονάδες) αρκεί να συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Ελάτε να συμμετέχετε με πράγματα που δεν χρειάζεστε και ανταλλάξτε τα με ότι έχετε ανάγκη και υπάρχει στο παζάρι!!!!

Ένας νέος τρόπος επιβίωσης γεννιέται και μια καινούρια φιλοσοφία για την κατανάλωση ξεκινάει!!!!

Κανένας δεν να μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Έναρξη του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου εξελίσσεται σε θεσμό

Σε θεσμό εξελίσσεται το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, καθώς την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 18:00, στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί το τρίτο παζάρι από τη Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος.

Το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου συγκέντρωσε πολύ κόσμο, ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσε και μία ομάδα 60 και πλέον φοιτητών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με συντονιστές από το διδασκαλικό προσωπικό, που ήρθαν να συγκεντρώσουν υλικό για εργασία τους πάνω στο ανταλλακτικό εμπόριο βιβλίου.

«Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου θα γίνεται τις Κυριακές, με στόχο να αναπτυχθεί και να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά όπως ρούχα, παιχνίδια, τροφή. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αλληλέγγυες αντιδομές, που θα μας στηρίξουν κατά την περίοδο της κρίσης αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων αξιών», αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Η αλληλεγγύη και η συμμετοχή, που προτάσσει την ομορφιά των οριζόντιων και ισότιμων σχέσεων, την αποδοχή του διαφορετικού, την άμεση επικοινωνία και την αυτοθέσμιση, είναι το μέλλον μας», τονίζεται στο κάλεσμα, το οποίο καταλήγει « Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κανείς μόνος του στην κρίση. Οι άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα».

http://tvxs.gr/news/kala-nea/antallaktiko-pazari-biblioy-ekselissetai-se-thesmo
 

Aria_C

Member
Μηνύματα
318
Likes
112
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Εγκαταλειμμένα βρέφη στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Οκτώ εγκαταλειμμένα βρέφη στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" χρειάζονται ρουχισμό, κουβέρτες κ.λ.π. Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει..
κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν. Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.
Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφορίες:
Νοσοκομείο ''Αλεξάνδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100
Αριθμός μωρών: 8 (3 κοριτσάκια και 5 αγοράκια)
Ηλικίες:1 και 4 μηνών και 1 έτους.

Αγαθά προς ανάγκη: πετσετούλες, σαλιάρες, κουβέρτες και ρουχαλάκια (για τις ηλικίες αυτές μόνο) και ό,ποιος θέλει παιχνιδάκια. Τα πράγματα παραδίδονται στον 4ο όροφο στο ''Γαλακτομείο''. Όσοι μπορούν και θέλουν ας χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα για να ενημερώσουν όλους όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

http://miva-rate.blogspot.com/2011/11/blog-post_6680.html
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.150
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom