Πάργα - Σύβοτα

evaggelia

Member
Μηνύματα
64
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ψάχνω προορισμό..
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΧΑΒΑΗ
dafni
ευχαριστώ , το είδα αλλά θέλω κάτι του στυλ...τσουπ και μπλουμ !!!

ελάτε παιδιά βοηθάτε για ξενοδοεία στην περιοχή όσοι έχετε πάει,,,φωτίστε μας!!
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
dafni
ευχαριστώ , το είδα αλλά θέλω κάτι του στυλ...τσουπ και μπλουμ !!!

ελάτε παιδιά βοηθάτε για ξενοδοεία στην περιοχή όσοι έχετε πάει,,,φωτίστε μας!!
Στο λίχνος είχε μείνει ενας φίλος με μικρα παιδιά πριν δυο χρόνια και ήταν ευχαριστημένος.
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας
συμπαθητικα ειναι στο λιχνος...μεχρι εκει.τπτ το ιδιαιτερο...
 

analyzer

Member
Μηνύματα
5
Likes
4
ΟΚ το δεχομαι αν και γλυτωνω κοσμο απο πατατα που μπορει να φαει και νομιζω αυτος ειναι ο σκοπος των φορουμ. Τεσπα σεβομαι τη λειτουργια του εν λογω φορουμ αν και αντιθετος ως προς τη φιλοσοφια του.
Παραθετω λοιπον το post χωρις τις δυσφημισεις οπως λετε.

Καταθετω κι εγω με τη σειρα μου την εμπειρια μου επειτα απο ενα καταπληκτικο (τελικά) πενταημερο στα Σύβοτα και στα γυρω μερη. Αρχιζουμε απο τα καλα. Το μερος ειναι υπεροχο απο καθε αποψη. Φοβερη φυσική ομορφια και οι παραλίες η μια καλυτερη απο την αλλη. Σε μικρή απόσταση μεταξυ τους (max 1km) υπεροχα κολπακια με γαλαζοπρασινα νερά, δροσερά θα ελεγα λόγω πηγων που αναβλυζουν μεσα στη θαλασσα. Προτεινονται κυρίως η Ζάβια, η Μικρη και Μεγάλη Αμμος καθως και η Πισινα παραλια που προσεγγιζεται με βαρκούλα που νοικιαζεις απο Ζαβια (39 ευρω για 4 ωρες) δικια σου βαρκα ή αλλιως με 6? το ατομο σε παει βαρκα απο Συβοτα και σε παιρνει τη συμφωνημενη ωρα.Γενικα δεν προλαβα να δω πολλές παραλιες λογω μικρου παιδιου αλλα ειπανε καταπληκτικη και την Αγια Παρασκευη, τη Μπελλα Βράκκα (4πλη παραλία) οπου διαλεγεις που θα την στησεις να απολαυσεις κλπ.
Γενικα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο το μερος μιας και συνδιαζει το πρασινο των Ιονιων Νησων και τις ηρεμες-βαθιές καθαρές θάλασσες. Η Πάργα προσωπικα δεν με εντυπωσιασε αλλα δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη μιας και την εκανα παλως μια περαντζαδα και μέρα.
Για οποιον θελει να μεινει Συβοτα ενα θα πω.Προτεινω ανεπιφύλακτα το Albatros Hotel. 3αστερο στα χαρτια αλλα αξιζει για πολυ παραπανω. Λογικες τιμες, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, πισινα (και παιδική), πρωινο σούπερ, και γενικα σε θεση που μπορεις να πας παντου. Το μονο μειον δεν βλεπει θαλασσα αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Οι ανθρωποι που το ειχαν ηταν πολυ φιλικοι (οικογενειακη επιχειρηση), η δε διακοσμηση του ξενοδοχειου παραπέμπει σε συγχρονη μονοκατοικία με τελειους συνδυασμους χρωμάτων και υλικών.
 

ctasis

Member
Μηνύματα
17
Likes
11
Τα Σαβ/κα γίνεται χαμός απο Βορειοελλαδιτες (λόγω Εγνατίας ) και χάνεται όλη η ομορφιά της περιοχής. Αν μπορείτε πηγαίνετε καθημερινή!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.675
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom