Μαρόκο Ο δρόμος με τις χίλιες κάσμπες

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μέχρι πού θα πάει δηλαδή η κατάσταση; Κάθε φορά και καλύτερος!
Τα εύσημα ανήκουν αποκλειστικά στον @snapper. Είχε πολλή δουλειά μιας κι είχε να διαχειριστεί υλικό από 3 κάμερες. Εγώ δεν κούνησα ούτε το δακτυλάκι μου (ο τεμπέλαρος)
Αυτό που άλλαξε σε σχέση με προηγούμενα βίντεο είναι ότι η πλειονότητα των πλάνων είναι σταθερά (κι όχι panning). Αυτό νομίζω δικαιώνει τον @snapper για το αισθητικό αποτέλεσμα
 
Last edited:

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.327
Likes
3.460
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Η διαμονή στους αμμόλοφους κλείστηκε μέσω του booking, όμως οργανώθηκε μέσω τοπικού πρακτορείου (Merzouga camp) στο χωριό Hassilabied. Υπάρχουν πάμπολλα τέτοια στην περιοχή.

Σε μεταφέρουν το απόγευμα με καμήλες στo camp που βρίσκεται χωμένο στους αμμόλοφους, αγναντεύεις το ηλιοβασίλεμα, διανυκτερεύεις στις σκηνές (σε κρεβάτια!) και με το πρώτο φως της μέρας επιστρέφεις πίσω.
Δλδ έκλεισες τη διαμονή στο booking κ σου πρότειναν αυτοι το συνεργαζόμενο πρακτορείο ή επικοινώνησες μόνος σου με το πρακτορείο κ τους είπες : "Ξέρετε εχω κλείσει διαμονή εκει .. θα με πάτε ? "
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η κράτηση έγινε με booking . Το πρακτορείο/ιδιοκτήτες που το διαχειρίζονταν απλά μας έστειλε μέιλ με οδηγίες για τους βρούμε
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.698
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom