go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3: Κο Πουκέτ
- Κεφάλαιο 4-Πουκέτ
- Κεφάλαιο 5-Πι-πι
- Κεφάλαιο 6-Πι-πι Ντον
- Κεφάλαιο 7-Πουκέτ
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κο Σαμούι
- Κεφάλαιο 11-Κο Σαμούι
- Κεφάλαιο 12-Κο Σαμούι
- Κεφάλαιο 13-Ανγκ Τονγκ
- Κεφάλαιο 14-Κο Ταο
- Κεφάλαιο 15-Κο Ταο
- Κεφάλαιο 16-Κο Νανγιούαν
- Κεφάλαιο 17-Κο Πανγκάν
- Σαμουι Παρανταιs
Στο υπαιθριο μπαρακι του Σαμουι Παρανταιs ,
ο νεαροs σερβιτοροs ετοιμαζει με φοβερη επιδεξιοτητα ομελετεs και πανκεικs σε γλυκεs και αλμυρεs γευσειs.Παιρνω ενα χυμο καρπουζι και καθομαι σε μια καρεκλα μπαμπου τηs παραλιαs.Ειναι η τελευταια μερα στον παραδεισο και θελω να αποτυπωσω τη θεα.
Ο νεαροs Ταυλανδοs χορευει πισω απο τη μπαρα ενω συνοδευει το τραγουδι που παιζει το cd με φωνη τοσο ψιλη σχεδον παρεξηγησιμη οπωs κανει καθε μερα με τρομερο κεφι.
Τελειο το σκηνικο στην παραλια Chaweng.Τελειεs οι καλαμενιεs καλυβεs , τα πολυχρωμα λεωφορεια και οι λιμνουλεs με τα νουφαρα που εφιαχναν το απιθανο πορτραιτο του αεροδρομιου απ'οπου αποχαιρετησα το Κο Σαμουι.
Τα ειδυλιακα νησια τηs Ταυλανδηs ηταν ο παραδεισοs του ρηλαξ και συνεθεσαν την πεμπτουσια του τροπικου ονειρου για τιs διακοπεs μου.
Συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολουs να πατε.
Εγω θα επιστρεψω σιγουρα!

Ο νεαροs Ταυλανδοs χορευει πισω απο τη μπαρα ενω συνοδευει το τραγουδι που παιζει το cd με φωνη τοσο ψιλη σχεδον παρεξηγησιμη οπωs κανει καθε μερα με τρομερο κεφι.
Τελειο το σκηνικο στην παραλια Chaweng.Τελειεs οι καλαμενιεs καλυβεs , τα πολυχρωμα λεωφορεια και οι λιμνουλεs με τα νουφαρα που εφιαχναν το απιθανο πορτραιτο του αεροδρομιου απ'οπου αποχαιρετησα το Κο Σαμουι.
Τα ειδυλιακα νησια τηs Ταυλανδηs ηταν ο παραδεισοs του ρηλαξ και συνεθεσαν την πεμπτουσια του τροπικου ονειρου για τιs διακοπεs μου.
Συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολουs να πατε.
Εγω θα επιστρεψω σιγουρα!
Attachments
-
105,1 KB Προβολές: 827
Last edited: