Γενικά Πάρος-Νάξος-Μύκονος

Μηνύματα
8
Likes
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ....!!ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ...ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ??
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.434
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Όροι Χρήσης


Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
 

danev

Member
Μηνύματα
519
Likes
251
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Αν έχεις πολλές ημέρες, γιατι δεν συνδυάζεις και τα τρία? :clap:
Στην ίδια γραμμή είναι!
Πάντως κατά την άποψη μου, αν προσθέσεις και την Τήνο, μιλάμε για 4 διαφορετικά, ως προς την<ζωη> νησιά! Διάλεξε τι θες να κάνεις στις διακοπές σου και εύκολα μετά θα καταλήξεις σε πιο νησί απο αυτά, θα πρέπει να πας!
 
Μηνύματα
8
Likes
0
δεν εχω πολλες μερες 4 βραδυα θα μεινω σε ενα απο αυτα που να εχει κοντα πλοιο για να παω για προσκηνυμα (δεν θα μεινω Τηνο)
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πας για προσκύνημα, αλλά γιατί να μην εξερευνήσεις τα υπέροχα κυκλαδίτικα χωριά της, τα οποία θεωρούνται τα ωραιότερα των Κυκλάδων;
Μην κρίνεις από την χώρα της η οποία είναι κατεστραμένη. Πιο μέσα έχει κρυμένες ομορφιές.
Σίγουρα όμως δεν έχει το night life ούτε της Πάρου, ούτε πολύ περισσότερο της Μυκόνου.
 
Μηνύματα
8
Likes
0
εγω προτιμω ενα νησακι καπως γραφικο καλο φαγητο και ξεκουραση για night life δεν με ενδιαφερει και τοσο ομως οπως ειδα την ναουσα εκει με τα καραβια στην παρο μ αρεσεεεεεεεεεεεεεεε!!!στην τηνο εχει τετοια??
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νάουσα στην Τηνο δεν έχει προφανώς. Αλλά την Ναουσα τον Αύγουστο δε θα την χαρακτήριζες με τίποτε ήσυχη. Ο κακός χαμός γίνεται. Αλλά αν έχεις ορεξει ντε και καλά να πας μέσα στον Αύγουστο υπάρχει ένα τιπ για να την απολαύσεις σχεδόν μόνη σου. Πας μεσιμέρι και τρως στον Μπαρμπαρόσα: εκεί αρχίζει και πέφτει η σκιά και δεν ψήνεσαι!
Τώρα από τα ωραιότερα χωριά της Τήνου είναι τα Υστέρνια, η Καρδιανή, ο Πύργος, μιλάμε για κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική ολκής. Οχι οτι τα υπόλοιπα δεν αξίζουν. Ολα αξίζουν εκτός απο την χώρα. Αφού θα βρεθείς που θα βρεθείς εκεί κοίτα μήπως μπορείς να παρατείνεις την παραμονή σου για μερικές μέρες ωστε να μην τα χάσεις.
Στον όρμο Υστερνίων το "θαλασσάκι" είναι εξαιρετικό!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.475
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom