Κύθηρα Παξοί Παξοί vs Κύθηρα για ζευγάρι.

ntouni

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι θα προτείνατε για διακοπές ζευγαριού (25 χρονών), αρχές-μέσα Ιουλίου
Είμαστε μεταξύ Παξών και Κυθηρων.
Προτεραιότητα μας είναι οι παραλίες, αλλά μας ενδιαφέρει και η χώρα του νησιού.
Συγκεκριμένα, φοβόμαστε στους Παξούς μην είναι τουριστικά, γιατί στο παρελθόν είχαμε επισκεφθεί Ζάκυνθο και η χώρα της δεν μας άρεσε ιδιαίτερα.
Στα Κύθηρα από την άλλη σκεφτόμασταν μήπως εκείνη την εποχή που θέλουμε είναι πολύ ήσυχα, δεν θέλουμε προφανως νυχτερινή ζωή και ποτάρες, αλλά μην είναι και άδειο το νησί
Μεταφορικό μέσο θα υπάρχει (αυτοκίνητο).
 

barkour

Member
Μηνύματα
1.162
Likes
5.057
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υεμενη
Οι Παξοι εχουν γραφικα χωριά (Κερκυρα στυλ) αλλα απο παραλιες νταμαρι... με ωραια χρωματα ομως και τα Κυθηρα εχουν ωραιες παραλιες αλλα απο γραφικοτητα λιγα πραγματα.
Οι Παξοι ειναι piacecolare απο τιμες ,τα Κυθηρα σαφως φθηνοτερα
 

ntouni

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Σας ευχαριστώ όλους! Θα κάνω λιγη ακόμα ερεύνα και θα αποφασίσουμε :)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Κυθηρα δεν έχω πάει αλλά δε νομίζω οι Παξοί να είναι κατάλληλο μέρος για τόσο νεαρό ζευγάρι. Οι Παξοί ως νησί ειναι άντε γεια, πανέμορφο, καταπράσινο με ελαιόδεντρα, απίστευτη αρχιτεκτονική και χωριά παντού, απίθανες παραλίες χωρίς κόσμο και τη πιο ωραία χώρα-πρωτεύουσα που έχω δει, το Γαιο. Είναι όμως ακριβό, πιο σικ και μαζεύει αντίστοιχο κόσμο με κότερα κτλ. Θα έλεγα ότι είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 40, εκτός βέβαια αν αποζητάτε όλα τα παραπάνω.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Εγώ δεν χρειάζεται να προτείνω.. Φαίνεται από το όνομα μου..
Ναι αλλά μπορείς να απαριθμήσεις τα θετικά του νησιού, όσα θεωρείς πως είναι τα δυνατά του σημεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.
 

IonioAgaphmou

Member
Μηνύματα
26
Likes
17
Ειλικρινά δε μπορω να φανταστω στον κόσμο ωραιοτερο μερος απο τους Παξούς για ενα ζευγαρι..(η για φιλους..η για οτιδήποτε. Πολλω δε μαλλον για ενα ζευγαρι.). Με την ευχη οι σκαφατοι βλ@χοι που ρυπαινουν τα πάντα και κανουν μαζικη καταληψη σε οποιο καναλι, παραλια και λιμανακι βρουν να ειναι λιγοτεροι φετος η εστω να πατε σε μια εποχη τετοια που να αποφυγετε τα στιφη. Με την ευχη επισης να σας γινει καποιο θαυμα και να βρειτε και ανθρωπινες τιμες σε ολα.
 

paxinos

Member
Μηνύματα
163
Likes
151
Επόμενο Ταξίδι
Μπρυζ - Βρυξελλες
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΜΕΞΙΚΟ
Όπως παντού έτσι κι εδώ υπάρχουν τα ακριβά υπάρχουν και τα φτηνότερα.. Υπάρχουν τα τουριστικά υπάρχουν και αυτά που πάνε οι ντόπιοι.. Και στην Αθήνα βρίσκεις καφέ με 1€ βρίσκεις και με 8€ θέμα επιλογής, τοποθεσίας και γνώσης είναι...
 

IonioAgaphmou

Member
Μηνύματα
26
Likes
17
Οταν μιλαμε για κατι αναφερόμαστε στο μεσο ορο του.και στο που βρίσκεται αυτος σε σχεση με τους αλλους μεσους όρους. Οχι στις εξαιρεσεις του. Ναι και στην αθηνα βρισκεις με 8 και στους παξους με 1 , το θεμα ειναι τι ειναι πιο ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ να βρεις. Επισης εαν πρεπει να κανεις σαφαρι (ειτε κυριολεκτικά ειτε μεταφορικα σε πληροφορίες κλπ) για να το βρεις τοτε κλαφτα, σημαινει πολυ απλα οτι δεν ειναι το μειζον χαρακτηριστικο του τοπου. εν συνολω, το γεγονος ειναι οτι ειναι πανεμορφο αλλα και ενας απ τους πιο ακριβους προορισμους και απευθυνομενος σε συγκεκριμένα στρωματα , για να μην πω σε συγεκριμενες εθνικοτητες όπως ειπωθηκε. Αν ομως εχει τη διάθεση το ζευγαρι, να το προσπαθησει γιατι ειναι ερωτας
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.689
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom