Άνδρος Πάρος Πάρος ή Άνδρος για ζευγάρι?????

evangelia88

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Κ εμεις για Παρο σκεφτομαστε τελη Αυγουστου κ εχω κ εγω τον ιδιο ενδοιασμο!!! :)
26 κ εμεις... αλλα δεν θελουμε την βαβουρα που ακουμε πως εχει! εχετε αποφασισει σε ποιο μερος θα μεινετε?
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Πηγα περσι στην Παρο ακριβως τις μερες που θελετε 27-31 Αυγουστου.Παιδια δεν ξερω τι κοσμο εχει τον υπολοιπο καιρο και αν γινεται ο κακος χαμος ,γιατι ειχα να παω απο φοιτητρια ,αλλα ενα μονο θα σας πω ...γυρισαμε με το καραβι των 2 τη νυχτα !!!!!! γιατι δεν εβρισκα θεση...γινοταν το σωσε ...1.30 τη νυχτα ηταν στο λιμανι και περιμεναν μιλιουνια ανθρωποι ...με το ζορι βρηκαμε θεση να κατσουμε .
Οι παραλιες ειχαν αρκετο κοσμο για την εποχη ...και στην Παροικια το βραδυ ειχε πολυ κοσμο και στα εστιατορια .Δεν ξερω για Ναουσα γιατι δεν πηγα το βραδυ.
 
Μηνύματα
31
Likes
2
Όντως τώρα??τόσο πολύ??θέλω τόσο πολύ να πάω όμως έχω ακούσει τόσα και τόσα όμορφα....αλλά τώρα να πάω με το φίλο μου και να γίνεται ο κακός χαμός??:rolleyes-80:τέλος πάντων λέμε να πάμε 25 με 30 και για διαμονή προσανατολιζόμαστε στην Παροικιά..Δε με απασχολεί και τόσο το πού θα μείνουμε γιατί θα έχουμε αυτοκίνητο και θα γυρνάμε γενικά..απλά στη Παροικιά έχω βρεί κάποια όμορφα και σχετικά οικονομικά ξενοδοχεία γι' αυτό και κλίνω προς τα εκεί....
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Ο κοσμος μοιραζεται στο νησι ..οπως ειπα δεν γινοταν της κακομοιρας ..αλλα δεν ηταν και νεκρα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση...ολος ο κοσμος του νησιου φανηκε στην επιστροφη στο καραβι προφανως.
 

evangelia88

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Κλείσατε τελικά Παροικιά??? Εμείς όλο το αναβάλουμε και δεν ξέρω καθόλου αν τελικά πάμε. Μάλλον θα κοιτάξουμε κάπου πιο οικονομικά... Από Ιόνιο προτείνετε κάτι?
 
Μηνύματα
9
Likes
2
Καλησπερα. κλεισατε τελικα?
εγω πηγα παρο με το φιλο μου τον αυγουστο του 2012. γενικα δεν ειμαστε της βαβουρας(30 και 40 ετων αντιστοιχα) και επικεντρωνομαστε στις ωραιες παραλιες, και η παρος εχει πολλες και υπεροχες.
γενικα θεωρω πως στην παρο βρισκεις οτι θες. αν θες ησυχες διακοπες για ζευγαρι μπορεις. αν θες βαβουρα και τουριστες βρισκεις κι απο αυτο.
δεν ειναι μηλος! στη μηλο ηταν πιο ηρεμα αλλα και παρο ειχαμε περασει υπεροχα θυμαμαι(αν εξαιρεσεις τις καθυστερησεις του τοπικου κτελ γτ δεν ειχαμε αυτοκινητο).
εμεις ειχαμε μεινει πισω λιβαδι, κοντα στην παροικια ειναι με υπεροχα μπαρακια-ταβερνακια-κοντα σε παραλιες και πολυ πιο ησυχα απο παροικια-ναουσα. στην παροικια που λες εσυ ισως επειδη ειναι το λιμανι να εχει πολυ κοσμο και να μην σας αρεσει.
δες το "πανοραμα στουντιο" στο πισω λιβαδι. ειχε καλες τιμες και ειναι ωραιο καταλυμα για ζευγαρι.(αν θεωρειται διαφημιση σβηστε το και το στελνω σε μνμ στο μελος).
θα ξαναπηγαινα παρο με κλειστα ματια!
 

evangelia88

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Κλείσαμε για Άνδρο στις 18-25 Αυγούστου αλλά τελικά προέκυψε δουλειά κ το ακυρώσαμε... :( κλείσαμε για 11 Σεπτεμβρίου. Είναι αργά κ φοβάμαι μην κάνει χάλια καιρό! αν ξέρει κανείς που έχει πάει Άνδρο μέσα Σεπτεμβρίου ας μας πει!!!!!!!!!!
 
Μηνύματα
9
Likes
2
δεν νομιζω οτι θα χειμωνιασει τοσο γρηγορα. και απο οτι ξερω τον αυγουστο ειναι τα πιο ασχημα μελτεμια στο αιγαίο.
ευχομαι να ηταν για καλο το..εμποδιο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.489
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom