latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
Σοβαρα μιλας?Πανω απο το Φραγκοκαστελλο υπηρχε μια απο τις καλυτερες ταβερνες του νησιου?
οχι ρε γ@@@ και δεν κατσαμε εκει.

την πατησατε κεσεις οπως και εμεις!!

Σοβαρα μιλας?Πανω απο το Φραγκοκαστελλο υπηρχε μια απο τις καλυτερες ταβερνες του νησιου?

ΚLEOPATRA παιδι μου ....δεν ηξερες δεν ρωταγες ????? Εκει θα φας τη καλλιτερη κακαβια....και σπιτικο φαγητο ασε που η εξεδρα ειναι πανω στο βραχο και η θεα σου δινει την αισθηση οτι εισαι σε κρουαζιεροπλοιο...Σοβαρα μιλας?Πανω απο το Φραγκοκαστελλο υπηρχε μια απο τις καλυτερες ταβερνες του νησιου?
.. ε οταν φυσα νοτια ειναι να παιρνεις το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλιαΜε την παρέα μου μισήσαμε αυτήν την παραλία:roll: και όπου φύγει φύγει.. είχε πολύ γέλιο και τρελό αέρα δεν μπορούσαμε να σταθούμε, να φανταστείς στην παραλία δεν υπήρχε ψυχή μόνο 4 που γελούσανσαν χαζοί...

Συμφωνω με το παραπανω! Εκει κατεφυγα κι εγω οταν στην Παχια αμμο δε στεκοσουν ουτε δεμενος απο τον αερα , στο Γιαλισκαρι ηταν μια χαρα. Κι εγω Αυγουστο ειχα παει και ο λογος που δεν πηγα στη Γαυδο ηταν ο αερας - δεν πηγαιναν τα καραβακιαΑπο τις παραλιες της γυρω περιοχης το Γιαλισκαρι ειναι ολα τα λεφτα για μενα.
Oρθη Αμμος εννοεις στο Φραγκοκαστελλο ??? Γιατι πανω ακριβως υπαρχει και η ομονυμη ταβερνα απο τις καλλιτερες του νησιου !!!
Δαγκωτό και από μένα.
Ταχουμε ξαναπεί άλλωστε
Τέλος Ιουνίου κλεισμένα από τώρα για περιοχή Ηρακλείου (αμουδάρα).
Τα πανέμορφα Χανιά τα ξεσκονίσαμε πρόπερσυ κανονικά.
Τι κι αν μας κόψανε τον 13ο και 14ο?