Ιαπωνία Πάω Ιαπωνία-προτάσεις;

thodorisx2

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
φιλε Γιωργο Καλησπερα.
Το θεμα ειναι οτι θα ειμαι πεκινο 10 μερες και καταφερα να κλεψω αλλες 6 μερες και να παω Τοκιο. Το θεμα ειναι πωσ δεν ξερω πωσ να αξιοποιησω τον χρονο μου.. μεσα σε 6 μερες νομιζεισ πωσ μπορω να επισκεφτω και αλλες πολεις..? Αυτο που ψαχνω ειναι να καταφερω οσο μπορω φυσικα να μπω και να βιωσο το παλμο και την φιλοσοφια αυτης της χωρας.. ωραιοι οι ναοι αλλα απο μονοι τουσ δεν μπορουν να σου που και πολλα.. εχω μεινει 1 μηνα ΚΙΝΑ οποτε ειμαι λιγο εξοικειωμένος με ολο αυτο το θρησκευτικο mood. ελπιζω να καταλαβεσ τι ενοω και να μπορεισ να με βοηθησεισ... απο ολα αυτα που εγραψες για το τοκυο το alcatraz er και η ψαραγορα με εντυποσιασαν,..!!!
σε ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
 

TASOYLHS

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Το τοκυο ειναι αναλογα τα οικονομικα σου.Υπαρχουν απειροι τροποι να πας σε αλλες πολεις ,το θεμα ειναι οτι ειναι παρα πολλοι και μπερδευεσαι.
Μπορεις να πας με νυκτερινο λεωφορειο πολυ φτηνα για τοκυο,ξεκινα στις 10μ.μ. ειναι στην περιοχη shinjuku πισω απο το ομωνυμο ξενοδοχειο.
Υπαρχουν και πολλα τραινα απο φτηνα μεχρι ακριβα.Το καλυτερο για μενα το νυκτερινο λεωφορειο κοιμασαι και μεσα,κλιματιζομενο,και οταν ξυπνας εισαι στον προορισμο σου.Ημουν προσφατα ΙΑΠΩΝΙΑ και τα ειδα αυτα.
Το μετρο δαιδαλωδες χαος πραγματικο υπαρχουν πολλες γραμες,δημοσιες και ιδιωτικες(εταιρειες).Παντως αξιζουν ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ειδικα της τεχνολογιας με στολες που σε κανουν αορατο,τα ρομποτ, δωματια διαστημοπλοιων,και πολλα τρελα.Γενικως ειναι ακριβη πολη,αλλα μπορεις με ψαξιμο να την βγαζεις φτηνα.Υπαρχουν παντου τα φαμιλυ μαρκτ τα οποια βρισκεις τα καθημερινα σου (καφες, νερο , προχειρο φαγητο κ.α)Υπαρχουν και τα γραφεια τουρισμου που βοηθανε για ταξιδι σε αλλες πολεις.:clap:
 

thodorisx2

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
σε ευχαριστω πολυ ρε Τασουλη. το μουσειο τεχνολογιας το ειχα και εγω στο προγραμμα, απλα επειδη παραλληλα οργανώνω και το ταξιδι στο Πεκινο εχω χασει λιγο την μπαλα. εχεις προτεινεις κανενα αλλο χωριο-πολη για καμια μονοημερη εκδρομη..?
 

TASOYLHS

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Μια καλη φαση ειναι ΟΣΑΚΑ και ΚΥΟΤΟ μπορεις να ρωτησεις σε τοπικα γραφεια τουρισμου η και στο ξενοδοχειο που θα μεινης, οπως επισης μπορεις να πας στο ΝΙΚΚΟ υπαρχει λεωφορειο απο το σιντζουκου φτηνο (δεν σου το προτεινουν ομως,ισως επειδη ειναι φτηνο)ειναι πολυ ωραια πολη ,6 μερες νομιζω ειναι πολλες για τοκυο εκτος αν πας ντισνευλαντ που ειναι φοβερη.Παντως μονοημερες εκδρομες ειναι πολυ ευκολο να βρεις.
 

elefinor

Banned
Μηνύματα
187
Likes
59
Οσάκα και Κυότο για μονοήμερη από Τόκυο; Ούτε να το διανοηθείς. Είπαμε οι Ιάπωνες είναι κορυφαίοι στην τεχνολογία , αλλά ακόμα είναι ελάχιστα πίσω στην επίτευξη του... διακτινισμού. Εκτός αν επιθυμείς να δώσεις ένα σωρό λεφτά , για να κάνεις απλά βόλτα με το shinkasen. Εκπληκτικό τραίνο, θα το χορτάσεις, αλλά από τις πόλεις ούτε τζούρα δεν θα πάρεις.
Κοίτα για Νίκκο, Καμακούρα για μονοήμερες εκδρομές . Για 6 ημέρες καλά είναι Τόκυο και πέριξ. Δεν χρειάζεται να βγεις παραέξω. Δεν προλαβαίνεις εξάλλου , είναι λίγος ο χρόνος.
 

dikemon

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Έκλεισα από 28/12/12 έως 5/1/13 για Τόκιο με την καλοκαιρινή προσφορά της luft!! Μπορεί να μου προτείνει κανείς σας κάτι για πρωτοχρονιά?? Τελικά ποιές είναι οι τρεις καλύτερες μονοήμερες που πρέπει οποσδήποτε να κάνω??
 

TASOYLHS

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Ναι εχεις δικιο για οσακα και κυοτο θελεις περισσοτερες μερες αναλογα ομως τι θελεις να δεις .Για παραδειγμα εγω πηγα με ταξιδιωτικο γραφειο της ιαπωνιας (οπως ειπα συμφερει περισσοτερο) τρεις μερες και στις δυο πολεις μς σινκανσεν πηγαινε ελα (δεν καταλαβαινεις ποτε φτανεις) με ξενοδοχεια κεντρικοτατα 250 ευρω.Οπως ειπα ομως πιο πανω σε πρακτορειο ιαπωνεζικο εχουν ειδικα πακεα ετοιμα με ξεναγηση η χωρις σε πολυ καλες τιμες,οπως και τα εισητηρια του σινκανσεν.Νομιζω πως ειναι καλυτερα να ρωτησεις σε αυτα τα γραφεια γιατι μονο τα εισητηρια του σινκανσεν ειναι πανακριβα,δεν ξερω γιατι και πως αλλα τα γραφεια αυτα εχουν καλυτερη οργανωση.Εγω πηγα κυοτο σε 3 ωρες απο τοκυο αλλα ηταν σαν να πηγαινω ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ παρ'ολο που ειναι μακρια,η οσακα ειναι διπλα 20' πραγματικα ειναι πολυ απλο .
 

Yasmin

Member
Μηνύματα
38
Likes
14
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία, Γη του πυρός
discolata, ωραία τα λινκς, μόνο να δω σε τί κατάσταση θα βρίσκεται το budget μου, γιατί θα πρέπει να πληρώνεις και γεύματα, έξοδα, κτλ του ξεναγού. Πάντως πολύ καλά έκανες κι επέλεξες να πας σε φεστιβάλ. Κι εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά σε μια χώρα όπου θα ήταν σχετικά δύσκολο να ξαναπάω. Αφού έχεις να μείνεις και Τόκιο ούτε να το συζητάς!

Γιώργο, δε χόρταινα να διαβάζω! Επικοινώνησα με Shirakawa και μου είπαν πως δυστυχώς δε θα γίνει αλλαγή στέγης ενώ θα βρίσκομαι εκεί. Πάντως θα μου κλείσουν να μείνω σ'ένα από αυτά τα σπιτάκια:D έψαξα και για eijeiji...το σκηνικό με τη βρεγμένη σανίδα δεν με απέτρεψε, είμαι πολύ περίεργη να δω τί παίζει. Ομως courses γίνονται συγκεκριμένες περιόδους και οι μέρες που θα βρίσκομαι εκεί δεν συμπεριλαμβάνονται, οπότε ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο. Τώρα κοιτάω να δω τί θα γίνει με Shiretoko γιατί θέλω τρομερά να πάω, όμως διάβασα πως η πρόσβαση σε ότι προσφέρει το πάρκο είναι σχετικά δύσκολη πριν τα τέλη Απριλίου, να δούμε...Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
liz καλησπέρα επείδη πρόκειται να ταξιδέψω στην Ιαπωνία τον Ιούλιο θα ήθελα εάν μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες. Είναι ένα ταξίδι που το οργανώνω πρώτη φορά μόνη μου και ενδιαφέρομαι να μείνω και εγώ στο Shirakawa. Θυμάσαι να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το που έμεινες, πως σου φάνηκε και με ποιούς επικοινώνησες για να μάθεις για την αλλαγή στέγης; Επίσης θα πάω Τόκιο, Κιότο, Οσάκα και Τακαγιάμα....
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.541
Likes
8.517
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος

vvvv

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας, για το επικείμενο ταξίδι τον Μάρτιο 2024. Είμαστε 4 γυναίκες. Θα τα καταφέρουμε ? Από πού πρέπει να αρχίσουμε? Τί προτείνετε για 12 ημέρες? Θα κοστίσει πολύ? Πρώτη φορά θα το επιχειρήσουμε μόνες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.374
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom