Παμε για τρελες στις...Σευχέλες????

crida

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Καλησπέρα κ πάλι σε όλους!:rolleyes:
Λοιπον ο Γάμος μου θα γίνει 24/8 κι ενω λέγαμε για Αγιο Δομίνικο, μάθαμε οτι η περίοδος είναι μάλλον άσχημη λόγω μουσώνων κακοκαιρίας κλπ....
Αποφασίσαμε λοιπον να παμε 12 περίπου μερες Σευχέλες.
Το ερώτημα ειναι το εξης: Χώρια απο τα εισιτηρια που είναι δώρο, γνωρίζει κανείς αν είναι φθηνά ακριβά η πανάκριβη η διαμονή εκεί κ γενικά σαν τόπος?
Πόσα περίπου να υπολογίζουμε οτι θα χρειαστούμε???
Για να μη μείνουμε σε καμια παραλία τις τελευταίες μέρες (αν κ αυτο πολυ ρομαντικό το βρίσκω!!) μπορεί κανείς να με ενημερώσει??
Σας ευχαριστώ όλους!​
 

Veronica.

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Υόρκη-Βοστώνη-Μόντρεαλ
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος
Γεια σου crida,
Μολις γραφτηκα στο φορουμ!
Ειδα το θεμα κ ειπα να απαντησω, μιας κ πηγαμε κ εμεις Σευχελλες για γαμηλιο τα περασμενα Χριστουγεννα.. Τελικα εκλεισες το ταξιδι;;
Λοιπον αυτα τα νησακια ειναι πανεμορφα, παραλιες οπως τις βλεπεις σε καρτ ποσταλ, λευκη αμμος με κοκοφοινικες, καθαρα νερα, κοραλλια (ο,τι πρεπει για snorkeling).. αλλα και γενικα εχει πολυ πρασινο, η φυση εκει ειναι το κατι αλλο! Οι ανθρωποι απλοι, φιλικοι, δεν τους νοιαζει το lifestyle και η μοδα.
Απο κει κ περα, ειναι ενας προορισμος αρκετα ακριβος.. Εμεις χαλασαμε 2.100 ευρω το ατομο για αεροπορικα, διαμονη με ημιδιατροφη και τρανσφερ, το κλεισαμε απο ταξιδιωτικο γραφειο (μεεεεγα λαθος) κ μειναμε σε ενα οχι καλο ξενοδοχειο στη beau vallon.. Βεβαια πηγαμε Χριστουγεννα οπου θεωρειται high season. Εμεις ειχαμε πολλα προβληματα με το πρακτορειο γιατι στα τρανσφερ στο Ντουμπαι αλλα και στις Σευχελλες, δεν ηταν συνεπης με αποτελεσμα να μας χαλασουν τη διαθεση (μη σου πω ολο το ταξιδι) και ορκιστηκαμε να μη ξανακλεισουμε απο πρακτορειο!!
Σιγουρα ειναι ενα απο τα πιο ομορφα μερη που εχω ταξιδεψει και πραγματικα ειναι αυτο που λεμε "παραδεισος" ειδικα το νησακι la digue!! Απιστευτο μερος!
Αυτα..
Η ωρα η καλη!!
 

crida

Member
Μηνύματα
19
Likes
7
Δεν έχω κλείσει ακόμα...έχω πανικοβληθει με τα λεφτά να σου πω Βερονικα! Κ θελουμε να πάμε κ δέκα μέρες...κονσέρβες θα τρώμε στο τέλος!!!χαχαχα!κοιταμε για Self catering δωμάτια.5 μέρες praslin 5 la digue. Χώρια πολλά πέρα δώθε. Εσείς πόσες μέρες πήγατε;
Welcome on board!'nn:D:shark1::3480::welcome2:
 

Veronica.

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Υόρκη-Βοστώνη-Μόντρεαλ
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος
Εμείς μείναμε 7 μέρες Σεύχελλες και 2 Ντουμπάι.. Πάντως αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό κοιτάξτε για Ταυλάνδη ή ακόμα και το νησί παλαουάν στις Φιλιππίνες(εχει ψηφιστει το ωραιοτερο του κοσμου!!).. Εχει πολυ πιο οικονομικα ξενοδοχεια εκει... Το σκεφτομαστε κ εμεις για του χρονου:D:p:sharkisland:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom