Αμοργός Πάσχα στην Αμοργό;

magic_jim

Member
Μηνύματα
72
Likes
96
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
καλησπερα,σημερα κερδισα σ ενα διαγωνισμο 3 διανυκτερευσεις στα καταπολα τη περιοδο του πασχα,αξιζει να παω?το λεω γιατι τα ακτοπλοικα δεν περιλαμβανονται,ωστοσο σκεφτομαι να μην πανε χαμενα τα δωματια.επισης σκεφτομαι να παω το σκ μετα την ανασταση(για διαφορους λογους) εκτος αν εχει τιποτα ιδιαιτερα εθιμα αν ξερει καποιος ντοπιος (επιταφιο,ανασταση) που αξιζουν να σαι εκει.και μια τελευταια ερωτηση για οσους ξερουν,συγκοινωνιες προς χωρα κτλ εχει κανονικα αυτη τη περιοδο?
 

john&emily

Member
Μηνύματα
17
Likes
8
Ευχαριστώ!!! Τα Θολάρια είναι μια επιλογή αλλά φοβάμαι μήπως το Πάσχα είναι "έρημα"??
Η Αμοργός είναι μεγάλος έρωτας! Όπου κι αν βρεθείς..(με εξαίρεση το λιμάνι στα Κατάπολα..που συγκριτικά με όλα τα άλλα μέρη δε μας συγκινεί ιδιαίτερα) είναι σχεδόν μαγικά! Κατά τη δική μας άποψη, για τη διαμονή τις ημέρες του Πάσχα επέλεξε τη Χώρα...Ατμόσφαιρα κατανυχτική!!!

Από κει και πέρα τα Θολάρια είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, αγαπημένο χωριό με φοβερές ταβερνούλες και εξυπηρετικούς ανθρώπους!Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, στήνουν γλέντια με παραδοσιακά όργανα και φαγητά. Απέχει κάπου στα 4 χλμ από την Αιγιάλη - το άλλο λιμάνι της Αμοργού - πόλος έλξης των περισσοτέρων ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και 20 χλμ από τη Χώρα.
Αν ψάχνεις πάντως πολυκοσμία και πανικό, σίγουρα ξανασκέψου την επιλογή σου!!

:)
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.632
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom