Πάρτυ γενεθλίων TravelStories

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Βαγγέλη μου, σ΄ευχαριστώ !:hug: Εκτός από την αφωνία θέλω-δεν θέλω:D δέχομαι και σε π.μ. γιατροσόφια , μήπως και επανέλθω η αοιδός :bleh::haha:
Τώρα μούρθε άλλη ιδέα.....(χμ), στην παντομίμα πως τα πας ?:haha::haha::haha:
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωρα λήξης πάρτυ γενεθλίων travelstories : 4 ξημερώματα Σαββάτου...
Ωρα λήξης συγκέντρωσης travelstories : 3 ξημερώματα Κυριακής...

..... όοοοχι δεν έκανα κανένα λάθος....εγώ τώρα μπήκα στο φόρουμ....

Ωωω ήταν μια χαρά στο NUovo Cafe... φχαριστούμε τον Θάνο για την οργάνωση.... άντε Def και στα επόμενα..... :clap:
H Ευαγγελία παίρνει την πρωτιά στο latin dance :clap:
Απ΄ όλα είχε ο μπαχτσές (κουβεντούλα, πλάκες, φωτο, τσιγαράκι, ποτάκι, λουκουμάκια ... )

Σωστά τα λέει ο Κώστας (taver).... το γλέντι συνεχίστηκε στο Πειραιά το μεσημέρι-απόγευμα, σε ψαροταβέρνα (Αμμος) με αχνιστά μύδια, μύδια της φωτιάς, γαριδοπίλαφο, συμιακό γαριδάκι, τσίπουρο, ουζο, μπύρα, κρασί , θεσσαλονικιότικα γλυκά, λουκουμάδες-παγωτό κλπ ...
Μετά Καφέδες, παγωτό, κουβεντούλα ...
Και το βραδυ-ξημέρωμα σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική :romeo: στο ΜΠουρνάζι (Γκαλερί του Μεζέ) με γαμοπίλαφο, κουνελάκι, παστουρμά, κρασί (δεν θυμάμαι πόσα λίτρα...)...
.. στο τσακίρ κέφι όλοι μας......έπεσαν και οι αντίστοιχες ζεμπεκιές
(τι γκάζι και ψυρρή...... τα καλά είναι αλλού )

Απολογισμός ??... 1.000.000 θερμίδες ανά άτομο :haha:

ΥΓ.1
babaduma δεν έχεις να πεις και οι Αθηναίοι καλά περνάμε :haha:

ΥΓ2
Kώστα, ελπίζουμε σε επόμενη φορά.... :lol:
Ω.. Ρε μανα μου φαι που επεσε!
Εχω ασυγκρατητη εκρηξη γαστρικων υγρων πρωι πρωι,μ αυτα που διαβαζω.
Υ.Γ. Αυτο το γαριδοπιλαφο ..κατι μου εκανε!
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
και που βρίσκεται αυτό το κρητικόπουλο ο Σπύρος;
που τον έχετε κρυμμένο;;;;;
πάει...τον ξελογιάσατε...:D
Όχι δεν τον ξελογιάσαμε εμείς, αυτός μας ξελόγιασε. Εσύ όμως μας έλειψες καπετάνιε.

Άργησα να συνδεθώ με τον ιντερνετικό κόσμο και τα σχόλια μου πλέον περιττεύουν διότι τα είπατε όλα, και από ότι φοβούμαι πως οσονούπω θα τα δείξετε και όλα. Εγώ δεν θυμάμαι πως πέρασε η βραδιά γιατί πέρασε τόσο γρήγορα σαν νερό ή μάλλον σαν τζιν με τόνικ. Το μόνο που θυμάμαι είναι ο συνεχείς ενθουσιασμός μου για τα πρόσωπα που ξαναέβλεπα, ή πρωτογνώριζα, και μια αίσθηση ανικανοποίητου γιατί με κανέναν δεν κατάφερα να πω και να ακούσω όσα θα ήθελα να πω και να ακούσω. Δηλαδή τώρα πρέπει να περιμένω τα 6α γενέθλια για να πω τα υπόλοιπα;
 
Last edited by a moderator:

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Πόσο ζηλεύω τώρα που τα γράφετε και δεν μπόρεσα να έρθω τελικά....Ελπίζω σε σύντομη επανασυγκέντρωση, με κέφι, χορό, τραγούδι, μύδια, στρύδια, λουκούμια (όπως διαβάζω) και πολλά μέλη.
Πάντα τέτοια travelstories! Χρόνια μας καλά και πολλά :D
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ζηλεύω απίστευτα! Πράσινη έχω γίνει :D
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ο γνωστός paparazzo-εκβιαστής κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του Ελλ. Βεν. ότι οι αξίνες, τα φτυάρια, οι κασμάδες και οι τσάπες ήταν απλά τα σύνεργα της δουλειάς του και επέστρεψε στη βάση του για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του (Ελατοχώρι, ντέ)!

Μετά από μια τρίωρη κατάκλιση, απαραίτητη για να συνέλθει λιγάκι από το απαίσιο κλίμα της πρωτεύουσας που δεν του επέτρεψε να κοιμηθεί καθόλου τα δύο βράδυα της παραμονής του σ' αυτήν (αυτό έφταιγε! ), δηλώνει παρών και έτοιμος να βγάλει "βρώμες"...

Οφείλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την υπέροχη ευκαιρία που του έδωσαν να βγάλει "μεροκάματο" (ζούμε σε δύσκολους καιρούς, καταλαβαίνετε...). Επίσης, οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον galat που με την ευγενική του κίνηση έδωσε τη δυνατότητα στον υποφαινόμενο, μετά την κατανάλωση 13 χαλβαδόπιτων σε συνδυασμό με τα 27 κρίκερ από διαφορετικές μπύρες, να δημιουργήσει τα τεκμήρια που του εξασφαλίζουν τα προς το ζείν. Δυστυχώς, τέτοια υπάρχουν μόνον από τις 2 εκ των 3 εκδηλώσεων. Στην τρίτη ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τα τρυφερά τετ-α-τετ που είχε μ' ένα κουνελάκι και (κυρίως) ένα ζυγούρι που πάλευε να ξεφύγει απ' το γαμοπίλαφο που το είχε περικυκλώσει. Άδικος κόπος, κατάληξη ήταν προδιαγεγραμένη: τά'φαγε και τα δυό η μαρμάγκα! Ο συνδυασμός ήταν απλά θεϊκός (κι ας μην ήταν μαγειρεμένο με στάκα, renata).

Όσοι ακούσουν το όνομά τους είναι υποψήφια θύματα-αιμοδότες μου και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου με π.μ. για να διαπραγματευθούν το αντίτιμο για τη μη δημοσίευση των φωτογραφικών ντοκουμέντων. Διαφορετικά, μαύρο φίδι που τους έφαγε! Πάμε λοιπόν:

Loca Corazon, hydronetta, NTINA, CHRISTOS71, varsa, bahari, dim kyr και Γκιούλιβερ (καλά, εσύ εξαφανίστηκες χωρίς ούτε ένα "γειά" - ντροπή σου! ), ioanna karagianni, aria_C, travelina, Pandora, kalspiros, malysa, Samion, Ευαγγελία, coccobill, Traveller, taver, chrikky, galat, YBONNH και φυσικά η KLEOPATRA. Γίνεται ειδική μνεία στην τελευταία (απ' αυτήν θα βγάλω τα περισσότερα λεφτά) η οποία, όπως αρμόζει στο όνομά της και την αίγλη που το περιβάλλει, κατά έναν "περίεργο" τρόπο, εμφανίζεται στα περισσότερα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Τυχαίο? Δε νομίζω...

Α, είναι και άλλη μία τρυφερή ύπαρξη που εμφανίζεται αλλά (ας με συγχωρήσει) δε θυμάμαι το όνομά της (αν και νομίζω ότι είναι η earth citizen). Αν το γνωρίζει ότι όντως την έχει συλλάβει ο φακός, ας με ενημερώσει, δε θα της πάρω λεφτά. Τέλος, η μικρή μας αντιπρόσωπος ας μην ανησυχεί: καλύπτεται πλήρως.

Επειδή ο σκηνοθέτης της υπερπαραγωγής του Ελατοχωρίου με πιέζει για να συμπεριλάβει κάποιες απ' αυτές τις φωτογραφίες σ' ένα απ' τα πολλά happenings που ετοιμάζει και θα προβληθούν στην εκδήλωση του Σαββάτου, όποιος απ' αυτούς που άκουσαν το όνομά τους έχει αντίρρηση, παρακαλείται να το δηλώσει έγκαιρα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και αμέριστη συμπαράστασή σας.

Ο γνωστός εκβιαστής (μήπως πρέπει ν' αλλάξω και άβαταρ? )
Α..βρε baba ..α.. βρε baba ...εσυ θα με κανεις αστερακι!:haha:
Υ.Γ. Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα!:D
Υ.Γ. 2 Στειλε σε περικαλω τις φωτο που ειναι η αφεντομουτσουναρα μου να τις δω και να αποφανθω για το αν βλεπομαι και μπορω να προβλήθω με αξιοπρεπεια και στο Ελατοχωρι.:bleh:
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Καλά εσένα ειδικά, στην επόμενη μάζωξη αν καταφέρω να έρθω και είσαι εκεί, θα σε κυνηγάω με το μαστίγιο! :bleh::bleh:
ναι και εκείνη θα σε χτυπάει με την ουρα απο τα μαλιά της !!:bleh::haha:
ασε που ειναι και μηχανόβια ;)...αντε πιάστην
 
Μηνύματα
107
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Να'μαι κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τη χαρά μου που μπόρεσα να παραβρεθώ σ'αυτό το πάρτυ (απ'όλες τις απόψεις!;)) κι έτσι να μπορέσω να γνωρίσω, μιλήσω, χορέψω, φωτογραφηθώ με αρκετά απο τα μέλη αυτής της μεγάλης ταξιδιωτικής παρέας! Το'ξερα οτι θα "χάσω" κάτι απο τη συνέχεια αλλά ας όψεται που έπρεπε να φύγω άρων άρων το επόμενο πρωί (με 3-4 ώρες ύπνο...). Δεν πειράζει όμως...αναμένω την επόμενη συνάντηση με περισσότερη ανυπομονησία!:clap:

Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ τον galat για την όμορφη και ...γλυκιά κίνηση!
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
ναι και εκείνη θα σε χτυπάει με την ουρα απο τα μαλιά της !!:bleh::haha:
ασε που ειναι και μηχανόβια ;)...αντε πιάστην
Χρήστο, πραγματικά έχω αρχίσει να ανησυχώ....Ξέρεις κάτι για μένα που δεν ξέρω εγώ για μένα;:shock: Μηχανόβια ε;;; Και πως είμαι καλή, καλή;:haha::bleh: Τα μαλλιά ναι, είναι μακριά, τη δουλειά τους στην astral την κάνουν...:D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.523
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom