Παξοί 2011 Ένας επίγειος παράδεισος!!

elana

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Γεια σας! Σκεπτομαι κ εγω να παω Παξους φετος, θα παμε με αμαξι οποτε απο ποιο λιμανι πρεπει να περασουμε απεναντι, απο Παργα ας πουμε? Μηπως γνωριζει κανεις ποσο κανει το ενοικιο για βαρκα για να επισκεπτουμε μονοι μας καποιες παραλιες?
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Για να πάτε να μείνετε στους Παξούς δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο η Ηγουμενίτσα. Από Πάργα φεύγουν μόνο τα εκδρομικά καικάκια που απλά κάνουν για λίγες ώρες το Πάργα - Παξοί.
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Οι Αντίπαξοι είναι πράγματι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!Όσο για τους Παξούς μια μηχανή είναι όντως ό,τι καλύτερο για μετακίνηση..Ωραίο παγωτό στην Ιταλίδα και ψώνια στο όμορφο μαγαζάκι Il pareo στηΛάκκα... α, και άραγμα στην κούνια του Akis bar...
 

ChrisaY

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα! Και γω σκοπευω να παω τελη Ιουλιου με το αγορι μου φετος και ηθελα να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει λιγο αν μπορειτε να με βοηθησετε :
αρχικα εμεις αυτοκινητο δεν θα εχουμε και απ'οσο γνωριζα επειδη το νησι ειναι μικρο, δεν χρειαζεται μεταφορικο μεσο... Ισχυει τελικα αυτο? Η θα εχουμε θεμα? Και επισης οτι γνωριζετε για τις συγκοινωνιες εντος του νησιου θα ηταν επισης χρησιμο!
Τελος, βρηκα ξανοδοχειο (η studio δεν γνωριζω ακριβως) στον Καβο... Απ'οσα κοιταξα, ολα ελεγαν "Καβος"... Που ακριβως βρισκονται δηλαδη? Δεν ειναι κεντρικα αυτο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.790
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom