ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ

Valiagi2002

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ (50-60Ε) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ:p, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΒΑΛΙΑ
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σου υπενθυμίζω να διαβάσεις ξανά προσεχτικά τους όρους χρήσης, γιατί οκ, δεν ξαναχρησιμοποίησες greeklish όπως στο προηγούμενο μήνυμά σου, αλλά και τα κεφαλαία απαγορεύονται:

Πιο συγκεκριμένα:
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
http://www.travelstories.gr/rules.php

Επίσης, θα σε βοηθήσουν και το παρακάτω:
Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - TravelStories Tour
http://www.travelstories.gr/%ED%DD%...-%E3%E9%E1-%F4%E1-%ED%DD%E1-%EC%DD%EB%E7.html
 

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Ήμουν Σύβοτα την περασμένη εβδομάδα και έμεινα σε αυτό: Booking.com: Ξενοδοχείο Anavra Studios, Σύβοτα, Ελλάδα - 16 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Όπως ακριβώς το βλέπεις στις φώτο, πάρα πολύ όμορφο, καινούριο και καθαρό. Το απλό χωρίς το σαλόνι κόστιζε 55 ευρώ το βράδυ, το άλλο, το μεγαλύτερο με το σαλόνι (στο οποίο έμενα εγώ) 70 ευρώ (μου το άφησε 65).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom