SteveStories
New Member
Η 13η ζώνη δεν είναι "επικίνδυνη" περιοχή?ibis Paris Avenue d'Italie 13ème
Αν μου δώσεις ημερομηνίες θα κοιτάξω κι άλλα.
Η 13η ζώνη δεν είναι "επικίνδυνη" περιοχή?ibis Paris Avenue d'Italie 13ème
Αν μου δώσεις ημερομηνίες θα κοιτάξω κι άλλα.
Γιατί να είναι;Η 13η ζώνη δεν είναι "επικίνδυνη" περιοχή?
Γούστα είναι αυτά, αλλα αν μένεις σε ένα από τα 1-7 arrondissement αισθάνεσαι και ασφαλής και μέσα στα κεντρικά ενδιαφέροντα/διασκέδαση. Το 8ο μου φαίνεται λιγότερο ζεστό για να μείνω.Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για να μείνει κάποιος; και ασφαλές και κεντρικό διαμέρισμα;;
Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα!Πάω Παρίσι 19-23/11 και είμαι σε δίλλημα μεταξύ διαμονής στο 9ο&το 6ο.Το πρόγραμμα έχει sightseeing και όχι τόσο κάτι βαρύ σε night life.Τι θα προτείνατε απο τα δύο;
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Απο αξιοθέατα θα πάμε για αρχή στα κλασικά, απο όσο έχω δει απο το 6ο βολέυουν οι στάσεις του μετρο & θα παίξει και λίγο ποδαρόδρομος.Έχεις κάποια εικόνα για το L'Hôtel Jardin Le Bréa?Απο όσο βλέπω είναι στην περιοχή που μου αναφέρεις!Ευχαριστώ!Εξαρτάται απ'τα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν, για το δικό μου γούστο το 6ο έχει περισσότερο ψωμί, ειδικά αν είναι στη συνοικία Saint Germain-des-Prés. Από εκεί και πέρα εξαρτάται κι αν σας εξυπηρετούν οι γραμμές μετρό, rer κλπ.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Απο αξιοθέατα θα πάμε για αρχή στα κλασικά, απο όσο έχω δει απο το 6ο βολέυουν οι στάσεις του μετρο & θα παίξει και λίγο ποδαρόδρομος.Έχεις κάποια εικόνα για το L'Hôtel Jardin Le Bréa?Απο όσο βλέπω είναι στην περιοχή που μου αναφέρεις!Ευχαριστώ!
Καλησπέρα στη παρέα και από μένα!!!!
Έχουμε εικόνα για το συγκεκριμένο δωμάτιο; κυρίως σαν περιοχή καθώς την αλυσίδα την ξέρω και έχω μείνει 2-3 φορές ηδη.
ibis budget Porte D'Orleans
Θα πάμε Παρίσι, 19/12 -4/1 και το budget Μας είναι τα 70 ευρώ και να ειναι δίπλα σε μετρό... Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως...