Πανδαισία Bollywood, μπαχαρικών και εικόνων στο Astir Palace Resort!

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Τέσσερις μοναδικές παραστάσεις από τις 12-15 Ιανουαρίου και ένα δεκαπανθήμερο Ινδικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης

To 2013 ξεκινά με μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής και χορού καθώς μια 26-μελής χορευτική ομάδα από την Ινδία φέρνει τη μαγεία και τη φαντασία των ταινιών του Bollywood στην Ελλάδα και στο Astir Palace Resort. Το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa σε συνεργασία με το Ινδικό Υπουργείο Πολιτισμού, τον Ινδικό Οργανισμό Τουρισμού, την πρεσβεία της Ινδίας, την Turkish Airlines και το περιοδικό Insider οργανώνουν ένα μοναδικό φαντασμαγορικό σόου για τέσσερις θεαματικές βραδιές από τις 12-15 Ιανουαρίου 2013.

awww.protothema.gr_files_1_2013_f2_food.jpg


Επιπλέον, δύο Ινδοί σεφ από τα ξενοδοχεία THE WESTIN GURGAON και THE WESTIN SOHNA RESORT & SPA στο Νέο Δελχί θα σας ταξιδέψουν σε εξωτικές γεύσεις από την Ινδία για τρεις εβδομάδες από 15 -27 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Il Tramonto.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ινδικής κουζίνας θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, θα συμμετάσχετε σε μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού και θα απολαύσετε τελετουργίες του μασάζ Αγιουρβέδα .

Το πρόγραμμα αναλυτικά
• 15 Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη στις 16.00 θα γίνει ειδική γευσιγνωσία τσαγιού στο χώρου του Sofa Bar με ελεύθερη είσοδο
• 22 Ιανουαρίου ημέρα Τριτη την ίδια ώρα στο χώρο του εστιατορίου il tramonto γευσιγνωσία τσαγιού με ελεύθερη είσοδο

Μαθήματα μαγειρικής από τους Ινδούς Chef
• 19 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι
• 25 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι

Η συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής είναι € 30 το άτομο, που συμπεριλαμβάνει φαγητό μετά το σεμινάριο.

awww.protothema.gr_files_1_2013_f1_food.jpg


Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα για να κλείσετε τα εισιτήριά σας τώρα:
Υπάρχουν περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα για να παρακολουθήσετε 90 λεπτά Bollywood dance και στη συνέχεια να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ με Ινδικές γεύσεις στην τιμή των €40.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Cosmos Hall, του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace, στις 12, 13,14 και 15 Ιανουαρίου, 2013.

Ώρα έναρξης: 20:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www. arionresortathens.com, www.astir-palace.com ή τηλεφωνήστε στο 210 8902000.
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δηλαδη θα δωσω 30 ευρω για να μαγειρεψω αυτο που θα φαω, 40 ευρω για bollywood dance μαζι με οτι προλαβω να αρπαξω απο το μπουφε, συν τη βενζινη, συν τη φθορα του αυτοκινητου, το δωρακι του παρκαδορου, βαλε και το καθαριστηριο που θα πληρωσω μετα τα πασαλειματα απο τις σαλτσες...
Αν πρεπει να πληρωσω και αυτον τον γιουβερδα που λες ανεβαινει ο λογαριασμος.
Οι 2 Ινδοι σεφ δεν θα θελουν το κατιτις τους?
Ασε που αποκλειεται να αναπνευσω τη μπιχλα της Ινδιας.
Ερωτηση: Μπορω να αλλαξω το τσαι με μπύρες στη γευσιγνωσια?
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.152
Likes
14.442
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ θα προτιμούσα Bollywood dance μαθήματα. Χρειάζονται για τις συνάξεις του φόρουμ. Άλλωστε δεν την έχω και σε εκτίμηση την ινδική κουζίνα για της αφιερώσω χρόνο από τη ζωή μου.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
hydronetta said:
Εγώ θα προτιμούσα Bollywood dance μαθήματα. Χρειάζονται για τις συνάξεις του φόρουμ. Άλλωστε δεν την έχω και σε εκτίμηση την ινδική κουζίνα για της αφιερώσω χρόνο από τη ζωή μου.
Ιεροσυλε....παντως αυτες οι εκδηλωσεις στον Αστερα, οπως π.χ. για Royal Thai cuisine, ειναι πολυ ακριβες γι αυτο που προσφερουν. Εγω ειχα συνειδησιακο προβλημα να δωσω 25 ευρω για ενα πιατο που στη Ταυλανδη ετρωγα με 1-2. Ασε που τρωγοντας στη χωρα καταγωγης η εμπειρια ειναι πολυ πιο αυθεντικη και γευστικα πολυ πιο κοντα εκει που πρεπει να ειναι.
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.152
Likes
14.442
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μπα όσο και να προσπαθείς γνώμη δεν αλλάζω για την ινδική κουζίνα. έστω και ιερόσυλος... τον ίδιο χαρακτηρισμό εισέπραξα από γάλλους φίλους για το φουά γκρα που το χαρακτήρισα αδιάφορο σαν βούτυρο.... είμαι μεσογειακό γουρούνι τι να κάνω....
 

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
λιιιιιιιιιιγο πιο φθηνα να ηταν, τι καλά που'θα' ταν!

Επίσης: 12 η ωρα το μεσημερι το σεμινάριο? Μονοι τους θα'ναι μου φαινεται
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.385
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom